Şikayetçi olmamışsın neden hapise atsınlar ?Esimle 2 bucuk sene once tartıştık bende ailemin sozune bakarak esime sikayette bulunmuştum darp raporu falan aldirmislardi bosanirsan eline cikar diye sonra biz barıştık mahkemede de baristigimizi sikayetci olmadigimi soyledim ve tekrar mahkememiz var suanda 2 bucuk senedir hic bir kavgamiz olmadi ve ayrica hamileyimde eşim hapis cezasi alir diye cok korkuyorum
Esimle 2 bucuk sene once tartıştık bende ailemin sozune bakarak esime sikayette bulunmuştum darp raporu falan aldirmislardi bosanirsan eline cikar diye sonra biz barıştık mahkemede de baristigimizi sikayetci olmadigimi soyledim ve tekrar mahkememiz var suanda 2 bucuk senedir hic bir kavgamiz olmadi ve ayrica hamileyimde eşim hapis cezasi alir diye cok korkuyorum
Esinizin darpla ilgili baska kesinlesmis cezasi yoksa ceza almaz. Ama keske alsa. Barismis dahi olsaniz size siddet uygulayan biri icin bu kadar karalar baglamayin. Cezasini cekse adam olur bazilari ancaEsimle 2 bucuk sene once tartıştık bende ailemin sozune bakarak esime sikayette bulunmuştum darp raporu falan aldirmislardi bosanirsan eline cikar diye sonra biz barıştık mahkemede de baristigimizi sikayetci olmadigimi soyledim ve tekrar mahkememiz var suanda 2 bucuk senedir hic bir kavgamiz olmadi ve ayrica hamileyimde eşim hapis cezasi alir diye cok korkuyorum
Cunku ailemle konusmuyorum tatlim tamam mi bana kusler arti bana sikayette bulun dediler tamam mi olayi tamamen bilmeden konuşmasaniz iyi olurailene helal olsun iyi yapmışlar
darp raporu aldığına göre darp edilmiştin zaten
ceza alır mı bilmem ben aileni tebrik etmek için geldim konuna diğer kısımı hukukçu arkadaşlar bilir
Esime bende kiymistim o vurduysa bende vurdum ve ifademde oyle soyledimde esim kiymadi ve herkesin arasında olur boyle tartismalarKıyamıyor gibisin eşine, o sana zamanında güzel kıymış amma
Kocam dovmedi darp etti derken sadece kolumda morluk vardi onu darptan saydilar oyle bir dovme yok bende onun suratıni morartmistimkamu davasına dönüşebilir. ama ceza alacağını sanmam. öldürenler çıkıyor kocan seni dövmüş ne ki.
Emin misin "herkes"in arasında böyle tartışmalar olduğuna??Esime bende kiymistim o vurduysa bende vurdum ve ifademde oyle soyledimde esim kiymadi ve herkesin arasında olur boyle tartismalar
Evet eminim herkes neden aldatanla kocayla veya kadinla hala birlikte oluuor ozaman ya da cogunlukla neden bosanmalar varEmin misin "herkes"in arasında böyle tartışmalar olduğuna??
Kizim tartışmaya mi geldin buraya yazma o zaman ben barismisim 3 sene once olmus olayi konusuyoruz burda begenemediysen cik kocamla arama girmeye mi calisiyosun burdada ben burda olayi anlatiyorum basina boyle bisey gelenler varsa yorum almak icin yaziyorum tmm miAilen adına Özür dileiz canin.dayak müptelası olduğunu bilsek "darp raporu" al demezdik. Ama velevki sana baban vursaydı. Kıyamet kopardı dimi.. size vuran adamlarla nasıl aynı yatağa giriyorsunuz. Vallahi anlam veremiyorum. Bi de korkuyomuş. Gece yanında uyumaya korkma hapse girer diye korkhey allahım ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?