• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hakaret ediyor..

Manipüle ediliyorsunuz, oyuna gelmeyin sakın. Hedef saptırıp, aklınızla oynuyor. Sizi gereksiz yere suçlamalar falan. Akıllı olun, oyuna gelmeyin, sakin, kendinden emin, öz güvenli durun, kışkırtmalara gelmeyin, ne hali varsa görsün. Bunları boşanmayı düşünmediğiniz için söylüyorum. Kimse değişmez bu arada, değişeceğini, hele çocuk olunca değişir diye asla düşünme. Çocuğunun olmadığına dua et ve çocuk düşünme. Haddime değil biliyorum, ama çocuk olmayınca bir şeyler daha kolay oluyor, aynı evin içinde eşini görmezden gelmek bile çocuk olmayınca daha kolay. Hiç gözünüz korkmasın. Sakin,öz güvenli ve umursamaz olun.

Bende sizin gibi düşünürdüm. Teorik olarak söylediklerinize hak veriyorum. İş bulamamak diye bir gerçek ne yazık ki var. Toplum bu konuda çok acımasız. Tanımadığım kimseye de yalan borcum yok. Bir çok iş görüşmesi ve sayısız başvuru. Hiçbiri olumlu olmadı ne yazık ki. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Çünkü yaş 32

Beni sadakatsizlikle suçladı. Abi dediğim insanlarla, çocukluk arkadaşlarımla imalarda bulundu.

Ameliyat olmasının sebebi buzdolabına yumruk atıp elini kırmasıydı. Sinirlenince gözü görmüyor. Televizyonu kırdı. Emanet televizyonu kullanıyoruz aylardır. Olaylar böyle sürdü gitti. Bugün lavabodan çıktı kimle konuşuyorsun dedi. Ya inanamıyorum belki bana niye orda duruyorsun diye kızacaksınız, çocuğunda yok ama gidecek bir yerim olsa bir dakika durmazdım.

Atanmaya çalışıyorum mücadele etmeye çalışıyorum.

Ne olur bana bir akıl verin saygı-sevgi çerçevesinde, nasıl dinecek bu fırtına. Artık çok yorgunum...

Sizi sadakatsizlikle suçluyor ki ona hesap sormayın, dilediği gibi yaşasın dilediği gibi davransın, buzdolabı yumruklayıp televizyon kıran, ahlakınıza dil uzatan adamla niye evlisiniz? Gidecek yeriniz var ailenizin yanı, onların yanında da atanmaya çalışabilirsiniz pekala.
Elimden geleni yapmak istiyorum. Bir söz verdim, kapıyı vurup çekip gitmeden önce vicdanım rahat olsun istiyorum.

Evlenirken eşiniz de söz verdi ama tutmuyor, sizi sadakatsizlikle suçlarken, tv kırıp buzdolabı yumruklarken, kavga sırasında sizi korkuturken onun vicdanı sızlamıyor, siz niye vicdan muhasebesine giriyorsunuz o da ayrı bir konu.

O kocaya yazıklar olsun sizi aç bırakıyor namaz ve Esma öneriyorum size çok işe yarıyor ama kocanızdan nefret ettim

adamin karisina para vermemesi, dolap boş olmasina ragmen karisi yemesin diye kahvaltilik almamasi; OK
sinirlenip buzdolabija yumruk atip elini kirmasi, televizyonu parcalamasi; OK
Namusuna laf edip seni kardesin bildigin adamlarla yakıştırması, baskasiyla yattigini ima etmesi; OK
isyerinden ona samimi davranan kadini arabayla birakmasi; DUNYALARI YIKARIM

o kadina gelene kadar neler neler var ama idare ediyorsunuz. kadini da idare edin madem. coluk yok cocuk yok. su yasadigin ev baba evinden daha mi kötü?

Öncelikle eşin sınır çizemeyen biri olduğu için sen kendi güvenliğin adına kendi sınırını çizmek zorundasın. Polemiğe girme tartışmalardan uzak dur. Belli ki öfke kontrolü sağlıklı değil eşinin eşyaları yumruklayıp kendine zarar veren biri, öfkesini nereye yönelteceğini kontrol edemeyip sana da zarar verebilir önceliğin kendin olsun.
Kendi ayakların üzerinde durana kadar stratejik davran. Eline para geçiyorsa eşin para veriyorsa mutlaka biriktirmeye yapmaya çalış. İş bulma sürecini hızlandırmaya odaklan. Bu şartlarda bu adamdan da sakın çocuk yapma. Var olan sorun çözülmeden çocuk süreci her şeyi daha karmaşık ve daha zor hale getirir.Şu an yapman gereken şey ilişkiyi kurtarmaya çalışmaktan önce kendini korumak ve güçlendirmek. Güçlü olduğunda zaten hangi kararı vereceğin daha net olacak.
Her adımı tek tek uygular inşallah, daha şahane öneri bilmiyorum

Asker olsa işe nasıl kadın çalışan götürsün? Kadın mı çalışıyor askeriyede.

Kahvaltılık bi anda bitmez ki nasıl aç kaldın? Azalarak biter. Azaldığında alışveriş yapmıyorsanız bu evlilik değil ki esaret. Geldiğin yere dön. Evlenmeden önce sokakta mı yaşıyordun?
Nasil calismiyor astsubay asker kadinlar var. Masa basinda calisanlar var. Cezaevinde gorevli olabilir adam. Orda infaz memuru gardiyan kadin askerler var

adamin karisina para vermemesi, dolap boş olmasina ragmen karisi yemesin diye kahvaltilik almamasi; OK
sinirlenip buzdolabija yumruk atip elini kirmasi, televizyonu parcalamasi; OK
Namusuna laf edip seni kardesin bildigin adamlarla yakıştırması, baskasiyla yattigini ima etmesi; OK
isyerinden ona samimi davranan kadini arabayla birakmasi; DUNYALARI YIKARIM

o kadina gelene kadar neler neler var ama idare ediyorsunuz. kadini da idare edin madem. coluk yok cocuk yok. su yasadigin ev baba evinden daha mi kötü?
Nokta .

Bu soru cümlesi. Tekrar oku.
Yanlis sekilde sordugunuz icin benimle birlikte yanlis anlayanlar var. Emir kipleriyle insanlara birseyler anlatip terslediginiz surece hayatiniz boyunca sikinti yasarsiniz. Hayat zor bence biraz kolaylastirin kendinize. Suna cevap vereyim oyleyse madem biz yanlis anladik. Askerse nasil gotursun askeriyeye diyosunuz. Adam goturebilir ikisi de ayni yerde calisiyor olabilir.

Back
X