Rica ederim hakkında hayırlısı olsun insaallah ama cocugun için kendı saglığın için bu adamı terketmelisin.Teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim hakkında hayırlısı olsun insaallah ama cocugun için kendı saglığın için bu adamı terketmelisin.Teşekkür ederim
Erkek kardeşim ve eşim arkadaslar erkek kardeşim o çok pişman bunu düşünerek hareket et dedi
Bilmiyorum
Ama
3.5 gündür ilk defa sahurdan sonra deliksiz uyudum 6 saat
Sonra kizkardesimle kendimize çikolatalar aldık :)) iftariyelik
Sonra balkonda oturduk sohbetler ettik
Oğlum dün geceden beri hiç aglamadi babasını sormadı
Rahatlamış hissediyorum şuan
Ben anlamadımErkek kardeşim ve eşim arkadaslar erkek kardeşim o çok pişman bunu düşünerek hareket et dedi
Bilmiyorum
Ama
3.5 gündür ilk defa sahurdan sonra deliksiz uyudum 6 saat
Sonra kizkardesimle kendimize çikolatalar aldık :)) iftariyelik
Sonra balkonda oturduk sohbetler ettik
Oğlum dün geceden beri hiç aglamadi babasını sormadı
Rahatlamış hissediyorum şuan
Ya kim soyledi ve kafaniza kazidi ise bunlari ben ne dersem bos. Evet her iki tarafin da iki defa dilekcelere cevap verme hakki var. Kaide boyle. Ilk ya da son yazmanin bununla ne alakasi var? Adam seni sucluyor ve sen de dilekcende cevap yaziyorsun ki suclayan sucladigini ispatla yukumludur zaten, sen degil. Bu is burda da bitmiyor ustelik mahkemede taniklar da konusuyor. Ne kafar yanlis seylerle kafaniz doldurulmus. Lutfen buradaki diger insanlara da yanlis bilgi vermeyin.Canım zaten karsı taraf çirkinleştiği için ilk açan o okursa daha iyi oluyor cevap dilekçeni ona göre yazıyorsun 2 dilekçe verdikten sonra bir daha dilekçe verilmiyor. Son dilekçeyi yazan daha avantajlı oluyor. Dilekçe dava için çok önemli.
Erkek kardeşimi aramış görüşmüşlerBen anlamadım
Erkek kardeşin nerden biliyormuş çok pişman olduğunu
Adamın pişmanlığa dair emare gösterdiği mi olmuş kendisine
Burada bir arkadas paylasmis. Ben de tekrar paylasiyim dedim. Asagidaki linki okumanizi tavsiye ederim.Canım zaten karsı taraf çirkinleştiği için ilk açan o okursa daha iyi oluyor cevap dilekçeni ona göre yazıyorsun 2 dilekçe verdikten sonra bir daha dilekçe verilmiyor. Son dilekçeyi yazan daha avantajlı oluyor. Dilekçe dava için çok önemli.
Konu sahibi buna inanmak istiyor, herkes de kafasına göre masal anltıyor.Ben anlamadım
Erkek kardeşin nerden biliyormuş çok pişman olduğunu
Adamın pişmanlığa dair emare gösterdiği mi olmuş kendisine
Çok saçma değil mi? Sen bu haldeyken erkek kardeşin eşinle mi dertleşmiş, teselli de etmiş mi onu?Erkek kardeşimi aramış görüşmüşler
12 13 yasindan beri tanışıyorlar ara ara görüşüyorlarmis bekarken (tabi ben bilmiyordum arkadaş olduklarını) evlendikten sonra her hafta görüşüyorlar di
Ben sormadım açıkçası nasıl anladın demedim
Konu sahibi buna inanmak istiyor, herkes de kafasına göre masal anltıyor.
Pişman olan adam kayın biraderine mi dert yanar karısı çocuğu beklerken.
O da nasıl kardeşse oturup böyle bir pislikle dertleşiyor
Döneceğime ait bir ibare gördünüz mü ?Üzüldüm... Eşin beş para etmez, karaktersiz, baba olmayı asla ama asla hak etmeyen biri.
Ve belli ki sen çocuğun ardına sığınıp bu adama geri döneceksin.
Kimin dolduruşuna, kimin gazına geldiğinin hiçbir önemi yok, bu adam sen çocuğunla aç mısın susuz musun diye hiç düşünmeden gününü gün edebiliyor. Ve sen çocuğum için emin değilim diyorsun.
Devam edin böyle pislikleri baba yapmaya, devam edin hızla üreyin de kendileri gibi evlatlar yetiştirmeye devam etsin onlar da
Çok saçma değil mi? Sen bu haldeyken erkek kardeşin eşinle mi dertleşmiş, teselli de etmiş mi onu?
Doğrudur, eşine dönsen de senin bileceğin iş o.Döneceğime ait bir ibare gördünüz mü ?
Eşimin tüm giysilerini vs toplayıp bavula koydum
3.5 günde 2 defa bir avukattan yardım aldım Allahtan fikir ve danışma ucreti almadı
Bir defa olsun mesaj atmaya ulasmaya çalışmadım
İstesem hemen gider bulur konuşurum gittiği yerleri arkadaşları vs biliyorum
Anladım, pişman oldu ifadesi erkek kardeşinin yorumu o zaman.Yok erkek kardeşimi aramış durumu olanlari anlatmış kardeşim de birşey demeden yorum yapmadan kapatmis anladığım kadarıyla ayrıntılı sormadım inanın
Yalan mi söylüyorum?Konu sahibi katılıyorum buna. Kardeşin tavır gösterememiş mi. Diyememiş mi eşine kendin ara diye. Adam eşi çocuğu aç mı tokmu düşünmüyor, çocuğunu aramıyor senelerdir anasının ağzıyla eşine işkenceyapıyor ama pişman. Bunu da eşine değilde kardeşine hikaye anlatıyor. Bana da çok inandırıcı gelmedi
Yok pişmanım dememiş bugün bunlar oldu deyip sonrada kapatmış teliAnladım, pişman oldu ifadesi erkek kardeşinin yorumu o zaman.
Ben sandım ki eşin ben pişmanım diyerek kardeşini aramış
Bu nikah vermek tabirini hala kullanıyorlar mi ya. Sanki çok değerli bir şey. Dandik bi adamla yaptığın yanlış birlikteliğin resmi evrakı tepi topu. Boşa gitsin. Çocuğu bile adamın umrunda değil. Böyle bir adamın soyadını taşımaya utanırım ben. Çekişmeli dava aç. Tazminat da al, nafaka da.Bugün akşam üzeri eltim mesaj attı
Mesajında :Abim davayı o açsın bana dosyayı göndersin
Yazmış.
Bende tamam yazdım
Annemle babam davayı sen değil o ne zaman isterse açsın. Cebimden para çıkmasın diye açmıyor dediler sen niye yorulacaksin yıpranacaksın oglunla ilgilen gez dolaş evinde dur biz sana para göndereceğiz ama sen açma davayı o açsın dediler
Kız kardeşim se kaynananın istediğini verme birleşmesen bile nikahını verme diyor
Eşimin bu kadar çabuk vazgeçmesine bu türlü vicdansız olmasına inanamıyorum benim sevdiğim adam bu muydu ?
Oğlum sürekli ağlıyor babasıyla hergun telefonda defalarca konuşurdu arayalım deyip duruyor
Evde para olmadığını alışverişe cikamadagimizi çocuğun ihtiyaçlarını dr a gitmemiz gerektiğini biliyor (çinko ve magnezyum eksikliği var oğlumda)
Beni her yerden engelleyip takipten çıkarmış bu kin neden anlayamadım
Şimdi sizce davayı o açsın diye bekleyeyim mı yolda avukatmi bulayım?
Bilmeyenler için önceki konum
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yeni-bir-yola-girmek-uzereyim.1075689/
Ay daha neler ya. Olayın içinde dayak varsa kimseyi beklemeye gerek kalmıyor zaten. Alır darp raporunu hemen açar tek çelsede bosa bu ayrı bir konu ya .Onu nasıl bursa getirebiliyorsnuz anlamadım. Herneyse a zaten hanfendi de bosanmak istemiyor. Siz kendi bildiğiniz gibi söyleyin bende kendi bildiğim gibi. Dünden beri yok o verse olur yok senin dediğin çok saçma, yok yanlıs bilgi veriyon. Ay tamam artık sunu kapatalım valla yoruldum sana cevap yetiştirmekten artıkYa kim soyledi ve kafaniza kazidi ise bunlari ben ne dersem bos. Evet her iki tarafin da iki defa dilekcelere cevap verme hakki var. Kaide boyle. Ilk ya da son yazmanin bununla ne alakasi var? Adam seni sucluyor ve sen de dilekcende cevap yaziyorsun ki suclayan sucladigini ispatla yukumludur zaten, sen degil. Bu is burda da bitmiyor ustelik mahkemede taniklar da konusuyor. Ne kafar yanlis seylerle kafaniz doldurulmus. Lutfen buradaki diger insanlara da yanlis bilgi vermeyin.
Arkadaslar davayi o ya da bunun ilk acmasinin mahkeme seyrine bir etkisi yok. Avukat arkadaslar sunu bir de siz aciklarsaniz iyi olur cunku burada yanlis bilgilwrle insanlarin kafalari karistiriliyor, ustelik sirf bu yuzden kadinlarimiz davayi o acsin diye dava acmiyor, dayak yiyip oturan bile var...
Yalan mi söylüyorum?
Kardeşimi arayıp böyle böyle olaylar oldu
Demiş pişmanım dememiş ama kardeşim sesinden tavrindan belli dedi bende dinlemedim nerde görüştünüz ne konuştunuz vs diye sormadım
Bakın haklılık payınız var siz kendi yasam kaliteniz ve standartlarinizi baz alarak yorum yapıyorsunuzDoğrudur, eşine dönsen de senin bileceğin iş o.
Eşinin tavrı midemi bulandırdı, ve senden de öyle ner bir tavır göremedim mesajlarına bakarak.
Kolay değil tabi bu kafa karışıklığını yaşamak
Allah selamete çıkarsın