• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim gündüz ben gece çalışıyorum :(

Canim okulunu birakma biraz daha sabret....Cinsel isteksizlik problemi ben gazetede okumustum da " kariyer odakli ciftlerde cok calisan ciftlerde ve stresli ciftlerde" yasanan bir problemmis bu. Bence senin okulun bitince ve normal calisma düzenine döndügünde hersey biraz daha yoluna girecektir ama okulunu bitir !:)

Bu arada her erkegin bir eksi yani var, artilari eksilerinden fazlaysa bir sekilde ya idare etmeyi ögrenmek gerekiyor ya da konusarak cözmek gerekiyor...

Umarim hallolur sorunun okulun bitince...! :92:

Ufak tefek takıntıları var gibi ama herkesin bir garip huyları var. Kimine normal gelir kimine garip... O poşet koyma olayına ben de takıyorum. Annem hayatta koymaz ama bakıcı annem hep öyle yapardı ben ona baka baka öyle alışmışım. Hiç olmadı çöpe eğilir doğrarım :52:

Okulu bırakmaya gelince de işinin ne olduğuna üniversitenin, bölümünün ne olduğuna ve ne kadar kaldığına, bir de işinin garanti olup olmamasına bağlı olarak değişebilir. :51:

Canım benim ben çalışmıyorum şu an için evdeyim bu hafta çalışmaya başlayacağım
Temizliğede ciddi manada dikkat ederim evde olduğum için vaktimde çok oluyor, yemek yapmayıda severim arada fire versemde :)
Daha bu sabah bana makyajımı sildiğim peçeteyi aynanın önünde koydum diye benimle tartıştı
gülüp geçiyorum o çıktı ben topladım bu sadece en basiti...oluyor evlilik içerisinde bu tarz tartışmalar

ama cinsellik önemli bir mevzu
Tamam stresli olunca uzaklaşma normal, sen çalışıyorsun yorgunsun diye senden çekinip yanaşamıyorda olabilir.
Ama evlendiğinizden beri bu şekildeyse o düşündürücü biraz

Bence bi yardım alabilirsiniz

Lambrusco jooker okul konusundaki destekleriniz için teşekkür ederim maalesef daha 3 yılım var açıkçası bu kadar uzak kalmak ilişkimizi soğutur mu diye korkuyorum.

icetea17 senin şu makyajlı pamuk olayına koptum benim eşimde tam böyle işte... :23:

Ama işte her şeyini bir şekilde mana veriyorum ama cinsellik konusunda uzak kalmasına mana veremiyorum dediğim gibi ben çok yaklaştım işimin arasında bile yaklaştım dokundum süslendim gecelik giydim falan ama cevap alamıyorum sadece ödev haline getirdi bunu haftada bir ya da iki haftada bir o da pazar akşamı! Dediğim gibi bu artık ödev haline geldiğinden ve çok kez konuşup sonuç alamamam yüzünden bende de bir gariplik oldu. Bende istek var ama ona karşı bir azalma oldu. Anlayamadığım benden talep etmeden nasıl durabiliyor böyle? Tek cevap bende sorun yok...

Ev bana artık otel haline geldi gibi geliyor... Ne bileyim benden yemek memek beklentisi de olmayınca garip geliyor ( Hoş bir çok kadın benim yerimde olmak ister eminim) Açıkçası daha 1 yıllık evlilikte böyle ise 3 yıl daha bu çalışma düzeninde ne olur diye korkuyorum... :26:

Bence okulunuzdan ve işinizden asla vazgeçmeyin. Hele de okuldan. Asla.
Bir ilişkinin (iyi de gidiyor olsa, kötü de gidiyor olsa) nereye varacağı asla bilinemez.
Bu yüzden kendi hayatınızla ilgili okul gibi böylesine önemli şeylerden vazgeçmeyin.

gerekırse işini bırak ama okulunu bırakma

kocanın senden duygusal anlamda saklandığını sana karşı duygularını açmadığını düşündüm

eskiden de böyle miydiniz rahat rahat herşeyi konuşabilir miydiniz?

birşey olmuş sen farketmemişsin ama eşin senden maalesef uzakta duygusal olarak

gerekırse işini bırak ama okulunu bırakma

kocanın senden duygusal anlamda saklandığını sana karşı duygularını açmadığını düşündüm

eskiden de böyle miydiniz rahat rahat herşeyi konuşabilir miydiniz?

birşey olmuş sen farketmemişsin ama eşin senden maalesef uzakta duygusal olarak

biz 7 senelik bir beraberlikle evlendik şimdi 8. yılımızdayız. Aramızda hep bir iyi iletişim oldu. Aslında ben onu çok konuştururum işte problem olduğunda falan anlatır ama bazen susar konuşmaz... Başkalarına da der erkek adam gerildiğinde susmayı tercih eder fıtratı böyle der... Aslında işin özü hep çok çalışıyor hem de evlendiğimizde ciddi borçla evlendik aileden falan 5 kuruş da yardım yok. Ve benim de pek katkım bulunmuyor evlenmeden önce borçlarım vardı bunu bile bile evlendi zaten benimle. Maddi yük fazlaca onun omuzlarında. Açıkçası bazen de buna yoruyorum ben...

zor ve karışık bi durum allah kolaylık versinn

uzmandan yardım alamnız iyi olabilir evliliğiniz içinn yada siz öncesinde bi uzmana danışabilirsiniz

okulu bırakmamanız gerektiğini düşünüyorum.
cinsellik çok özel bir konu,doğrusu yanlışı yok bence.yani insanlar rahat oturup bunu konuşamazlar,o yüzden olması gerekenin ne olduğunu bilemeyz.yani haftada bir diyorsunuz,yeni evli bir çift için az olabilir belki ama herkes aynı olmuyor.demişsiniz ya kendi kendine hallettiğini düşünüyorum diye,eğer gözünüzle gördüğünüz bir şey yoksa bunu çıkarın aklınızdan.siz kendi kendinize hallediyor musunuz?
kadnlar erkekleri hep cinsel arzuları dorukta varlıklar olarak düşünüyor ama ben buna katılmıyorum.hepsi öyle değil mutlaka ama onların da duyguları var.belki kırıldığı bir şey olmuştur,ya da aklına kurcalayan bir şeyler.bunlar sana karşı yaklaşımını değiştiriyor olabilir.örneğin benim eşim inatçıdır,eğer onu reddettiysem ,ben alt ay yaklaşmasam o yaklaşmaz.bunun gibi bir şey.
kouşarak çözmeye çalışmak en güzeli,ama her zaman başarılı olunamıyor malesef.

okulu bırakmamanız gerektiğini düşünüyorum.
cinsellik çok özel bir konu,doğrusu yanlışı yok bence.yani insanlar rahat oturup bunu konuşamazlar,o yüzden olması gerekenin ne olduğunu bilemeyz.yani haftada bir diyorsunuz,yeni evli bir çift için az olabilir belki ama herkes aynı olmuyor.demişsiniz ya kendi kendine hallettiğini düşünüyorum diye,eğer gözünüzle gördüğünüz bir şey yoksa bunu çıkarın aklınızdan.siz kendi kendinize hallediyor musunuz?
kadnlar erkekleri hep cinsel arzuları dorukta varlıklar olarak düşünüyor ama ben buna katılmıyorum.hepsi öyle değil mutlaka ama onların da duyguları var.belki kırıldığı bir şey olmuştur,ya da aklına kurcalayan bir şeyler.bunlar sana karşı yaklaşımını değiştiriyor olabilir.örneğin benim eşim inatçıdır,eğer onu reddettiysem ,ben alt ay yaklaşmasam o yaklaşmaz.bunun gibi bir şey.
kouşarak çözmeye çalışmak en güzeli,ama her zaman başarılı olunamıyor malesef.

Kırıldığı bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü aşama aşama azaldı evliliğimizin ilk zamanları haftada üç iken sonra ikiye son 4 aydır bire yada iki haftada bire düştü. Konuşunca da bende problem yok deyip kestirip atıyor. Aslında doğru söylüyorsunuz gözümle görmedikten sonra kuruntu yapıyor olabilirim. Ama insanın da korkular peşini bırakmıyor. Beni beğenmiyor mu, ya ileride daha kötü olursa soğursa vs.

Back
X