- 13 Mart 2022
- 33
- 89
- 3
- 40
- Konu Sahibi zilleritakti
-
ama aben kendim hakkında dilimi tutamam başkalarının sırlarını asla söylemem insanların hayatlarını da merak etmem.Simdi ya arkadasin da senin gibiyse..
O da senin gibi dilini tutmayi basaramiyorsa..
Sende bu durumdan muzdarip oldugun icin ilimli yaklas derim.Kirmadan soylemeyi dene.
Belki arkadasin 3. kisiyi de samimi gordu,araniz iyi sandi..
E yuzume gulene anlatiyorum,sonrasinda uzuluyorum diyorsun ama.ama aben kendim hakkında dilimi tutamam başkalarının sırlarını asla söylemem insanların hayatlarını da merak etmem.
bende çok berbat bir huy var.dert anlatma.özellikle çokk kötüysem yüzüme gülene anlatıyorum sonra da pişman oluyorum.eşimle alakalı burda yazmak istemediğim bir konuyu güya samimi bir arkadaşıma anlatmıştım.neyse gel zaman git zaman ben bu arkadaşım ve başka bir arkadaşımız daha oturduk konuşuyoruz laf benim eşimden açıldı.ya bu arkadaş diyor ki öteki arkadaşa yaaa zaten bunun eşi de şöyleymiş böyleymiş diyor.durup durup söylüyor çıldırdım ama belli etmedim.
1.si ben bu arkadaşa ne diyeyim? bu durumu sana özel anlattım lütfen başkasına anlatma mı diyeyim napayım?
2.şu dilimi tutmayı nasıl başarmalıyım?
arkadaşım kendimle alakalı anlatıyorum bana bişey anlatan birinin sırrını ulu orta açmam.kendim içimi dışımı dökerim.E yuzume gulene anlatiyorum,sonrasinda uzuluyorum diyorsun ama.
Belki onunkisi de boyle bir sey,o da bu sekilde tutamiyor.
çok haklısınız ekran fotosu çektim yorumunuzu.babaannemin bir lafı var derdini kimseye anlatma ya dinlemez ya sevinir ben bunu motto edindim
can dostlarım haric kimseye anlatmam onlarda tum ayrintiyi bilmez
gelin buraya anlatin kimse kimseyi tanımıyor
Ablacim sen kendinle alakali anlatiyorsun,dilimi tutamiyorum diyorsun..arkadaşım kendimle alakalı anlatıyorum bana bişey anlatan birinin sırrını ulu orta açmam.kendim içimi dışımı dökerim.
ama işte onun söylediği şey söylenecek cinsten bişey değildi.Ablacim sen kendinle alakali anlatiyorsun,dilimi tutamiyorum diyorsun..
O da baskasi hakkinda konusuyor,dilini tutamiyor muhtemelen.
Ortak paydaniz dili tutamamak.
Yani sen kendin hakkinda o ise baskalari hakkinda konusmaktan kendini alamiyor..
Bu yani.
Bunun temizi ikinizin birbiriniz hakkinda birbirinize herhangi bir sey anlatmamasi olur :)
Ne demisler;Gerekirse patla ama kimseye sırrını verme.
Bu dost da herkese s.çıyor ama dost düşman bakmıyor.Ne demisler;
Sir verme dostuna,dostununda dostu olur,gider soyler dostuna :)
hiç anlamadım ne demek istediğinizi.Bu dost da herkese s.çıyor ama dost düşman bakmıyor.
Önüne gelene söylüyor arkadaşınız diyorum.hiç anlamadım ne demek istediğinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?