Eşim gorumcem ve ben

O adamı spremleriyle ve kardeşiyle bırakırdım.
Çok çirkin olmuş.
Berbat bir adammış, çocuk yapmak için uğraşılacak birine benzemiyor. İnsan gerginliğini alması için eşini almaz mı yanında ya kardeşi kapıda beklerken nasıl öyle bir şey yapabiliyor ve kardeşi taşıyabiliyor. İğrenç.

Bir sonraki mesajımda bu aileyle ilgili biraz bilgi verdim. Alıntılıyorum.
Bu arkadaşımın hikayesi biraz farklı, vajinusmustu onu da birlikte yendik. Vajinusmus konularının birinde yazmıştım. Tedavilerini takip ettim ve eşi bir kere bile gelmedi, sormadı. Evliliklerinin birinci yılında ancak ilişkiye girebildiler. Adam çok utangaç ve çekingen. İnfertilite problemleri olunca ve kadında bir sorun bulamayınca kocasına sperm testi istedik. Adam da ben senle gelmem, hastaneye kız kardeşimle gidicem diye diretmiş. Çocuk isteyen arkadaşım da razı olmuş. İşte kız kardeşiyle gelip sperm testi verdiler. Aslında kız kardeşin de arkadaşımın da bir günahı yok. Sorun adamda. Demek ki kız kardeşi ile daha rahat oluyormuş. Olay bana da ilginç gelmekle birlikte çok da önemsemedim.

Çok daha kötü şeylere şahit olduğumdan dolayı bu olayı hiç önemsemedim, diğerlerinin yanında masum kalıyor. Sonuçta sperm çalışması ile bir çift çocuk sahibi oldu. Adam kız kardeşiyle daha az stressli olacağını düşünmüş. Test sonuçlarını da kız kardeşi aldı. Arkadaşım suspus hale gelen kocasından değil, sonuçları önce kız kardeşten sonra benden öğrendi.

Ülkemizden insan manzaraları, kusacak bir şey yok. Kapının önünde gelinin kanlı çarşafını bekleyen insanlar var, çocuk evlilikler var (İlk gece ilişlkisinde üretrası parçalanmış 14 yaşında kız gördüm). Bu anlattığım ne ki?
Hayatımın en kötü tecrübelerinden biri de abisi tarafından 5 yıldır anal tecavüze uğrayan 17 yaşında bir kız görmüştüm, anüsü 3 cm çapa ulaşmıştı ve kız gayasını tutamıyordu.

Bir sonraki mesajımda bu aileyle ilgili biraz bilgi verdim. Alıntılıyorum.

Çok daha kötü şeylere şahit olduğumdan dolayı bu olayı hiç önemsemedim, diğerlerinin yanında masum kalıyor. Sonuçta sperm çalışması ile bir çift çocuk sahibi oldu. Adam kız kardeşiyle daha az stressli olacağını düşünmüş. Test sonuçlarını da kız kardeşi aldı. Arkadaşım suspus hale gelen kocasından değil, sonuçları önce kız kardeşten sonra benden öğrendi.

Hayatımın en kötü tecrübelerinden biri de abisi tarafından 5 yıldır anal tecavüze uğrayan 17 yaşında bir kız görmüştüm, anüsü 3 cm çapa ulaşmıştı ve kız gayasını tutamıyordu.
Lütfen o sapık ceza aldı diyin içeride diyin insan içinde rahat rahat gezmiyor deyin

Merhabalar arkadaşlar birşey soracağım size görümcem adet olsa eşimin haberi oluyor yerine göre ped istiyor eşimden evden al getir diye eşimde goturuyor
Benim çocuğum yok 1 yıllık evliyim kadın hastaliklarina gidiyorum bebek için gorumcelerim bana değil eşime soruyorlar
2 gündür evli görümcemin başı donermis galiba hamile test vs veriyor
Eşime dedim ablan bu sekilmis kayinvaldem dedi banada her neyse arayıp sorsana dedi
Bende evlendim evleneli kaç kez doktora gittim hic arayipta sormadilar bende aradığım yok umrumdada değil dedim bı sizde görülmüş adet olur pet goturursun hastaneye giderim sana sorallar sende en ince ayrıntısına varasiya anlatırsın dedim bı sizde görülmüş bu dedim kız erkek kardeşine pet istemez hasta olduğunu demez bı sizde görülmüş bu dedim adil değilsin dedim saydım bir sel kizlar siz olsanız ne tepki verirdiniz bu olaya
abimden veya erkek kardeşimden ped isterken de mi size soracagız ya

Kadinlar kulubunde her kesimden ve kulturden kisi var,cogu kadin kardesim tabiki ped isteyebilirim diye yazmis,olabilir herkesin kendi fikri, fakat bana da dogru gelmiyor,bir zahmet kisiye ait ozel bir durumu da herkesin bilmesine gerek yok.Ayip utanilacak bir sey oldugu icin degil,bize ozel oldugu icin.

Gorumcem icin esimle beraber ped almaya gittim(bir sebepten dolayi kendisi gidememis ve zor durumdaydi) hatta gorumcem muhafazakardir. Ramazanlarda anliyor zaten, birsey olmaz, gizlemene gerek yok demişti. Ne var ki bunda?

Bazen beni de aramazlar, esimle konuşuyorlarsa esime sorarlar. Niye alindiniz ki? Bu tip seylere cok takilmayin.

Konuyu sabote ediyorum belki ama 5 yıl boyu bunlar olurken ana baba neredeymiş? Göz yumma mı var?
Biliyorlarmış, Orta Doğu kökenli bir aile. Olay aile içinde saklanmış. On yıl kadar önce şahit olmuştum. Baba ve anneyi de tutuklayıp bırakmışlar. Daha fazla da devam etmeyelim.

Regl olmak doğal bir şey olsa da bunun böyle durduk yerde herkese söylenmesi benim tuhafıma gidiyor. Benim regl olduğumu annem bile bilmez, çünkü niye bilsin? Annemin teyzemin iş okul arkadaşımın da gelip bana alakasız yere reglim demesi çok saçma, bana ne senin regl olmandan?

Ayrıca her yer 3 harfli market, kardeşini ped için ayağına çağıracağına insin alsın koskoca kadın.
Şöyle ufak bir araya girmek isterim bununla ilgili. Ben mesela pms döneminde alıngan bir insana dönüşebiliyorum. Her zaman değil ama yılda en az bir 4 5 kez yaşarım bunu. Bu dönemlerde de mecburen yakınımdaki insanlara söylüyorum çünkü normal şartlarda karakterim bunun tam tersi.
Çok ağrılı geçiren var çok sinirli geçiren var ve daha fazlası. Ben de o insanların yakın arkadaşım veya akrabamsa bana söylemelerini tercih ederim çünkü ona göre davranırım. Sizi eleştirmek için söylemiyorum bunu ama herkes maalesef aynı değil.

Merhabalar arkadaşlar birşey soracağım size görümcem adet olsa eşimin haberi oluyor yerine göre ped istiyor eşimden evden al getir diye eşimde goturuyor
Benim çocuğum yok 1 yıllık evliyim kadın hastaliklarina gidiyorum bebek için gorumcelerim bana değil eşime soruyorlar
Eşime dedim ablan bu sekilmis kayinvaldem dedi banada her neyse arayıp sorsana dedi
Bende evlendim evleneli kaç kez doktora gittim hic arayipta sormadilar bende aradığım yok umrumdada değil dedim bı sizde görülmüş adet olur pet goturursun hastaneye giderim sana sorallar sende en ince ayrıntısına varasiya anlatırsın dedim bı sizde görülmüş bu dedim kız erkek kardeşine pet istemez hasta olduğunu demez bı sizde görülmüş bu dedim adil değilsin dedim saydım bir sel kizlar siz olsanız ne tepki verirdiniz bu olaya
Yeri gelir ped istenebilir bunun yadırganacak kısmını anlmadim sizin aldığınız stokladiginiz pedlerden mı götürüyor, yada her ay düzenli istiyor mu bu kısmı tuaf tabi ama markete gitmiştir ismi lazım değil olanlardan indirime düşmüştür arayıp sormuştur birşey lazım mi ya indirime dusmus varsa orda alsana denebilir çok abartılacak bir durum değil ama her ay arayıp bugün regl oldum demez kimse sanmiyorumbı diğeri belki çocuk için gidiyorsunuz size sorulursa modunuz düşer diye kardeşe sormayı uygun buluyorlardir bence siz takacak yer aramissiniz

Şöyle ufak bir araya girmek isterim bununla ilgili. Ben mesela pms döneminde alıngan bir insana dönüşebiliyorum. Her zaman değil ama yılda en az bir 4 5 kez yaşarım bunu. Bu dönemlerde de mecburen yakınımdaki insanlara söylüyorum çünkü normal şartlarda karakterim bunun tam tersi.
Çok ağrılı geçiren var çok sinirli geçiren var ve daha fazlası. Ben de o insanların yakın arkadaşım veya akrabamsa bana söylemelerini tercih ederim çünkü ona göre davranırım. Sizi eleştirmek için söylemiyorum bunu ama herkes maalesef aynı değil.
o yüzden durduk yere demiştim zaten. benim de çok ağrım olabiliyor bazen söyleyebilirim regl olduğumu gerekliyse ama bazıları olur olmadık yere regl olduğunu sıkıştırıyor.

o yüzden durduk yere demiştim zaten. benim de çok ağrım olabiliyor bazen söyleyebilirim regl olduğumu gerekliyse ama bazıları olur olmadık yere regl olduğunu sıkıştırıyor.
Kusura bakmayın mesajınızda durduk yere ifadenize dikkat etmeden yazdım mesajımı ve ikinci cümlenize de hak veriyorum. Ama konu sahibi yer zaman belirtmedigi için bu sürekli olan bir şey mi yoksa acil bir durumda mı yaşandı kestiremiyoruz

Kusura bakmayın mesajınızda durduk yere ifadenize dikkat etmeden yazdım mesajımı ve ikinci cümlenize de hak veriyorum. Ama konu sahibi yer zaman belirtmedigi için bu sürekli olan bir şey mi yoksa acil bir durumda mı yaşandı kestiremiyoruz
evet konu sahibi karışık anlatmış. ben görümcenin kardeşini eve ped getirsin diye sürekli olur olmadık aradığını baz alarak yorum yaptım. aynı evde yaşanır ya da hastalık olur kendi gidemez vs öyle bir durumda istenebilir tabi.

Kendi eli kolu ayağı yokmu niye kendi pedini kendi almıyor
Regl utanılacak bişey değil tabiki ama ben hayatta kimseden bişey istemem böyle gevşekliğide sevmem
Gelirken ekmek al bile demem gider alırım benn 😂
Gitsin alsın sizi kocanız onun kölesimi

hicbirsey anlamadim. Kim adet olmus kim hamile kalmis kim hastaneye gitmis. Beynim error verdi

Back
X