Eşim haber gönderdi

Merhaba,durumunuza cok uzuldum ama boyle ufak bir sebepten bu noktaya gelmeniz dahada uzucu.keske boyle olmasaydi madem oldu o zaman bence dava acmayin esiniz sakinlessin ki oyle bir kaynananin yanındaysa suan biraz zor gorunuyor..eltinizle aranızı bozmayın ordaki durumlardan haberdar olun bi bakalim noluyor ama lutfen bekleyin dava acmayin

Eşin blöf yapıyor gibi duruyor. Önceki konularına bakmadım. Ama sende zaten bosanmak istemiyorsun diye düşünüyorum. He bu arada avukatına danısabilirsin ilk o açsa daha avantajlı olur senin için.
Bu da nereden cikti? Ilk o acsa daha avantajli oldugu? Yanlis bilgiler vermeyin yok oyle birsey...

O kayinvalideye inat inadina barış.
Kocani kandir yapabilirsen
Böyle sacma bir sebepten ekmeklerine yağ sürme.
İnat etme aglayan evladın icin yap bunu herseyden önce.gelismeleri bilmiyorum ilk yorumuna göre yazdim onu da belirteyim.insallah barisirsiniz.

Eşime avukattan çıktıktan sonra dosya vs masraflarını sen karşıla yada direkt avukat tutup sen aç davayı yazdım

Aldığım cevap ne haliniz varsa görün benden size tek kuruş işlemez oldu
Hemen faceden her yerden engelledim hatda borçtan ötürü kapanacaktı onu da kırdım attım

Hicbir şekilde kendimi yıpratmayı düşünmüyorum adamın derdi boşanmak değil beni ezmek psikolojimi bozmak süründurmek

Tüm hesaplarimi kapattım face vs
Anneme mesaj attım en son messenger dan ara diye tek annem kardeşlerim kaldı messenger da da herkesi kaldırdım arkadaşlıktan
1 hafta daha evimde bekleyelim konyaya annemin evine gidecem
Eşya vs gözümde değil artik
Yorumumi geri aliyorum.Dogru kararı vermissiniz.yenilir yutulur seyler degil yaptiklari.Allah sizin ve oglunuzun yar ve yardimcisi olsun.nasilsiniz şu an?

Son düzenleme:
O kayinvalideye inat inadina barış.
Kocani kandir yapabilirsen
Böyle sacma bir sebepten ekmeklerine yağ sürme.
İnat etme aglayan evladın icin yap bunu herseyden önce.gelismeleri bilmiyorum ilk yorumuna göre yazdim onu da belirteyim.insallah barisirsiniz.
Yorumumi geri aliyorum.Dogru kararı vermissiniz.yenilir yutulur seyler degil yaptiklari.Allah sizin ve oglunuzun yar ve yardimcisi olsun.nasilsiniz şu an?
Evimdeyim 3 gündür uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum sinirlenemiyor aglayamiyorum
Param yok
Oğlum çok ağlıyor
Ve ben ağrılardan bayılmak üzereyim

Bu da nereden cikti? Ilk o acsa daha avantajli oldugu? Yanlis bilgiler vermeyin yok oyle birsey...
Benimde basımdan geçti Yanlıs bilgi vermiyorum. Bende o yoldan geçtim bizzat yaşadım ve biliyorum. Dilekçe davada çok önemlidir. Ve karsı tarafın verdiği dilekçede yazdıgına göre hareket ederse ona daha çok avantaj saglıyor. Bilip bilmeden konusuyorum. Benim burda yanlıs bilgilerden dolayı çok canım yandı O yüzden bu konuda asla bilmediğim bir seyi söylemem. Toplam 2 dilekçe verilir eger eşi dilekçeyi ilk verirse onu nelerle suçladıgını yazar. Oda ona göre kanıt toplar ve dilekçeye sunar daha sonra karsı tarafa cevap dilekçesi hakkı verilir. O tekrar dilekçe yazar. Daha sonra bu seferde o cevap dilekçesine cevap olarak hanfemdi verir ve son dilekçeyle kapanır. En son o yazacağı için dilekçede istediğini yazar kanıtlı olarak. İnsallah anlamışsınızdır biraz karısık olmuş olabilir. Diyeceğim o ki ilk karsı tarafın dilekçe vermesi daha avantajlıdır.

Param yok
Oğlum çok ağlıyor

Eşiniz düşünse oğlunu gelirdi avmde gezmek yerine ... sizde oglunuzun dikkatini dagitmaya calisin ..gercekten mucize olsada esiniz akillansa ... siz şimdi fedakarlik yaparsaniz karsilarinda bir degeriniz olmayacak ..tek tarafli kurtarma sabriniz bitince sona erecek .. allah yardimciniz olsun ..boşanin yada boşanmayin diyemem haddim degil ama pişman etmeden dönmeyin

Benimde basımdan geçti Yanlıs bilgi vermiyorum. Bende o yoldan geçtim bizzat yaşadım ve biliyorum. Dilekçe davada çok önemlidir. Ve karsı tarafın verdiği dilekçede yazdıgına göre hareket ederse ona daha çok avantaj saglıyor. Bilip bilmeden konusuyorum. Benim burda yanlıs bilgilerden dolayı çok canım yandı O yüzden bu konuda asla bilmediğim bir seyi söylemem. Toplam 2 dilekçe verilir eger eşi dilekçeyi ilk verirse onu nelerle suçladıgını yazar. Oda ona göre kanıt toplar ve dilekçeye sunar daha sonra karsı tarafa cevap dilekçesi hakkı verilir. O tekrar dilekçe yazar. Daha sonra bu seferde o cevap dilekçesine cevap olarak hanfemdi verir ve son dilekçeyle kapanır. En son o yazacağı için dilekçede istediğini yazar kanıtlı olarak. İnsallah anlamışsınızdır biraz karısık olmuş olabilir. Diyeceğim o ki ilk karsı tarafın dilekçe vermesi daha avantajlıdır.
Ben de bosandim. Dilekcede iddia edilen seyleri ispatla yukumlusun. O yuzden ilk kimin dava actigi onemli degil. Ne icin bosaniyorsan bunu taniklar ve delillerle ispat edersin. Ilk ya da son kimin dava actigi ile alakasi yok. Mesela bosanma davasini ilk ben actim.

Param yok
Oğlum çok ağlıyor
Oğlun çok agliyor onu gelip görmeyecek misin desen?
Evlat denince akan sular durmali bence
Oğlunuz adına haber gönderin.Sizde ılımlı olun.Kendinizi ona insancıl bir sekilde ifade edin.babaligini unutmasin.

Ben de bosandim. Dilekcede iddia edilen seyleri ispatla yukumlusun. O yuzden ilk kimin dava actigi onemli degil. Ne icin bosaniyorsan bunu taniklar ve delillerle ispat edersin. Ilk ya da son kimin dava actigi ile alakasi yok. Mesela bosanma davasini ilk ben actim.
Avukatım da bana aynısını demişti. Her neyse sizin bildiğiniz size göre dogru benimki de bana göre dogru. Ben fikrimi belirttim. Niye öyle dediğimi de açıkladım. Size göre yanlıs olabilir ama benim ve avukatımın ortak düşüncesi buydu. İlk zaten ben açmıştım. Ama avukatım normalde o açsa daha iyi olurdu demişti.

Avukatım da bana aynısını demişti. Her neyse sizin bildiğiniz size göre dogru benimki de bana göre dogru. Ben fikrimi belirttim. Niye öyle dediğimi de açıkladım. Size göre yanlıs olabilir ama benim ve avukatımın ortak düşüncesi buydu. İlk zaten ben açmıştım. Ama avukatım normalde o açsa daha iyi olurdu demişti.
Peki ilk actiginiz icin kaybettiniz mi? Soylediginize gore kaybetmeniz lazim.
Dava acilmasi hak talebi icindir. Nedenleriniz bosanma icin gecerli ise ve nedenlerinizi ispat edebiliyorsaniz ilk ya da son acmanin onemi yok. Bosanmalarda karsi taraf zaten cirkinlesiyor bunu biliyoruz. Isi savas durumuna getiriyor. Ancak guclu ve yeterli nedenleriniz varsa ve aile birlikteligi sarsilmissa karsi tarafi beklemek bence hak kaybidir. Cunku karsi tarafi beklenek duruma razi olmak anlamina da gelebiliyor.

Konuları okumaya çalıştım ama olaylarin içinde çok insan var aklım karıştı anlayamadım. Şiddet vs varsa açın gitsin dava inat etmektense paşa gönlün nasıl yap diyosa onu yap şu evrak konusunda. Ben evlilikte şiddet ve dönülemez dil yaraları yoksa gurur yapılmasını doğru bulmuyorum. Sen adamı hala seviyosum ki umarsız davrandığı için uzuluyosun. Çocuk niye agliyo ya çocuğa yansitmayin gözünüzü seveyim siz boşanmayı beceremiycekseniz çocuğa boşandığı biz için travma yaraticaksaniz hiç bu çileleri cekmeyin aynı evde kavgalariniza devam edin o zaman. Ayrılığı huzur için yapiyosunuz lütfen tek çabaniz çocuğun huzuru olsun, birbirinize yapicaginiz inatlar değil.

[MEDIA

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki ilk actiginiz icin kaybettiniz mi? Soylediginize gore kaybetmeniz lazim.
Dava acilmasi hak talebi icindir. Nedenleriniz bosanma icin gecerli ise ve nedenlerinizi ispat edebiliyorsaniz ilk ya da son acmanin onemi yok. Bosanmalarda karsi taraf zaten cirkinlesiyor bunu biliyoruz. Isi savas durumuna getiriyor. Ancak guclu ve yeterli nedenleriniz varsa ve aile birlikteligi sarsilmissa karsi tarafi beklemek bence hak kaybidir. Cunku karsi tarafi beklenek duruma razi olmak anlamina da gelebiliyor.
Canım zaten karsı taraf çirkinleştiği için ilk açan o okursa daha iyi oluyor cevap dilekçeni ona göre yazıyorsun 2 dilekçe verdikten sonra bir daha dilekçe verilmiyor. Son dilekçeyi yazan daha avantajlı oluyor. Dilekçe dava için çok önemli.

Oğlun çok agliyor onu gelip görmeyecek misin desen?
Evlat denince akan sular durmali bence
Oğlunuz adına haber gönderin.Sizde ılımlı olun.Kendinizi ona insancıl bir sekilde ifade edin.babaligini unutmasin.
Her yerden engelliyim birde siz kendiniz halledin diyen bir insan

Back
X