Eşim hala eski sevgilisini unutamadı galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vazelin005 Vazelin005 eski konularınıza bakılırsa kocanız maalesef bencil ve karaktersiz.

Eğer boşanma imkanınız yoksa o yokmuş gibi yaşamayı ve mutlu olmayı öğrenmelisiniz. Maalesef aranızda sevgi saygı olduğunu düşünmüyorum. Sadece mecburiyetler bir arada tutuyor gibi. O yüzden kocanız ne yaparsa yapsın takılmayın. Kendi kendinizi mutlu edin, gezin, tozun. Kurslara gidin, sosyalleşin, çalışın.
haklısınız tam şu an ki ruh halimi yazmışsınız

Ah ah elbet biri akılda kalıyor işte.. umarım sevenler kavusurlar da bu gibi durumlar yaşanmaz.. :KK51:

Evlilik terapisti sizin için ideal olabilir en azından önce birşeyleri kendinize itiraf edersiniz sonra birbirinizle sorununuz hallolur.. Sürekli düşünüp kendinizi yıpratmayın.Belki bakmasındaki sebep başkadır insanın içinde küçücük kin bile kalsa farketmeden bakabiliyor.Sizi sevmese 15sene mutluluğunuzu sağlayamaz. Evliliğe 1 sene bile sabredemeyen erkekleri düşünürsek 😒

Merhabalar
Eşim in benden önce konuştuğu bir kız vardı, bu kız akraba.Kız nisanlaniyor sonra da eşim ile biz tanışıp evleniyoruz. Şöyle ki eşim katıldığımız toplu ortamlarda sürekli o kıza bakıyor, benimle dans ederken bile gözünü ondan ayirmadi çok canım acıyor , kalbim sızlıyor. Kaç seneler geçti 15 sene dile kolay. Bak aklın hala o kadında ise bosanalim , ben böyle bir şeyi kaldıramam diyorum, baktığını inkar ediyor yemin ederim seninle evlendiğime şükrediyorum diyor , çok sıkıldım bu işten düşündükçe canım acıyor, beni de seven bir sürü insanlar vardı onlar da gözünü benden almasa ne hissedersin diyorum ama bakmıyorum diye inkar ediyor. Bakıyor, hatta eltim bile uyardı beni yanlış anlaşılır diye...
Sizi üzmek istemem ama benim 20 li yaşlarda bi anlık gazla sözlendiğim bir akraba vardı hısım akraba ama yakın değil sonra pişman olup hemen attım sözü geçen kış cenaze de ki bakıyordu ölen kişi amcası adamın yıllar geçti 2 çocuğu var nerde görse beni hala bakar gözünü dikip eşi de farkında o kadar iyi niyetli sessiz bir kadın ki bişey de diyemiyor bizim söz de çekilen resimler vitrinde durmuş uzun süre kadın gelin gelip çocuk doğurduğu halde bir gün ne bakıosun diye bozmak istiorum ama işte yüzyüze bakmak zorunda kalıyoruz Ekimde düğün var orda mecbur karşılaşıcaz bakıyorsa unutmamış demektir bakmasını önleseniz bile bu değişmez artık bazı insanlar sabit fikirli malesef

Bakmıyordur ya
Sen takmışsın
Herkes kendine hayat kurmuş
Bence takıntı yapmışsın
O fesat elitinide takma bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X