Eşim hapis cezası alirmi

Evet eminim herkes neden aldatanla kocayla veya kadinla hala birlikte oluuor ozaman ya da cogunlukla neden bosanmalar var
Hala herkes demekte ısrar ediyorsunuz "bazı"diyelim biz ona..
O bazıları da malesef sizin gibi zihniyette olan insanlar..
Sizin Zihniyetinizden farklı zihniyetler ve yaşamlar da var hayatta..
Iyi ki var

Evet eminim herkes neden aldatanla kocayla veya kadinla hala birlikte oluuor ozaman ya da cogunlukla neden bosanmalar var
Yanlisiniz var
Onumde 2017 faaliyat raporu acik su an. Siginma evine basvuranlarin %46si psikolojik siddete ugramis. Dayak yok. Sadece lafiyla karisini doven utanmaz kocalar bu yuzdeye sahip. Zannettiginiz gibi herkes her seye eyvallah etmiyor.

Yanlisiniz var
Onumde 2017 faaliyat raporu acik su an. Siginma evine basvuranlarin %46si psikolojik siddete ugramis. Dayak yok. Sadece lafiyla karisini doven utanmaz kocalar bu yuzdeye sahip. Zannettiginiz gibi herkes her seye eyvallah etmiyor.

Konu sahibi bir tek buna tutunuyordu onu da elinden aldın oldu mu şimdi

sizin eşinizle aranızda olanları herkesin arasında olur gibi görmeniz tuhaf gelmedi bana.
bu üslupla normal geçinemezsiniz zaten kimseyle..
eşiniz ceza alır mı bilmem ama adaletse karşılıklı ceza almanız lazım sizde adamın yüzünü morartmışsınız.

Adamin da saftirikligine denk gelmis demek ki darp raporu almamis. Alsa iyi olurdu

Esime bende kiymistim o vurduysa bende vurdum ve ifademde oyle soyledimde esim kiymadi ve herkesin arasında olur boyle tartismalar
Şiddeti siz kabul ediyorsunuz diye lütfen normalleştirmeyin, çünkü normal bir durum değil ve herkesin arasında olmaz. Tartışırsın, kavga edersin ama şiddet hakaret edemezsin.

Alır Çünkü sen şikayetçi olmasan bile kamu davasi var. ilk cezasıysa para cezasina cevirirler ki keske çevirmeseler.

Cunku ailemle konusmuyorum tatlim tamam mi bana kusler arti bana sikayette bulun dediler tamam mi olayi tamamen bilmeden konuşmasaniz iyi olur

Şikayette bulun dediler de kötü mü ettiler !

evlat olarak seni düşündükleri için şikayetçi ol demişlerdir.

ne yapsalardı. evlendin barklandın çek çileni deyip sahip çıkmasalardı yine kötü olacaklardı.

sizin gibi kadınlara asla yaranılmaz, ve gerçekten dayağı hak eden kadınlar var arkadaş !!!

ailen seninle görüşmemekle çok haklı !

Esime bende kiymistim o vurduysa bende vurdum ve ifademde oyle soyledimde esim kiymadi ve herkesin arasında olur boyle tartismalar
Herkesin arasinda olmaz boyle tartismalar, her pisligi normallestirmeyin.
Sizin gibiler yuzunden gercek magdurlara olan oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…