- 28 Mayıs 2015
- 841
- 1.443
- 63
Hala herkes demekte ısrar ediyorsunuz "bazı"diyelim biz ona..Evet eminim herkes neden aldatanla kocayla veya kadinla hala birlikte oluuor ozaman ya da cogunlukla neden bosanmalar var
Yanlisiniz varEvet eminim herkes neden aldatanla kocayla veya kadinla hala birlikte oluuor ozaman ya da cogunlukla neden bosanmalar var
Yanlisiniz var
Onumde 2017 faaliyat raporu acik su an. Siginma evine basvuranlarin %46si psikolojik siddete ugramis. Dayak yok. Sadece lafiyla karisini doven utanmaz kocalar bu yuzdeye sahip. Zannettiginiz gibi herkes her seye eyvallah etmiyor.
Kizim tartışmaya mi geldin buraya yazma o zaman ben barismisim 3 sene once olmus olayi konusuyoruz burda begenemediysen cik kocamla arama girmeye mi calisiyosun burdada ben burda olayi anlatiyorum basina boyle bisey gelenler varsa yorum almak icin yaziyorum tmm mi
Hadi ya,valla bir mesaji gorup uyuz oldum da yazdim halbukiKonu sahibi bir tek buna tutunuyordu onu da elinden aldın oldu mu şimdi
Adamin da saftirikligine denk gelmis demek ki darp raporu almamis. Alsa iyi olurdusizin eşinizle aranızda olanları herkesin arasında olur gibi görmeniz tuhaf gelmedi bana.
bu üslupla normal geçinemezsiniz zaten kimseyle..
eşiniz ceza alır mı bilmem ama adaletse karşılıklı ceza almanız lazım sizde adamın yüzünü morartmışsınız.
Şiddeti siz kabul ediyorsunuz diye lütfen normalleştirmeyin, çünkü normal bir durum değil ve herkesin arasında olmaz. Tartışırsın, kavga edersin ama şiddet hakaret edemezsin.Esime bende kiymistim o vurduysa bende vurdum ve ifademde oyle soyledimde esim kiymadi ve herkesin arasında olur boyle tartismalar
Bb fethiyeBbbbbbbb
Cunku ailemle konusmuyorum tatlim tamam mi bana kusler arti bana sikayette bulun dediler tamam mi olayi tamamen bilmeden konuşmasaniz iyi olur
Adamin da saftirikligine denk gelmis demek ki darp raporu almamis. Alsa iyi olurdu
Herkesin arasinda olmaz boyle tartismalar, her pisligi normallestirmeyin.Esime bende kiymistim o vurduysa bende vurdum ve ifademde oyle soyledimde esim kiymadi ve herkesin arasında olur boyle tartismalar
Araya girip napacagsakEvet milletin işi gücü yok senin kocanla arana girmeye çalışacak. asdfghjmhg
SAnırım konu sahibinin hayatını kıskanıyoruz, kocasını filan da olabilirAraya girip napacagsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?