Eşim hasta mı?

Benim de eşim çok kıskançtır. Kendi asla kabul etmez sorsanız. Kıyafetime makyajıma topuklu ayakkabıma her şeyime karışır. Ben zaten kapandım bu yüzden göze batacak şekilde makyaj yapmıyorum düğün vs dışında ama işe giderken yapmamı istemez. Bazen insan hasta gibi oluyor soluyor benzi falan. Hem makyaj yapmayan kadın mı var :/ İlk zamanlar daha fazlaydı eşimde de ama şimdi daha iyi gibi. Kıyafetim için de hiç bu tesettüre uyuyor mu falan der ben de senin de uymuyor diyorum. Gerçekten kendi istediği gibi giyinip gezerken bana laf söylemesine gıcık oluyorum. Kıskançlık dozunda olduğu sürece sevgiyi besler.

Kişi kendinden bilir isi,
Yani adam diger kadinlara ne gozle bakiyorsa size de o gozle bakıldığını dusundugu icin guzel giyinmenizi, gezmenizi istemiyor.
Ne zaman ki artik ona cekici gelmezsiniz, size bakilmayacagini dusunmeye baslar (bu erkek modelinde bu durum genellikle cocuktan sonraya tekabul eder) o zaman geçer.
Benim gozumde kabul edilebilir yanı yok, ama size tolere eliyorsa bekleyin, gececek.

Benim esim de hic kiskanc degil.her gun bi iki saat disarda kizi parka markete vs. gotururum hergun ne isi var bu kadinin disarda demez baska yerlere gideceksem suraya gidecegim derim bilgisi olsun diye o kadar.kisitlama sunu yap yapma demesinden hoslanmazdim ben koca kadinim nerde napicagimi bilirim.balkona cikarmamak markete gondermemek vs bunlara karismak dogru degil.

Nasıl yani ?
Eşiniz sizi instagramina arkadaşları görmesin diye mi eklemiyor ?
Size mi güvenmiyor yoksa arkadaşlarına mı ?
Kafeye gitmek için dahi soruyor musunuz ?
Okurken ben bunaldim kusura bakmayın.
Bi insanın bir insan üzerinde bu kadar egemenlik kurması bana iğrenç geliyor
Evet kendi arkadaşları ekler istek atar flaan diye eklemiyor bizim sosyal medya sadece instgram olduğu için o da benim yeni sayılır ve eski soy isimle yani beni eşi diye anlayamazlar da yazarlarmış düşünce o asil düşünce tüm den kpatmak bir yere giderken izin almam giderim hic haberi olmaz o ara arar mesaj atip sorarsa söylerim benim niye haberim olmadi neden izin almadn diyor ne izni alcaksam ondan sonra tacizlere baslar hadi kalk gel git eve diye

Evet kendi arkadaşları ekler istek atar flaan diye eklemiyor bizim sosyal medya sadece instgram olduğu için o da benim yeni sayılır ve eski soy isimle yani beni eşi diye anlayamazlar da yazarlarmış düşünce o asil düşünce tüm den kpatmak bir yere giderken izin almam giderim hic haberi olmaz o ara arar mesaj atip sorarsa söylerim benim niye haberim olmadi neden izin almadn diyor ne izni alcaksam ondan sonra tacizlere baslar hadi kalk gel git eve diye
Gerçekten tahammül edebiliyor musunuz ?
Yanı bilmiyorum.
Instagramda biyografi kısmına soy isminizi yazarsınız. Profil fotoğrafınızı birlikte olan bi fotoğraf yaparsınız.
Veya arkadaşları eşinizin profilinde fink atıp kız düşürmeye çalışacak insanlar mi ?
Kusura bakmayın ama bu normal bi kıskançlık değil.
Hastalıklı bir durum bence veya sosyal medyasında sizin görmenizi istemeyeceği şeyler yapıyor veya takip ediyor.
Her insanın içinde bi parça kıskançlık vardır. Fakat bu kadar fazlası güvensizlikten gelir bence.
Bu arkadaşlarını düğününüze çağırmadı mı eşiniz? Bu insanlar sizi görmedi mi düğünde? Sizi kimden neden saklıyor. Bu koruma değil yani.

Gerçekten tahammül edebiliyor musunuz ?
Yanı bilmiyorum.
Instagramda biyografi kısmına soy isminizi yazarsınız. Profil fotoğrafınızı birlikte olan bi fotoğraf yaparsınız.
Veya arkadaşları eşinizin profilinde fink atıp kız düşürmeye çalışacak insanlar mi ?
Kusura bakmayın ama bu normal bi kıskançlık değil.
Hastalıklı bir durum bence veya sosyal medyasında sizin görmenizi istemeyeceği şeyler yapıyor veya takip ediyor.
Her insanın içinde bi parça kıskançlık vardır. Fakat bu kadar fazlası güvensizlikten gelir bence.
Bu arkadaşlarını düğününüze çağırmadı mı eşiniz? Bu insanlar sizi görmedi mi düğünde? Sizi kimden neden saklıyor. Bu koruma değil yani.
Instgramda bisey yaptığı yok hergun kontol ediyordum telefon da şifresi yok kendisi veriyor al bak diye malesef arkadaşları beni görmedi arkadaşların çoğu farklı sehirde cogu da bekar o yüzden öyle yapabilir diye düşünüyorum vee tahammül edemiyorum tabiki de düzelmiyor da boşanmıyor da ve ben bunu bile bile evlendim belki evlenince düzelir diye ama aynı artarak devam ediyor

Bosanalim diyorum kabul etmiyor durumu tam olarak nasıl?

+Bosanalim
-hayir
+Tmm :/

Gibi mi?

Ayrıca başından beri böyleymiş. Evlenmeseydiniz?
Duzelir sandım hayır ben boşanalım diyorum şuan yanimda olmadığı için telefon araciligiyl yuz yüze konuşmadık o sinirlenip konuyu kapatıyor benim dediğim olsn havasında tartisma istemiyor yani biz tartisamiyoruz

Konuyla ne kadar alakalı bilemem de hep Merak etmişimdir, çok kıskanç erkekler çok mu cinselliğe düşkünler diye

Iyi akşamlar derdim eşim işi geregi şuan baska bir sehirde gerçi burdayken de aynıydı da cok kiskanc bu aralarda iyice arttı resim atsam elbisen niye dar pantolonun niye dar hayır attigim da bacagim dar da degil yanı bir yere gitmek cafe falan hak getire o olunca gidermişiz ben bunlara gelemiyorum boşanalım diyorum tek sorunumuz da bu kabul etmiyor napcam düzelir mi bu insan
Merhaba benim eşimde çok kıskançdı. Halen beni delirttiği furumlar var tabi. Ilk senelerde hiç kıyafetim kamadı. Ne giysem dar,yakası açık, ku kısa.... Bir sürü bahane buluyordu. Deliriyordum dayanmak çok zoe oluyor. Bende sen bana al kıyafet diyordum ona da çok yanaşmıyordu. Annemlere bile zor gidiyordum. Onun istedigi gibi kiyafet bulmak zordu.zevksizligin dibine vurdum. Genede yaranılmıyor. Sonra oğlum oldu birazdaha azaldı. Yani hiç bitmiyor sadece azalıyor. Bende hiç Kıskanc değilim.anlamiyorum bu durumu

Merhaba benim eşimde çok kıskançdı. Halen beni delirttiği furumlar var tabi. Ilk senelerde hiç kıyafetim kamadı. Ne giysem dar,yakası açık, ku kısa.... Bir sürü bahane buluyordu. Deliriyordum dayanmak çok zoe oluyor. Bende sen bana al kıyafet diyordum ona da çok yanaşmıyordu. Annemlere bile zor gidiyordum. Onun istedigi gibi kiyafet bulmak zordu.zevksizligin dibine vurdum. Genede yaranılmıyor. Sonra oğlum oldu birazdaha azaldı. Yani hiç bitmiyor sadece azalıyor. Bende hiç Kıskanc değilim.anlamiyorum bu durumu
Evet benim kıyafetlerimi de kendisi seçiyor artık

Back
X