• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim habersiz tatile gitti

Eklentiler

• s-27c18f1630780372dd2d1ac36ef314e960db852a.webp
    s-27c18f1630780372dd2d1ac36ef314e960db852a.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 79
Henüz üç yıl önce internetle tanıştınız ve kocanız bu hale geldi öyle mi? Soracak çok sorum var ama tek bir tavsiyem olacak ; interneti kesin :rapci:

Bu erkekler cidden yalan söyleme konusunda aşırı eksik. Yaptığı tabiki doğru değil ama, madem yapıyorsun düzgün yap.

Ayy ben olsam kriz geçiririm siz nasıl sakin kalabiliyosunuz ? Takdir ettim ama tabi tekinizi gösterin birdaha böyle biseye cesaret edemesin.

Merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum bu konuyu yazmak için. 18 yıllık evliyim. İki çocuğum var. Eşimle çok iyiydik 3 yıl öncesine kadar. Eve internet bağlayınca değişti. Hiç bizimle zaman geçirmiyor. Evde olduğu tüm gün elinde telefon sosyal medyada takılıyor. Haliyle iletişim problemlerimiz var. Son olayda aradı beni ben köye gidiyorum bugün orada kalacağım dedi. Sonra ablamlar bize geldi. Ablamın whatsappında gördüm eşim sahilde fotoğraf paylaşmış. İçki içiyor falan. Normlde alkole mesafeliyiz. Kendi whatsabımdan bakınca göremedim. Beni engellemiş durumdan. Arayıp hesap sorunca da aniden plan değişti seni de götürecem dedi. Ne yapmalıyım şimdi?
Yapacağınız tek şey var ciddi ciddi konuşun..rahatsız olduğunuz her şeyi dille getirin.eşinin tutumuna göre davranırsınız..sosyal medya sadece bir araç..bunu hangi amaçla kullandığın kendi ellinde.

Net bir sekilde olay cikararir, gerekirse(o tatile kimle gittigini otel kayitlariyla falan kanitlamazsa) bitte noktasina getirirdim cok net!

Merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum bu konuyu yazmak için. 18 yıllık evliyim. İki çocuğum var. Eşimle çok iyiydik 3 yıl öncesine kadar. Eve internet bağlayınca değişti. Hiç bizimle zaman geçirmiyor. Evde olduğu tüm gün elinde telefon sosyal medyada takılıyor. Haliyle iletişim problemlerimiz var. Son olayda aradı beni ben köye gidiyorum bugün orada kalacağım dedi. Sonra ablamlar bize geldi. Ablamın whatsappında gördüm eşim sahilde fotoğraf paylaşmış. İçki içiyor falan. Normlde alkole mesafeliyiz. Kendi whatsabımdan bakınca göremedim. Beni engellemiş durumdan. Arayıp hesap sorunca da aniden plan değişti seni de götürecem dedi. Ne yapmalıyım şimdi?
Tam boşamalık 😡

WhatsApp a dava acin esim beni engellemis haber vermiyosunuz deyin. Haddini bildirmek lazim bu WhatsApp a cok oluyo artik :sinirli: :KK45::KK53:

Back
X