Eşim hasta çıktı (yardım edin lütfen )

Bende lustral kullanmıştım ama günde 2 kere alıyordum depremden sonraki korkularım içindi. Kişilik bozukluğu için bir bağlantı kuramadım. O ilaç zaten hafif birşey, bu kadar ağır hastalığı varsa yarım hap nasıl etki edebilir ki?
depresyona girmemesi için verdiler.
ağır değil hafif borderlineymiş, ilerlemeden gitmişiz.

raporluchatlaq@ bipolar mısınız:42:

sekerciik@ teşekkür ederim açıklayıcı bir yazı olmuş yok iyileşebilir tabii ki ama ömür boyu tedaviye devam etmesi gerekiyor yoksa eski haline dönermiş:50:

Bende lustral kullanmıştım ama günde 2 kere alıyordum depremden sonraki korkularım içindi. Kişilik bozukluğu için bir bağlantı kuramadım. O ilaç zaten hafif birşey, bu kadar ağır hastalığı varsa yarım hap nasıl etki edebilir ki?

Lustralı annem kullanıyor ve zamanında yaşayıp içinden atamadığı sıkıntıları için. Bizim de öss kpss derdimiz kadını mahvetti. Böyle bir hastalık için bu ilaç fazlaca basit.

G.olsun oncelkle arkadasmin babasi boyle maalesef,korkma oncelikle ilaclar ve terapiyle normal oluyor ama tedavi biraz aksasa cok feci oluyor alisana kadar zorlanacaksin ama sonra iyi oluyor ama tam normal bir karakterde olmuyor,yani konusmalarindan anlasiliyor ama sizinki hagifmis yol yakinken hemen tedavi olun daha iyi bir drye gozukun derim lustural cok basit bisi.....

cumartesi tekrar gidiyoruz o zaman ilacı değiştirmelerini isterim yarın sabah da izin alıp başka bir doktora daha gösteririm randevu alabilirsem
of o değil işten atacaklar sonunda :50:

cumartesi tekrar gidiyoruz o zaman ilacı değiştirmelerini isterim yarın sabah da izin alıp başka bir doktora daha gösteririm randevu alabilirsem

Arkadaşım ilacın hafif olduğunu söyleyenler doktor değil ya! neden değiştirilmesini isteyeceksiniz.

psikaytr demek en az 10 sene eğitim görmüş insan demek. doktorunuza güvenin.

bizim memlekette herkes herşeyin uzmanıdır zaten ! doktordan iyi bilirler herşeyi.

doktor ne yaptığını biliyordur merak etmeyin. çok geçmiş olsun. inşallah kısa zamanda atlatırsınız.

Son düzenleme:

Kesinlikle allah yardmcin olsun :)sakin ol sonunda kotu bisiy olmaz eminim,ben hicbir hekim ya da ilaca laf etmem ama dr olan amcamdan ogrendigim kadariyla bu islerde tek drye bagli kalinmaz baska hekmnde gormesi gerekir ayrica etrafimda lustural kullanan o kadar cok kisi var ki bunlar depresyon tedavisi gorenler bu rahatsizlik cok farkli ama bilmem belki dr baska ilaclara alt yapi hazirliyorda olabilir sen drne guven ama baskalarini da arastir,bunlar benim nacizane fikrim kimseyi kirmak ve incitmek istemem allah sizinle olsun canim umarim bu kotu gnleri hemen atlatirsiniz :)

bu tur hastalijlarin temeli cocukluk cagina uzaniyor yani 0 -6yas kadarina netten arastirirsan bulursun...oyle erken teshis durumu felan yoktur sadece dereceleri vardir ...tedavisi yok gibi bisey benim esimdede narsistik kisilij bozuklugu var ....yani kardes hastalik....cok zor allah yardimcin olsun...boyleleriomur torpusu...ama subu atlamayim oyle bir dr.ile olmaz git birkac tanesine insallah yalnis teshisdir....coluk cocuk yojsa yol yakinken kac yoksa senin de psikolojin bozulur ama once baska dr. lere git emin ol....bak ben hafiften siyirmaya basladibem ne yapim ben ayrilamadim konumu okursan anlarsin...akilli olursan deliyle yasayamiyon bende hetseyi bosverdim bu konuya bile gulerek yaziyorum

boyleleriyle yasamak cok zor bilirim sakin don kisotluga doyunma ...gucluyum saniyor insan ama bi bakiyorsun tukenmissin ne yasam sevincin kalmis ne kisiligin

Canım banada 18 yaşında çocukluk çağına dayanan yalnız kalma hayatt tek kalma korkusunun sebebli borderline teshisi konulmuştu. Ne kadar doğru teşhisti bilinmez ama banada borderline teshisi konulmuştu. Göya ben hayatta yalnız kalmaktan korkuyomuşum. Babamın ilgisiz davrandığı bi çocukluk sonrası kardeş kıskanma sendromlu bi durum yaratmış. İlaölar vermîşti bi dünya 2 ay içtim içmedim sonra devam etmedim. Ama öyle eşinizin dediği gibi durumlArın zerresi yoktu bende dengesizlik acayip cümleler gibi. Şu an hiç bi sıkıntım yok üstünden 9 sene geçti ama sizin eşinizin problemi çok farklı bayağı iletlemiş bence hastalığın başında değil. Yani önce hastanın hasta olduğunu kabul etmesi gerekiyo bundan rahatsızlık duymadı gerekiyo yoksa ilaçkarla tedavi uzun süreli ve kalıcı bir tedavi yöntemi değil. Eğer anlattığınız gibiyse bence daha uzman bir psikiyatıra götürün.

diğer konularınada göz attım. demekki benim eski eşimde bundanmış. sırf bu saçma sebepler yüzünden ayrıldım. artık dayanamaz hale gelmiştim. burada yazdıklarımı okuyuncada (eski rumuzumla) bende kişlik bozukluğu olduğunu benim uydurduğumu, öyle bişey olmadığını söylemişti. yani yaşananlar benim hayal ürünümmüş. birde üşenmeden buraya üye olup burada kendini aklamaya çalışmıştı. kime neyi ispatlayacaksa. Allah yardımcısı olsun. eğer hala konuşuyor olsaydık kendisine bu tedaviyi önerirdim ama şimdi söylemem uygun olmaz. Allah sizinde yardımcınız olsun.:31:

Daha önce bu konuları açmıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/597805-esim-kafayi-yardim-edin.html
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/598198-esim-evi-terketti.html
sonra eşim için doktordan randevu aldım, bazı arkadaşlar da sonucu mutlaka yaz demişlerdi.
Öncekine konuma da yazdığım gibi borderline kişilik bozukluğu teşhisi konuldu
onunla alakalı mesajım da şu

ben de biraz araştırma yaptım ama tatmin olmadım
şimdi sizden ricam kendisi ya da yakını bu hastalığa sahip olan ya da bu hastalık hakkında bilgisi olan biri varsa lütfen yaşadıklarını ya da edindiği bilgileri paylaşabilir mi?
şuan çok ihtiyacım var buna, lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim

Geçmiş olsun ve kendinize dikkat edin lütfen..

Back
X