Eşim haber vermeden uyumaya gidiyor

yeni evliyken yapmıştı. ayy nasıl üzülmüştüm. 1aylık evliyiz adam gitmiş uyumuş ben salonda bekliyom... yuhh büyük baş koca... uykusu bastırınca tomruğa bağlıyordu resmen. ben yatıyom der yatardı pat diye ama yüz falan asık gözler kaymış.. 1-2aylık evliydik bir de bunu yaparken... sinirden sabaha kadar mutfakta sigara içerdim. bir iki kere patladım... sonra güzelce söyledim ama umursamaz davrandım. ben de aynısını yaptım.... bu sefer kendi "aşkımmm yaa bensiz niye yatıyon" demeye başlamıştı. tamam o zaman sen de ben de yatarken haber verelim birlikte yatalım dedim. şimdi uzun süredir birlikte yatarız. iyi geceler öpücüğü verir öyle uyuruz. uykudan geberse beni almadan yatmaz tamam gel tvyi götürürüz sen tv izlersin kısık sesle ben uyurum der. ama zamanında rahatsızlığımı belli ettim de böyle oldu.

Hepinize tesekkur ederim kizlar
benimkide tam tersi bende kızımı yatırayım odasına sen git yat derim yok bekler öyle beraber yatıralım kızımızı beklerim ben der hatta takılırım hayatım sen odada korkuyormusun niye bekliyosun git yat işte geliyorum derim ama ne mümkün bekler ben izinli olduğum günler gece geç saate kadar tv izlerim sen erken kalkacaksın yat derim olsun biliyosun ben,m uyku sorunum yok bende tv izlicem seninle der yapı meselesi canım bu önemseme yani ben üstünde durmazdım böyle yapsa..... ama ben gidip yatıcam eşimmmm küser bana ve kavga sebebi olur....tecrübeyle sabittir.......
Evet biraz kisiyle de alakali sanirim
bu problem bende de var.sürekli değilde arada bir aslında. önceden olunca ağlayasım geliyordu resmen şimdilerde benim bile yaptığım oldu.aslında kendim yapınca kendi kendime sen napıyorsun.sen onu alıştıramadında omu seni alıştırdı diyorum.bir iki kere yerimden kalkıp iyi geceler deyip yeniden yattığım oldu.
Sen dogru olani yapmissin canim
yeni evliyken yapmıştı. ayy nasıl üzülmüştüm. 1aylık evliyiz adam gitmiş uyumuş ben salonda bekliyom... yuhh büyük baş koca... uykusu bastırınca tomruğa bağlıyordu resmen. ben yatıyom der yatardı pat diye ama yüz falan asık gözler kaymış.. 1-2aylık evliydik bir de bunu yaparken... sinirden sabaha kadar mutfakta sigara içerdim. bir iki kere patladım... sonra güzelce söyledim ama umursamaz davrandım. ben de aynısını yaptım.... bu sefer kendi "aşkımmm yaa bensiz niye yatıyon" demeye başlamıştı. tamam o zaman sen de ben de yatarken haber verelim birlikte yatalım dedim. şimdi uzun süredir birlikte yatarız. iyi geceler öpücüğü verir öyle uyuruz. uykudan geberse beni almadan yatmaz tamam gel tvyi götürürüz sen tv izlersin kısık sesle ben uyurum der. ama zamanında rahatsızlığımı belli ettim de böyle oldu.

benim eşim uykum geldi yatıyorum der.ama işe giderken kahvaltı yapmaz.bi kaç defa kapıyı çekip gitmiş.akşam gelince ne o dedim hırsız gibi kaçıyorsun,bi daha yapmadı.

benimki uykum geldi yatıyorum der.ama sabah işe giderken kahvaltı yapmaz.bi kaç defa kapıyı çekip gitmiş.akşam gelince ne odedim hırsız gibi gidiyorsun.bi şey demedi.bi dahada yapmadı.

benimki uykum geldi yatıyorum der.ama sabah işe giderken kahvaltı yapmaz.bi kaç defa kapıyı çekip gitmiş.akşam gelince ne odedim hırsız gibi gidiyorsun.bi şey demedi.bi dahada yapmadı.

Niye herseyi demek zorunda kaliyoruz zorla yaptirmis gibi hissediyorum kendimi

Back
X