Eşim haksız yere bana bağırdı

konu ile başlık bana garip gelmedi. neresi alakasız ki? kadına haksız yere hakaret etmiş eşi bunu da başlığa taşımış. kısa ve öz..

çok pardon konu başlığı değişmiş sanırım

eşiniz başka birşeye kızmış acısını sizden çıkarmış sanırım ufak ve düzeltilebilir bir sorun çünkü, hatasını anlayabilecek biriyse sessiz kalın anlıycaktır

sanki çok büyük yanlış yani,
fatura sahibine ulaşıp iptal edemiyor musunuz?
kaldıki şirket size aitmiş, BARİ SÖYLEYİNDE 600TL Yİ MAAŞINIZDAN DÜŞSÜN.

aslında çıkarıp verecektim o parayı sustum uzatmadım ben.
tabiki sonra zaten aramış karşı tarafı yanlışlık olduğunu vs söylemiş sanırım.

O şirket yakında barat. Ayrıca haksız yere bağırmamış... 600 iyi para!

yanlış ne olursa olsun kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yoktur ki..
ki sadece çalışan olarak konuşuyorum; 10 yıla yakındır aynı şirkette çalışıyorum
10 yıllık emeğim katkım var bu kadar artıların yanında bir tane hatam olduysa bu çokmu büyük suç

Muhasebede herhangi biri bu hatayı yapabilir ben çalıştığımız tur şirketinin hep eksik fatura kesmesini sürekli uyarıyordum şierketi batıracaksın diye uyarmasam ki kimbilir kimlere eksik kesmiştir.

Sende faturayı kestiğin şirkete geri dönüş yapamıyormusun? bu doğal hakkın geri iade istemek ha vermezler bu kul hakkına girer vebali onlara eşine gelince normal çalışana bile böyle hakaret edilmez hiç profesynel değil gerekirse elemanın maaşından kesilirki kimse kolay kolay 1 kerelik hatayı yapmaz bizim muhasebede kız milyarlar zarara soktu diye duyardım yanlış faturadan patronlar affedıyordu.

Sana normalde bu argo kelımelerı kullanıyor olmalıki bu kadar rahat söylemiş hayatında hiç söylemediyse ilk defa söyluyorsa insan iyice şoka girer.

Esının kızası varmıs. Cok abartılı olmus sadece hesap hatası ıcın. Gerızekalı dedıgınde keske--- evet gerızekalıyım senınle evlendıgım ıcın ----deseydın

canım direk bana demedi aslında ortaya bağırdı tam anlamadım ama salak yada gerizekalı gibi bişey dedi
ama o faturayı kesen bendim..
zaten o kelimeleri duydum masamda gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi
o kadar çok kırıldım üzüldümki anlatamam
kimseylede paylaşamadım sizlere yazdım işte

Esının kızası varmıs. Cok abartılı olmus sadece hesap hatası ıcın. Gerızekalı dedıgınde keske--- evet gerızekalıyım senınle evlendıgım ıcın ----deseydın

ayy canım inanki güldürdün beni iyi geldi bu
daha gelmedi ofise toplantıda ..
gelsin nasılsa bir işi düşecek bende inceden inceden saygımı koruyarak yedireceğim ona lafları

Aynı biz bu kadar olur. Benim eşim de yönetici birlikte kaç sene çalıştık. Personele bu kadar kızmaz bir yanlış olunca bana yüklenirdi. Ama sonraları baya düzeldi. Ben de doğumdan sonra başka şirkette başladım işe. Ama arada yine özlüyorum orda çalışmayı.

Bu yaptığın hatanın aynısını ben de yaptım. Muhasebeci izindeydi, ben o ay ki faturaları kestim bir faturayı yanlışlıkla KDV dahil kesmişim. O şirkete kesilen ilk faturaydı bir de müşteri arayıp indirim için teşekkür etmiş eşime Sonraki aylar da zoraki indirim olmadı anlaştık neyse ki ama iyi azar yemiştim. Sebep sadece paranın gitmesi değildi, adamlar aşırı ısrarcıydı indirim konusunda biz de geri adım atmak istememiştik. Bu nedenle iyi kızmıştı yani. Sen yine de güzelce konuş eşinle, işini bu kadar iyi yapmaya çalışırken yoğunluktan illa ki hatalar olduğunu, dediklerine kalbinin kırıldığını anlat canım. Alttan alıp olayı unutturma bence ki bir daha dikkatli olsun.

aynı kaderi paylaşmışız :)
tabiii ben uygun bir zamanda bu durumu mutlaka konuşurum ama bugün yoğun..
uygun zaman bulunca anlatıcam ve anlasında utansın akıllı..

Son düzenleme:

ama herkes o faturanın senin kestiğini ve hakaretin sana geldiğini biliyor bu daha kötü değilmi?

dediğim gibi hata yapılan şirketten talep edemiyormusunuz?

aynı kaderi paylaşmışız :)
tabiii ben uygun bir zamanda bu durumu mutlaka konuşurum ama bugün yoğun..
uygun zaman bulunca anlatıcam ve anlasında utansın akıllı..

Evet canım aynı olay bu kadar benzerlik olur. Yalnız şu var, eşim bana telefonda kızmıştı şehirdışında eğitimdeydi. Müşteriye bozuntuya vermemeye çalışmış telefonda ama hemen çakmış benim yanlış kestiğimi

En çok hata muhasebede olur, bunlar olacak şeyler yani. Şimdi ne yanlışlıklar oluyor eşim kızmıyor, zaman geçtikçe herşey mükemmel olmalı prensibinden kurtuluyor sanırım sayemde:) Geçenlerde de müşteri bizim kestiğimiz faturayı bulamadı kaybetmişler, aslı gibi yapıp gönderildi. Sonra onu da kaybetmişler düşün yani büyük şirketler de olsa hata elbet oluyor.

Normalde personeline bu şekilde hakaret edemezken eşine bunları söylemesi acı olmuş tabi ki.

Kuzucukların etkilenmesin de :) Koy tavrını, kızdığını bozulduğunu anlasın. Zaten özür dilemiş, hatasını anlamış.

ama herkes o faturanın senin kestiğini ve hakaretin sana geldiğini biliyor bu daha kötü değilmi?

dediğim gibi hata yapılan şirketten talep edemiyormusunuz?

yok canım kimse duymadı kimse yok ama güya eşim herkese kızıyor anlatabiliyomuyum
öyle kendi kendine söylendi,kimse duymadı ben duydum ve tabiki anladım yani

eşimde tlf açtı sanırım karşı tarafa işte yanlışlık olduğunu felan..
yaa mutlaka düzeltilir yani ölüm yok ya sonunda ama işte ne diyeyimki

anladı hatasını özür diledi ama yok öyle kuru bir özürle
iyice anlayacak ve bir daha yapmayacak.
bundan böyle kesinlikle işyerinde sınırı geçmesine izin vermeyeceğim.

meryemcimmmmmmmmm özledim seni :) bebişler doğmuş büyümüş allahım korusun onları.... canımmmm konuya yorum yazmıycam sadece profilimde görünce bi baktım... barışmışsınızdır siz eminim

seni okadar iyi anlıyorumki eşle çalışmanın dezavantajları benim eşimde kimseye bağırmaz kolay kolay ama bana gelince hemen patlar ağzınla kuşta tutsan yaranamazsın bunlara iyi oldumu onların sayesinde bir hata yap senden kötüsü yok o kadar isterimki eşimden ayrı bir yerde çalışmayı ama malesef izin vermiyor kendi işimiz varken olmazmış okadar sıkıcıki bütün gün dip dibe bütün sohbetler iş üzerine yaş geçtikçe insan bıkıyor artık her şey okadar sıradan geliyorki ha birde kendi işlerinide bana yüklüyor ya çileden çıkıyorum ama ayrı ayrı çalışsak en azından benimde ayrı bir ortamım olacak onu özleyeceğim benim elime geçen bir para olacak tek avantajı gözünün önünde olması merak etmiyosun nerdedir napıyor diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…