- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz boşanmak istemiyor, tek derdi size ders verebilmek.Oğlum kavgaya şahit oldu 5 yaşında şuan
Son yazdıklarımı okursanız daha iyi anlarsınız
Borç alabileceğim kimse yok malesef
Gördüm canım şimdi okudum .Son yorumlarımı okudun mu canım sence beklemeliyim
Kötüymüş de ben bilememişimGördüm canım şimdi okudum .
Kv de doldurmuş gibi geldi bana. O Paraları zaten çocuğu için mecbur verecek . Ne kötü adam
Bende böyle düşünüyorum konu sahibi bir süre evinde bekle . Yalvarma tepki bile verme güçlü ol dik dur bakalım ne olacak.Eşiniz boşanmak istemiyor, tek derdi size ders verebilmek.
Bunu şu yüzden söylüyorum; boşanmak isteyen, bunun kararına mantıklı şekilde varmış insan bu kadar saldırgan davranmaz.
Ergen gibi sizi sağdan soldan engellemez, bu tavrının tek sebebi sizin canınızı yakmak, "istersem bak nasıl da çıkarırım seni hayatımdan akıllı ol" mesajını size yedirebilmek.
Lütfen böyle bir oyuna gelmeyin, sakin olun.
Boşanmak isteseydi sizinle daha sakin konuşurdu, nötr davranırdı.
Bu konuda tecrübe sahibi biri olarak konuşuyorum lütfen sakin olun.
Kesinlikle ağız dalaşına girmeden ve evinizi terketmeden bekleyin.
Evliliğinizin bitmemesi konusunda, çocuğun mağduriyeti konusunda sakın yorum yapmayın, yalvarmayın.
Sizi güçlü gördükçe o geri adım atacak, ve bu inatlaşmadan galip çıkan siz olacaksınız.
Kendi adıma kesinlikle istiyorum ama evladım adına bilemiyorumSen ayrılmak istiyor musun ?
Eşin blöf yapıyor gibi duruyor. Önceki konularına bakmadım. Ama sende zaten bosanmak istemiyorsun diye düşünüyorum. He bu arada avukatına danısabilirsin ilk o açsa daha avantajlı olur senin için.Bugün akşam üzeri eltim mesaj attı
Mesajında :Abim davayı o açsın bana dosyayı göndersin
Yazmış.
Bende tamam yazdım
Annemle babam davayı sen değil o ne zaman isterse açsın. Cebimden para çıkmasın diye açmıyor dediler sen niye yorulacaksin yıpranacaksın oglunla ilgilen gez dolaş evinde dur biz sana para göndereceğiz ama sen açma davayı o açsın dediler
Kız kardeşim se kaynananın istediğini verme birleşmesen bile nikahını verme diyor
Eşimin bu kadar çabuk vazgeçmesine bu türlü vicdansız olmasına inanamıyorum benim sevdiğim adam bu muydu ?
Oğlum sürekli ağlıyor babasıyla hergun telefonda defalarca konuşurdu arayalım deyip duruyor
Evde para olmadığını alışverişe cikamadagimizi çocuğun ihtiyaçlarını dr a gitmemiz gerektiğini biliyor (çinko ve magnezyum eksikliği var oğlumda)
Beni her yerden engelleyip takipten çıkarmış bu kin neden anlayamadım
Şimdi sizce davayı o açsın diye bekleyeyim mı yolda avukatmi bulayım?
Bilmeyenler için önceki konum
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yeni-bir-yola-girmek-uzereyim.1075689/
Beni kovdu yeterli bir sebeb değil miYa ben boşanmak için bir sebep bulamadım neden ki bir garip geldi bana konu
Bana özelden ulasir mısınızBen avukatsız açtım davayı örnek dilekçeler çar internette bire bir doldurup dava açabilirsiniz toplam maliyeti 300 lirayı geçmiyor bence açın davayı niye açmıyorsunuz nafakasını öden ama oğluna madem maddi sıkıntınız var ben olsam hiç ikiletmezdim zaten haksızlarda pişmanlıkları uzun sürmez sizde güçlü durduğunuz için her zaman vicdanen huzurlu olursunuz beni istemeyeni ben hiç istemem
Sizi kovduğu kısmını es geçtim veya anlamadım kusura bakmayın haklısınız o halde.Beni kovdu yeterli bir sebeb değil mi
Dava açıp nafaka isteyin de bakın nasıl eşşek gibi işliyoro kuruşlar...Eşime avukattan çıktıktan sonra dosya vs masraflarını sen karşıla yada direkt avukat tutup sen aç davayı yazdım
Aldığım cevap ne haliniz varsa görün benden size tek kuruş işlemez oldu
Hemen faceden her yerden engelledim hatda borçtan ötürü kapanacaktı onu da kırdım attım
Hicbir şekilde kendimi yıpratmayı düşünmüyorum adamın derdi boşanmak değil beni ezmek psikolojimi bozmak süründurmek
Tüm hesaplarimi kapattım face vs
Anneme mesaj attım en son messenger dan ara diye tek annem kardeşlerim kaldı messenger da da herkesi kaldırdım arkadaşlıktan
1 hafta daha evimde bekleyelim konyaya annemin evine gidecem
Eşya vs gözümde değil artik