Eşim hasta mı?

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Iyi akşamlar derdim eşim işi geregi şuan baska bir sehirde gerçi burdayken de aynıydı da cok kiskanc bu aralarda iyice arttı resim atsam elbisen niye dar pantolonun niye dar hayır attigim da bacagim dar da degil yanı bir yere gitmek cafe falan hak getire o olunca gidermişiz ben bunlara gelemiyorum boşanalım diyorum tek sorunumuz da bu kabul etmiyor napcam düzelir mi bu insan

Benimki arabada giderken dışarıyı izlememe bile tahammül edemezdi.bıkmıştım herşeyime karışmasından. Sonra düzeldi ama.sadece buysa sorun boşanmayın. Düzelir bence zamanla

O da bişeymi benim eltim 5 yıldır kapı dışarı çıkamıyo evlendiğinden beri . Kocası o kadar kıskanç ki. Benimki de hiç kıskanç değil sinir oluyorum. Biraz kıskansa hoşuma giderdi.

Iyi akşamlar derdim eşim işi geregi şuan baska bir sehirde gerçi burdayken de aynıydı da cok kiskanc bu aralarda iyice arttı resim atsam elbisen niye dar pantolonun niye dar hayır attigim da bacagim dar da degil yanı bir yere gitmek cafe falan hak getire o olunca gidermişiz ben bunlara gelemiyorum boşanalım diyorum tek sorunumuz da bu kabul etmiyor napcam düzelir mi bu insan
Bunu nasıl ifade ettiğine göre ve kıskançlığın dozuna göre değişir, yardım alması gerek bence. Şöyle bir gerçek var ki insan kolay kolay değişmiyor. Tabiki bazı huylar törpüleniyor kimisi başkalaşıyor ama baskın duygular değişmek yerine sanki daha kalıcılaşıyor yaş ilerledikce

Tek sorununuz mu?
Emin misiniz?

Baska sorunumuz varsa siz söyleyin

Yanlış mı hatırlıyorum diye eski konularınıza da baktım.
Ben söylemedim yani siz anlatmışsınız.

Esiniz size izin vermediği sosyal medya hesaplarını kullanıyor. Bunu da gizli saklı falan yapıyor. Artık amacı neyse..

Defalarca boşanmayı düşünüyorum yazmışsınız.
Adam sizi aldatmakla itham etmiş.

Her kavganızda hakaretler havada uçuşuyor.

Siz tek sorunun kıskançlık olduğunu düşünüyorsunuz.

Bir de gözüme çarpan maço erkek seviyor olmanız oldu.
Bulmuşsunuz aradığınızı ne mutlu size.

Yanlış mı hatırlıyorum diye eski konularınıza da baktım.
Ben söylemedim yani siz anlatmışsınız.

Esiniz size izin vermediği sosyal medya hesaplarını kullanıyor. Bunu da gizli saklı falan yapıyor. Artık amacı neyse..

Defalarca boşanmayı düşünüyorum yazmışsınız.
Adam sizi aldatmakla itham etmiş.

Her kavganızda hakaretler havada uçuşuyor.

Siz tek sorunun kıskançlık olduğunu düşünüyorsunuz.

Bir de gözüme çarpan maço erkek seviyor olmanız oldu.
Bulmuşsunuz aradığınızı ne mutlu size.
Pardon siz normal misniz ya da gözlerinizde problem var esim cok sinirlenince kufur eder tek kelime s.git onu da cok tahrik edersem eder de bendenn gizli sosyal medya kullandigi yok beni aldatmasi hic yok nerden uydurdunuz bilmiyorum

Pardon siz normal misniz ya da gözlerinizde problem var esim cok sinirlenince kufur eder tek kelime s.git onu da cok tahrik edersem eder de bendenn gizli sosyal medya kullandigi yok beni aldatmasi hic yok nerden uydurdunuz bilmiyorum
Adam aldatıyor demedim. Sizi aldatmakla suçluyor.
Uydurmadım siz yazmışsınız. Okuma yazma biliyorum. Tek tek alıntılamakla uğraşmayacağım.
Siz ben yanlış anlamışım gibi devam edin

Back
X