- 14 Mart 2021
- 192
- 49
- 13
- 29
- Konu Sahibi hayirlisiiiii
-
Sabahtan akşama hiç kalkmıyo o yüzden sordum karışmazsam bağımlı olur mu diye korkuyorum canımBilgisayar açmanın bakmanın ne gibi zararı var ki ya
Sabahtan akşama hiç kalkmıyo o yüzden sordum karışmazsam bağımlı olur mu diye korkuyorum canım
Mantıklı geldi bi de böyle deneyeyim bugün
Hayır 10 aydır sürekli ilgi görüyorum anlamında demedim zaten ben de sürekli dip dibe olmayı sevmem ama şu am rahatsız olduğum sabah oturup akşam yatarken kalkması hevesi geçene kadar sorun değil ama sürekli böyle olur diye korkuyorume ama 10 aylık evlilikte 4 gündür ilk kez böyle demişsiniz. sürekli ilgi bekleyen kadınlardan mısınız ? öyleyse sizin sorunlarınız hiç bitmez.
hep dip dibe olmak daha sağlıksız.
Bundan korkuyorum işteO bilgisayarı alıp da hevesini alan görmedim. O heves Her yeni oyun keşfinde artıyor ve sonra siz bile tanımayacaksınız o adamı. Üzgünüm ama bu da bir bağımlılık
Konuyla alakasız ama 4. Ay bu ay hastaneye gitmeli miyim sizce
Oyun bağımlılığı çok ciddi bi konu bence. Benim için ayrılık sebebi olur direk. Eski eşim sevgiliyken oyun bağımlısıydı. Defalarca ayrılıp barıştık bu yüzden. Sonunda evlenirken oyun lafı geçmiycek diye söz verdi evlendik.. 1 ay sonra yine oyun kurdu bilgisayarına. Ben de boşanma davası açtım. Çünkü bu oyun bağımlısı insanlar kafayı yemiş gibi oyun oynuyolar.. Utanmasalar bilgisayarı gece yatağa bile getirirler ki bazıları gece de uyumuyo zaten benimki öyleydi mesela. Şimdi bi arkadaşımın eşi aynı durumda, adam sabahlara kadar oyun oynuyo, işi kendinin öğleden sonra kalkıp işe gidiyo, evde yemeğini bile bilgisayar başında yiyo, 2 yıldır böyleler hiçbir ilişkileri kalmadı aynı ev içinde herkes farklı bi hayat yaşıyo gibiler, aynı yatakta biri gece biri gündüz uyuyo falan. Arkadaşım bu adamdan nasıl boşanmıyo hayret ediyorum mesela ben. Bence işler ilerlemeden bu işe bi dur deyin.Kızlar üç gün önce konu açmıştım eşim yemi bilgisayar aldı hiç kalkmıyor dün sinirlendim Bırak artık şunu ya dedim o da çocuk dediğim dedi ben de yattım uyudum bugün uyandık şimdi yine bilgisayar başında yani rahatsız olduğumu da biliyo biraz ara verse rahatlicam da rahatsiz olduğumu bile bile yapmasına dayanamıyorum
Siz artık bir şey demeyin, yeni aldığı için hevesleniyordur, o ne yaptığının farkında bile değildir zamanla hevesi geçer.Kızlar üç gün önce konu açmıştım eşim yemi bilgisayar aldı hiç kalkmıyor dün sinirlendim Bırak artık şunu ya dedim o da çocuk dediğim dedi ben de yattım uyudum bugün uyandık şimdi yine bilgisayar başında yani rahatsız olduğumu da biliyo biraz ara verse rahatlicam da rahatsiz olduğumu bile bile yapmasına dayanamıyorum
Kızlar üç gün önce konu açmıştım eşim yemi bilgisayar aldı hiç kalkmıyor dün sinirlendim Bırak artık şunu ya dedim o da çocuk dediğim dedi ben de yattım uyudum bugün uyandık şimdi yine bilgisayar başında yani rahatsız olduğumu da biliyo biraz ara verse rahatlicam da rahatsiz olduğumu bile bile yapmasına dayanamıyorum
[/Q
Daha Yeni almışsınız bırakın hevesini alsın biraz oyalansin çok ta ustelemeyin bence
normal yani küçük çocuğun oyuncağı , rahat bırak10 aydır evliyiz hiç bi sorun yoktu bilgisayarı alalı daha 4. Gün 4 gündür böyle
Ahahah işte eş olunca daha kötüAklıma babam geldi :) Çalışırken telefona, bilgisayara çok meraklı değildi. Emekli oldu, 60ından sonra huyu değişti. Bütün gün bilgisayar karşısında oyun oynuyor, film seyrediyor vs. Yazlıkta da öyle. Yaşıtları balık tutmaya veya köye falan dışarı çıkıyor hiçbiri bu kadar meraklı değil. Bizimkisi bahçede veya salonda orta yerde bütün gün bilgisayarda. Annem de çok sıkıldı. Hayır çık dışarı yürüyüş yap gel. Tamam virüs var hayat durdu ama bir insan 12 saat b.sayar karşısında oturur mu kardeşim? Konuyu takipteyim o yüzden.
Heves olduğunu düşünerek bi kaç hafta bi şey demiyim diyorum ama iş buraya kadar gelir diye de çok korkuyorumOyun bağımlılığı çok ciddi bi konu bence. Benim için ayrılık sebebi olur direk. Eski eşim sevgiliyken oyun bağımlısıydı. Defalarca ayrılıp barıştık bu yüzden. Sonunda evlenirken oyun lafı geçmiycek diye söz verdi evlendik.. 1 ay sonra yine oyun kurdu bilgisayarına. Ben de boşanma davası açtım. Çünkü bu oyun bağımlısı insanlar kafayı yemiş gibi oyun oynuyolar.. Utanmasalar bilgisayarı gece yatağa bile getirirler ki bazıları gece de uyumuyo zaten benimki öyleydi mesela. Şimdi bi arkadaşımın eşi aynı durumda, adam sabahlara kadar oyun oynuyo, işi kendinin öğleden sonra kalkıp işe gidiyo, evde yemeğini bile bilgisayar başında yiyo, 2 yıldır böyleler hiçbir ilişkileri kalmadı aynı ev içinde herkes farklı bi hayat yaşıyo gibiler, aynı yatakta biri gece biri gündüz uyuyo falan. Arkadaşım bu adamdan nasıl boşanmıyo hayret ediyorum mesela ben. Bence işler ilerlemeden bu işe bi dur deyin.
Yaşım 24 adetim düzenli . Tamam oraya bakayım bi şu bilgisayar konusunu aşabilirsekYaşınız kaç, kaç yıllık evlisiniz? Adetiniz düzenli mi? Beslenmenize dikkat edin. Stresli/bebek odaklı bir şekilde ilişki yaşamayın.
Burada gebeliğe hazırlık topikleri var. Sanırım orası size çok daha fazla yardımcı olacaktır.
Evet genel olarak böyle denmiş ben bağımlı olur mı diye sonrası için korkuyorum ama ben de dediğiniz gibi yaptığına bakıyorum soruyorum kek getirdim mutlu oldu bugün kendisi de paylaşmak istiyomuş belli bir sürü şey anlattı bilgisayarla ilgiliNeden eşinizle ortak vakit oluşturmuyorsunuz
Biz de yeni bilgisayar aldık
Eşimle oturduk yanyana çocuk gibi oyun oynadık günlerce
Aynı oyunu oynadığımız da oldu
Farklı zevklerimiz de var. O mesela futbol oynadı, ben başka oyunlar.
O benim oyunumu izledi, ben onun oyununu izledim
Masa başında çay içtik kek yedik
Eğlendik yani
İkimizde hevesimizi aldık
Şimdi işimiz olursa akşamları açıyoruz sadece.
Bir de yeni almış bırakın hevesini alsın. Bir ara hobi seti almıştım. 3 4 gün başından kalkmadım. Heves bu.
Eşim bana söylense gıcık olurdum
Böyle deyince on yaşındaki çocuk gibi Koca adam heves almasa neBilsiyari yeni almis adam onun hevesini almaya calisiyordur belkide 3-5 gun daha karisma bakalim belki duzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?