Eşim hapis cezası alirmi

Fethiye32

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
86
28
8
Esimle 2 bucuk sene once tartıştık bende ailemin sozune bakarak esime sikayette bulunmuştum darp raporu falan aldirmislardi bosanirsan eline cikar diye sonra biz barıştık mahkemede de baristigimizi sikayetci olmadigimi soyledim ve tekrar mahkememiz var suanda 2 bucuk senedir hic bir kavgamiz olmadi ve ayrica hamileyimde eşim hapis cezasi alir diye cok korkuyorum

Şikayetçi olmamışsın neden hapise atsınlar ?

Allah aşkına onca kadın öldürülüyor tacize uğruyor hapis cezası almıyor da eşin mı alacak?

Esinizin darpla ilgili baska kesinlesmis cezasi yoksa ceza almaz. Ama keske alsa. Barismis dahi olsaniz size siddet uygulayan biri icin bu kadar karalar baglamayin. Cezasini cekse adam olur bazilari anca

Bazı davalar kamu davasına dönüşür. Belki öyle biseydir. Avukatınıza danışın mutlaka...

kamu davasına dönüşebilir. ama ceza alacağını sanmam. öldürenler çıkıyor kocan seni dövmüş ne ki.

ailene helal olsun iyi yapmışlar

darp raporu aldığına göre darp edilmiştin zaten

ceza alır mı bilmem ben aileni tebrik etmek için geldim konuna diğer kısımı hukukçu arkadaşlar bilir
Cunku ailemle konusmuyorum tatlim tamam mi bana kusler arti bana sikayette bulun dediler tamam mi olayi tamamen bilmeden konuşmasaniz iyi olur

Ailen adına Özür dileiz canin.dayak müptelası olduğunu bilsek "darp raporu" al demezdik. Ama velevki sana baban vursaydı. Kıyamet kopardı dimi.. size vuran adamlarla nasıl aynı yatağa giriyorsunuz. Vallahi anlam veremiyorum. Bi de korkuyomuş. Gece yanında uyumaya korkma hapse girer diye kork hey allahım ya..

Bunu niye siz düşünüyorsunuz ki eşiniz dertlensin.
Barışmış olmanızı yargılamıyorum ve hamile oluşunuzu da.
Ama size vururken iyiydi.
Şikayetçi olup rapor alabilecek boyutta bir darp var ortada üstelik.
Ceza alacağını sanmıyorum 2 yıldan az ceza alır o da paraya çevrilir. İlk suçu ise hükmün açıklanması geri bırakılır 5 yıl içinde benzer suç işlerse öder bildiğim kadarıyla böyle.
Kravat taksın pişmanım desin iyi hal indirimi alır üstüne sizi suçlu bile çıkartır mahkeme..
Yumruğuna kafa attınız diye ceza alırsınız..

Kizim tartışmaya mi geldin buraya yazma o zaman ben barismisim 3 sene once olmus olayi konusuyoruz burda begenemediysen cik kocamla arama girmeye mi calisiyosun burdada ben burda olayi anlatiyorum basina boyle bisey gelenler varsa yorum almak icin yaziyorum tmm mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…