Eşim halen aynı

İzin günü ve yeni almış. Bence çok normal. Şimdi bana da yeni alınmış oyun bilgisayarı verseler çok eğlenirdim. Diğer taraftan oyun hakikaten bağımlılık yapan bir şey özellikle online ve ekiple birlikte oynanıyor ise. Ben de çok severim çocukluğumdan beri, eşim de. Öyle olunca birlikte oynayarak birbirimizi umursamama faslını hissetmiyoruz.

Ben olsam o kalkmadan kalkar kurulurdum bilgisayarın başına. Gelip isteyince de dur şu oyun bitsin derdim. Bitince yaaa bir daha oyanacagim derdim.

Yeni almış zaten normal bence. Ben de öyle olurdum muhtemelen. Oyun insanı içine çeker bırakmaz lanet. Hevesini alınca normale döner diye düşünüyorum.

Benim de oyunla hiç aram yok ama doğru haklısınız biraz izin vereyim belki heves olduğu için bu kadar zaman geçiriyodur. Birde hamilesiniz galiba Allah kucağınıza almayı nasip etsin . Bilgisayardan önce biz de istiyoduk 4 aydır ama nasip olmadı ona da üzülüyorum zaten

Ahahahh çok mantıklı ben de bi kaç oyun bulup indireyim ya inşallah hevestir cidden çok lanet

Sağolun teşekkür ederim. Üzülmeyin, stresli olursanız bebişler hemen gelmiyor. Zihninizi rahatlatın. Allah aratmadan, en uygun zamanda nasip etsin. Onun bilgisayarı varsa sizin de başka sevdiğiniz bir iş olsun. İlla ki aynı şeyleri sevmek zorunda değiliz eşlerimizle.

Evet oyun bilgisayarı zaten . Ama hep böyle alışır diye çok korkuyorum heves olduğunu bilsem takılmam bu kadar

ben de oyun oynayan biriyim. yeni aldığım bilgisayarda hevesimi alırken bana da biri kalk dese hoşuma gitmez.
oyun oynamayan insanlar için bunu anlamak zor.
bence 1-2 hafta bekleseniz iyiymiş tepki için.

Konuyla alakasız ama 4. Ay bu ay hastaneye gitmeli miyim sizce

adamın yaşama tarzı böyle, ya boşayacaksın yada kabulleneceksin. özgürlüğünü kısıtlamak boşanmaya gider. sana hak veriyorum ama bazı gerçekler var oratda. evlenmeden önce farketmedinmi

Hiç bi şekilde kalkmıyor başından sürekli oyunda benimle şu an ilgilenmemesinden çok sürekli böyle olucak diye korkuyorum
yemek falan yerken nasıl
pc başına mı alıp götürüyor yemeği
birde küçük mü eşinizin yaşı
nedense küçük yaşta evlenenlerin bazıları böyle oluyor :)

Sizde haklısınız ama işte evde sürekli olunca insan bunalıyo

bazen insan ona birşey sürekli uyarı olarak söylenince bilinçsizce inadına yapıyor. baskı gibi algılamasın bence. siz biraz uzaktan gözlemleyin.
kahve yapın götürün mesela arada. meyve vs hazırlayın iki tabak.
hani sadece kalk demek itici bence. ama ilgiyi alttan alttan çekmek faydalı olabilir.

adamın yaşama tarzı böyle, ya boşayacaksın yada kabulleneceksin. özgürlüğünü kısıtlamak boşanmaya gider. sana hak veriyorum ama bazı gerçekler var oratda. evlenmeden önce farketmedinmi
10 aydır evliyiz hiç bi sorun yoktu bilgisayarı alalı daha 4. Gün 4 gündür böyle

Yeni bilgisayar hevesi normal.

Ama sizin esinizdeki bu degil. Eski konunuzda her sey ortada.

Mantıklı geldi bi de böyle deneyeyim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…