Esim hala bekar gibi davraniyor...

gurbette88

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
10
0
16
Adana
Iyi aksamlar,
uzun zamandir takip ettigim kk`ya bugün üye oldum... Bundan 5 sene önce tanistigim ve 6 ay önce severek evlendigim Esim icin dogup büyüdügüm, ailemi, arkadaslarimi ve meslegimi birakip Türkiye`ye Esimin yanina yerlestim... Esim o kadar kiskanc biri olduki evlendikten sonra, evden disari tek cikarmaz. Gezmeyi sevmez, beni cikarmaz, "gel az disari cikarayim" dedigi zaman arabaya bindirir iki tur attirir geri eve birakir, ya da annesiyle cikmama izin verir, o da kadinin gezmemesi gerektigi düsüncesinde. (iki katli evde, üstümde kaynanamlar oturuyor). koskoca sehirde teyzem ve dayimdan baska hickimsem yok. onlara her zaman gidemiyorum. evde o kadar bunaldimki, daha evliligimizin ilk ayinda tartismalardan dolayi Almanya`ya gitmek zoru´nda kaldim,cünkü tartismalarin dozu siddete kadar gitmeye baslamisti. geri döndüm biraz daha iyiyiz cok sükür. Hala göndermez, gezdirmez ama bunlar zamanla düzelebilecek seyler galiba . Lakin esimin arkadaslik sitelerindeki yaptigi baska kizlarla mesajlasmalari, onlarin sayfalarini takip etmeleri beni yipratiyor artik.En cokta bu kizlarin arasinda biri varki o da eski sevgilisi oldugu icin cok kiziyorum... kendisi gece yarilarina kadar arkadaslariyla geziyor, eve gec geliyor, hafta-sonlari yayla evinde kaliyor arkadaslariyla 2 gün gelmiyor, ne yapacagimi bilmiyorum. Üstüne bir de korunmadigimiz halde hamile kalmadigim icin baskilari da cabasi kizdim suclu ben oldum, güzellikle anlattim bagirdi cagirdi, yapmam etmem bu sondu gibi sözler ediyor, en fazla 3 gün sürüyor, yalanlari da var, cikiyorum diyor nereye diyorum nakliye var isim var diyor, sonra ögreniyorumki disarda arkadaslariylaymis. annesine söyledim, gecer, biz de yasadik, her kadin yasiyor gibi sözler ediyor daha da cinleniyorum. internetti kiz davasini bugün anlattim kahkaha atmis gülüyor, cildiriyorum galiba uzun oldu kusura bakmayin.... yanlis bir kelime kullandiysam Hakkinizi helal edin...

canım allah kolaylık versin. maşallah sen 5 sene uzaktan ilişkiyi nasıl sürdürdün? bende senin gibi geldim buraya. özelden bana msj atarmısın, istersen özelden yazışalım.
Almanyadan nerden geldin??

Wo kommst du her? Endlich mal eine, mit der ich deutsch sprechen kann. das freut mich :)

Neyse, şimdi senin sorununa gelelim. Allah kolaylık versin. insan okadar fedakarlık yaptıktan sonra bunlarla karşılaşması hiçte hoş değil.
Sana birşey söyleyimmi, eşin daha çocuk. onun büyüyüp yetişmesi büyümesi çoook daha var. ,
Sana bir öneride bulunayım, sakın ama sakın çocuk yapma. Daha evliliğin oturmamış. Daha eşin çocuk. Sakın yapığım deme, tabi taktir ilahi ama. dikkatli ol sen!
Eşin seni şimdiden çok eziyor, buna müsade etme! kayınvalidene demekki ne desen, o birşey olmaaaz diyip üstüne üstlük gülüyor.

Gül gibi karısı evde dururken, erkklerin hepsi böyle ne yazıkki. Yapacağın hiiiç birşey yok malesef canım
Allah kolaylık versin. Nekadr sorumsuz, nekadar vurdum duymaz. Bundan eş olurmu allah aşında. Daha büyüyecekte, olgunlaşacakta.
Bu ne yaa?? Ve arkadaşlarıyla 2 gün başka yerde kalmakta nedemek, seni yalnız bırakıp. yaaa, işte..
görüyorsun değilmi neler yapıyor... niye evlenmiş sorarmısın???

Sen onu artık bence üstüne düşme. Sen kendi haline bir bak. ne yapmak istiyorsun, çalışmak istiyormusun?
San söyleyim ben niçin seni sıkıyor. kendisi hergün dışardı ipsiz kopsuz olduğu için, sen dışarı çıkınca sende öyle olacaksın diye düşünüyor.
İnsanın çoğu, kendi yaptığı birşeyi eşini kıskandığından dolayı, yapmasını istemez. Demekki eşin yapıyor ki senden istemiyor.
anladınmı??? aklını çalıştır. kimsenin dolduruşuna gelme..
evet dersin, laftan orada kalır. AVRUPAYI GÖRMÜŞ GEZMİŞ BİR İNSANSIN, ozaman 5 sene onuda kısıtlasaydı sana.
öyle kolay değil.

özelden yazabilirsin bana...

Son düzenleme:
Wo kommst du her? Endlich mal eine, mit der ich deutsch sprechen kann. das freut mich :)[/QUOTE]

Canim ben Dortmund`dan geliyorum, yeni oldugum icin özel mesaj gönderemiyorum galiba freut mich auch ...

bu şekilde yapıcağın birşey yok ... adam seni takmıyor bile ..ne demek başka kadınlarla konuşmak ?bu apaçık aldatma başka birşey değil ... terk etmek zorunasın o evi yada devam ediceksin aldatılmayı kabul ederek ..düzeliceğini sanmam eşinin ...

Neyse, şimdi senin sorununa gelelim. Allah kolaylık versin. insan okadar fedakarlık yaptıktan sonra bunlarla karşılaşması hiçte hoş değil.
Sana birşey söyleyimmi, eşin daha çocuk. onun büyüyüp yetişmesi büyümesi çoook daha var. ,
Sana bir öneride bulunayım, sakın ama sakın çocuk yapma. Daha evliliğin oturmamış. Daha eşin çocuk. Sakın yapığım deme, tabi taktir ilahi ama. dikkatli ol sen!
Eşin seni şimdiden çok eziyor, buna müsade etme! kayınvalidene demekki ne desen, o birşey olmaaaz diyip üstüne üstlük gülüyor.

Gül gibi karısı evde dururken, erkklerin hepsi böyle ne yazıkki. Yapacağın hiiiç birşey yok malesef canım
Allah kolaylık versin. Nekadr sorumsuz, nekadar vurdum duymaz. Bundan eş olurmu allah aşında. Daha büyüyecekte, olgunlaşacakta.
Bu ne yaa?? Ve arkadaşlarıyla 2 gün başka yerde kalmakta nedemek, seni yalnız bırakıp. yaaa, işte..
görüyorsun değilmi neler yapıyor... niye evlenmiş sorarmısın???

Sen onu artık bence üstüne düşme. Sen kendi haline bir bak. ne yapmak istiyorsun, çalışmak istiyormusun?
San söyleyim ben niçin seni sıkıyor. kendisi hergün dışardı ipsiz kopsuz olduğu için, sen dışarı çıkınca sende öyle olacaksın diye düşünüyor.
İnsanın çoğu, kendi yaptığı birşeyi eşini kıskandığından dolayı, yapmasını istemez. Demekki eşin yapıyor ki senden istemiyor.
anladınmı??? aklını çalıştır. kimsenin dolduruşuna gelme..
evet dersin, laftan orada kalır. AVRUPAYI GÖRMÜŞ GEZMİŞ BİR İNSANSIN, ozaman 5 sene onuda kısıtlasaydı sana.
öyle kolay değil.

özelden yazabilirsin bana...

Evet canim, hakklisin cocuk konusunda ben de aynisini düsünüyordum ki bunu kendisine de dile getirdim. Sorumlulugun daha esine karsi yokken, cocuk olduktan sonra ne olur diyorum, önce kendine ceki düzen ver ki ben de seve seve yapayim dedim. hele bir cocuk olsun da ben sorumlulugumu bilirim diyor, ama evlenmek icin attigi o kadar takla ve evlendikten sonraki yaptigi onca seyden sonra bu sözüne inanmak bile kolay degil... calismak istiyorum ama disari (markete bile) göndermeyen esim, calismama ne kadar izin verebilir ki sence ?

cevabin icin tesekkürler, onlar öylesine arkadaslarim deyip gecistiriyor, hayir canim öylesine bile olsa arkadasin olamaz diyorum, seni aldatmiyorum bir sey etmiyorum neye sinirleniyorsun diyor. henüz 6 aylik evliyim, insanin icini acitan da bu olsa gerek...

öylesine arkadaş olduğunu sanmam ..arkadaşlık sitelerinde sonuçta erkeklerin ne aradığı bellidir ... seni uyutuyor adam ... bırakamam gücüm yok diyorsan çekiceksin mecburen .umarım durulur bir gün ..belki yaş geçtikçe ..kaç yaşında merak ettim bu arada ...

anliyorum...28 yasinda

5 senede sen bu adam müsveddesinin karakterini çözemedinmi?
seni eve tıkıyor kendi gezmelerde olacak işmi bu.

bir de ailesiyle yaşıyorsun mecburmusun elin kadınının herifinin kahrını çekmeye.

hemen sert bir tepki göster yoksa hep ezilirsin bence.

arkadaşlarda aynı şeyi söylemiş bende onlara katılıyorum asla çocuk yapma, bu adam 28 yaşında bence düzelir diyede hiç bekleme böyle gelmiş böyle gider alıp karşına konuş diyecegim bu adam ondanda anlamaz zaten dinlemez bile seni..
eşimi çok seviyorum onsuz olamam diyosan bu adamı böyle çekeceksin canım nereye kadar götürürsünüz evlilğinizi bilemiyorum ama bu şekilde giderse çok iç açıcı gibi görünmüyor durum..
yada biraz daha sabır dersin beklersin düzelmesi için olmuyosa Almanyaya geri dönersin..
sakın ama sakın çocuk yapayım deme çünki eşinin karakteri bile oturmamış yaşı büyümüş ama kendisini büyütememiş biri...
hele k.validene diyecek hiçbir söz bulamadım oda çekmiş sende çekmelisin pes doğrusu.....
Allah yardımcın olsun canım.

pek yapılcak birşey yok gibi açıkcası yani adam ne güzellikten anlıyor ne azardan. evide bırakıp gitmişssin yine aklı basına gelmemiş. bu adamla geleceğin yoksa bence ne kendini yıprat nede bu adamla daha fazla aynı yatağı paylaşma

Hepinize tek tek tesekkür ederim, insan sinirlenince, mutsuz olunca saglikli düsunemiyor. Sizlerden de Allah razi olsun... annesine kalsa hemen bir cocuk yap, o zaman sorumlulugu anlar diyor, fakat ben de sizin gibi düsünüyorum, biraz daha sabredecegim, Rabbim büyük, dualarimizi elbet geri cevirmez... Ben kolay kolay küsmem, fakat o oadar doldum ki konusmuyorum iki gündür, hicte yanima gelip de "neden konusmuyorsun" diye sormuyor. Umursamiyor bile, ben de öyle yapacagim bu sefer kendisini umursamayacagim. Hayirlisi neyse o olsun....

O kadar dolmusumki, uzaktan kaynim gelmisti ve ona durumlari anlattim ( akli basinda tek erkek o galiba ) kayinbabam ben ve kaynim oturduk agladim... Agladim... Agladim... Esim eve her gün 12-1 arasi geliyor haftasonu 2 gün hic gelmiyor, misafirlige kaynana/ kayinbabayla tek gidiyorum, gitmezsem de kötü olan yine ben oluyorum. " eve gelmiyor, halaret ediyor, bugün sabah da kadin ol diyor " camasirini, bulasigini, yemegini eksik etmiyorum, yatagimi ayirmiyorum, evden cikma diyor cikmiyorum daha ne yapabilirimki? Kadin olmak nedirki? Kayinbabam bana e sen yukari cikiyorsun azcik durup iniyorsun diyor, yukarda dursan eve gelir diyor, sinirlerim tavan yapti ne alakasi var dedim, bagirdim hayatta yapmayacagim bir seydir ama gercekten cok kötü oldum... Bilmiyorum be yapabilirim, cikmazdayim, galiba bunalimdaydim da kendimi cok yipratiyorum galiba...

Kayinpederin cevabi çok enteresan ama...şaka gibi ya 'hemen iniyorsun, fazla kalsan kendileri ile eşin daha çabuk dönermiş eve...' ay gülmem gibi
Ana baba oğul çete olmuşlar sanki oğullari ne yapsa ona destek verir gibi onu kayırıyorlar....eh nasıl elin kizi kiymetsiz çeksin dursun. Kendi öz kizlari olsa acaba böyle eli kolu bağlı dururlarmı zannediyorsun...o müstakbel damadının haddini göstermesini bilirler o zaman.

Bence bebek filan yapma bekle.ama nereye kadar eşinin o huylarini çekersin onu ancak sen bilirsin. Sabırında bir.sınıra var çunki.

Merhabalar ,

benimde esi ilk alti ay evlendigimizde öyleyydi sonra baya büyük tartisma olunca kendini toparladi ve kizimiz dogana kadar cook iyiydi aramiz her yere birlikte giderdirk vs vs vs kizimiz dogdu adam 360 ° degisti , gelmez oldu - gelince kavga eder döver oldu ve ben yillarca dayandim , ailesi ile konustum , babasi oglum yapmiyorsa napayim essek kadar adam sen kadinsin dizini kir otur demisti bana hic unutmam !!

Ne mi oldu ? Bosandim !! Kizim ile simdi cok huzurluyuz ! ne mi düsünüyorum neden daha önce bosanmamisim kizima simdi yettigim hatta arttigim gibi o zamanlarda yeterdim ama kücük bir yavru olunca daha korkuyor insan! Kizim Martta 4 yasina girecek ve biz bir senedir bosandik ... Sonuc o halen geziyor istedigi gibi yasiyor..

Ich würde dir vorschlagen dass du endlich dein Leben in Griff nimmst und alles andere auf die SEite schiebst... Das Leben ist zu kurz um dich über die Leute aufzuregen die es nicht verdienen, denen du eigentlich EGAL bist :) Rede mit deinen Eltern darüber wenn sie es akzeptieren dann weißt du genau wo du zu leben hast :)

seninkine benzer şeyler eşimdede vardı kıskançlık haricinde gezme tozma gibi en büyük hatayı çocuk yaparak yaptım senki çok dikkat et valizini alıp çıkmak var birde bi masumu babasından ayrı büyütmek var asla güvenmeden çocuk yapma zamana bırak olmadığı yerde çek git daha ne çekeceksin ki seni bağlayan bişeyde yok

Canım evlılıgın cok daha yeni,hersey normal.anlatınca bıze tuhaf gelıyo ama ınan bana cogumuz yasamısızdır..erkekler kimi hemen kimi zamanla oturuyor sorumluluklarını gec alıyolarr,insallah cocugun olursa duzelir diyorum ben..hakkında hayırlısı olsun..bende senin gi
bi yurt dısından geldım senı o kadar ıyı anladıgım ıcın boyle olumlu konusuyorum..tum arkadaslarını hayatını orda bıraktın kendınde sıkıntıdasın..hic olmadı ceker gidersin tatlım sıkıntı değil hic üzme kendını..istersen bı kac haftalıgına aılenı gormeye gıt hem sana hem esıne bı ozlem olur sanada ıyı gelır..hakkını helal et hayırlı aksamlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…