Eşim haber gönderdi

Oğlum kavgaya şahit oldu 5 yaşında şuan
Son yazdıklarımı okursanız daha iyi anlarsınız
Borç alabileceğim kimse yok malesef
Eşiniz boşanmak istemiyor, tek derdi size ders verebilmek.
Bunu şu yüzden söylüyorum; boşanmak isteyen, bunun kararına mantıklı şekilde varmış insan bu kadar saldırgan davranmaz.
Ergen gibi sizi sağdan soldan engellemez, bu tavrının tek sebebi sizin canınızı yakmak, "istersem bak nasıl da çıkarırım seni hayatımdan akıllı ol" mesajını size yedirebilmek.
Lütfen böyle bir oyuna gelmeyin, sakin olun.
Boşanmak isteseydi sizinle daha sakin konuşurdu, nötr davranırdı.
Bu konuda tecrübe sahibi biri olarak konuşuyorum lütfen sakin olun.
Kesinlikle ağız dalaşına girmeden ve evinizi terketmeden bekleyin.
Evliliğinizin bitmemesi konusunda, çocuğun mağduriyeti konusunda sakın yorum yapmayın, yalvarmayın.
Sizi güçlü gördükçe o geri adım atacak, ve bu inatlaşmadan galip çıkan siz olacaksınız.

Alışverişe gitmesi, imajını değiştirmesi boş vermediğini gösteriyor canım.Aksine sana öyle göstermek için öyle yapıyor. Evinde tepkisiz bekle. Emin ol tepkisiz kalıyorsun, yalvarmıyorsun diye umrumda değil havası yaratıyor. Aksine fazlaca umrundasın ki tuhaf davranışlara giriyor.

Eşiniz boşanmak istemiyor, tek derdi size ders verebilmek.
Bunu şu yüzden söylüyorum; boşanmak isteyen, bunun kararına mantıklı şekilde varmış insan bu kadar saldırgan davranmaz.
Ergen gibi sizi sağdan soldan engellemez, bu tavrının tek sebebi sizin canınızı yakmak, "istersem bak nasıl da çıkarırım seni hayatımdan akıllı ol" mesajını size yedirebilmek.
Lütfen böyle bir oyuna gelmeyin, sakin olun.
Boşanmak isteseydi sizinle daha sakin konuşurdu, nötr davranırdı.
Bu konuda tecrübe sahibi biri olarak konuşuyorum lütfen sakin olun.
Kesinlikle ağız dalaşına girmeden ve evinizi terketmeden bekleyin.
Evliliğinizin bitmemesi konusunda, çocuğun mağduriyeti konusunda sakın yorum yapmayın, yalvarmayın.
Sizi güçlü gördükçe o geri adım atacak, ve bu inatlaşmadan galip çıkan siz olacaksınız.
Bende böyle düşünüyorum konu sahibi bir süre evinde bekle . Yalvarma tepki bile verme güçlü ol dik dur bakalım ne olacak.

Ben avukatsız açtım davayı örnek dilekçeler çar internette bire bir doldurup dava açabilirsiniz toplam maliyeti 300 lirayı geçmiyor bence açın davayı niye açmıyorsunuz nafakasını öden ama oğluna madem maddi sıkıntınız var ben olsam hiç ikiletmezdim zaten haksızlarda pişmanlıkları uzun sürmez sizde güçlü durduğunuz için her zaman vicdanen huzurlu olursunuz beni istemeyeni ben hiç istemem

Kaç yaşında bu adam(!) ya? İnstagramdan foto atmalar alışveriş fotosu falan, 16 maksimum herhalde. Sakın ezik görünmeyin, ona muhtaç olduğunuzu düşünmesin. Bence o size bu evliliği yürüten benim, sizi doyuran benim o yüzden kes sesini otur aşagıya mesajı veriyor. Boşanmak istese mantıklı biri olsa ne foto paylaşır ne de sizi engeller. Catır catır kavga etmek istiyor sakın ona bu hazzı yaşatmayın. 1 hafta 10 gün sonra tıpış tıpış gelecek o zaman karar verirsin ipler senin elinde olur

Bugün akşam üzeri eltim mesaj attı
Mesajında :Abim davayı o açsın bana dosyayı göndersin
Yazmış.
Bende tamam yazdım
Annemle babam davayı sen değil o ne zaman isterse açsın. Cebimden para çıkmasın diye açmıyor dediler sen niye yorulacaksin yıpranacaksın oglunla ilgilen gez dolaş evinde dur biz sana para göndereceğiz ama sen açma davayı o açsın dediler
Kız kardeşim se kaynananın istediğini verme birleşmesen bile nikahını verme diyor

Eşimin bu kadar çabuk vazgeçmesine bu türlü vicdansız olmasına inanamıyorum benim sevdiğim adam bu muydu ?
Oğlum sürekli ağlıyor babasıyla hergun telefonda defalarca konuşurdu arayalım deyip duruyor
Evde para olmadığını alışverişe cikamadagimizi çocuğun ihtiyaçlarını dr a gitmemiz gerektiğini biliyor (çinko ve magnezyum eksikliği var oğlumda)

Beni her yerden engelleyip takipten çıkarmış bu kin neden anlayamadım

Şimdi sizce davayı o açsın diye bekleyeyim mı yolda avukatmi bulayım?

Bilmeyenler için önceki konum
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yeni-bir-yola-girmek-uzereyim.1075689/
Eşin blöf yapıyor gibi duruyor. Önceki konularına bakmadım. Ama sende zaten bosanmak istemiyorsun diye düşünüyorum. He bu arada avukatına danısabilirsin ilk o açsa daha avantajlı olur senin için.

Ben avukatsız açtım davayı örnek dilekçeler çar internette bire bir doldurup dava açabilirsiniz toplam maliyeti 300 lirayı geçmiyor bence açın davayı niye açmıyorsunuz nafakasını öden ama oğluna madem maddi sıkıntınız var ben olsam hiç ikiletmezdim zaten haksızlarda pişmanlıkları uzun sürmez sizde güçlü durduğunuz için her zaman vicdanen huzurlu olursunuz beni istemeyeni ben hiç istemem
Bana özelden ulasir mısınız

Eşime avukattan çıktıktan sonra dosya vs masraflarını sen karşıla yada direkt avukat tutup sen aç davayı yazdım

Aldığım cevap ne haliniz varsa görün benden size tek kuruş işlemez oldu
Hemen faceden her yerden engelledim hatda borçtan ötürü kapanacaktı onu da kırdım attım

Hicbir şekilde kendimi yıpratmayı düşünmüyorum adamın derdi boşanmak değil beni ezmek psikolojimi bozmak süründurmek

Tüm hesaplarimi kapattım face vs
Anneme mesaj attım en son messenger dan ara diye tek annem kardeşlerim kaldı messenger da da herkesi kaldırdım arkadaşlıktan
1 hafta daha evimde bekleyelim konyaya annemin evine gidecem
Eşya vs gözümde değil artik
Dava açıp nafaka isteyin de bakın nasıl eşşek gibi işliyoro kuruşlar...

Adam sizi annesinin evinden mi kovdu..ve ozur dilemedi ...ama siz eve gidip neyi bekleyeceksiniz anlamadim ben... valla evlilik sadece benim alttan almalarimla yürüyecekse yürümesin ...yahu niye hep kadin alttan aliyor. Fedakarlik karsilikli olursa desteklerim ama tek basina yapip ne dersem gitmeyecek tarzina donerse kotü olur ...

Bi kere o ev senin evin ... arkadaslar neden evden git diyor anlamıyorum? Bi adam için neden kurulu düzenini bozsun çocukta war arada.. boşanacaksan da adam açsın o davayı.. evden sen gitme.. seni terketti gösterirse haksız duruma düşersin

Back
X