eşim hastalandı yanlız olmak benı çok korkutuyor

BenAskMelegi

ol DE olsun ALLAHIM
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2006
1.893
1
156
38
İstanbul
merhaba kızlar eşimepilepsi hastası.BUGUN AKŞAM SAAT 10 GBI nöbet geçirir gibioldu çokşükür bayılmadı ama kendıde bende çok korktuk eşimde çok telaş yapıyor benıde korku stres hepsi alıyor sonrqa hemen uykuya daldı ama ben sankı nefes alışları nı sayıyorum başında kımıldasa aklım çıkıyor ailem yanımda yok çevremde kımsem yok okadar uzgunum ve yanlızım kı rabbım yardımcım olsun sadeece biran önce sabahın olmasını diliyorum bizede dua edermisinizi kızlar rabbım kımseyı yanlız ve çaresiz tek başına bırakmasın ((14:

Allah yardımcınız olsun :26:
tedavisi var mı yok mu bilgim yok ama dilerim tez zamanda sağlığına kavuşur

babam ilk bayıldığında epilepsi olduğunu bilmiyorduk bilmeyince daha kötü aklımıza o an kötü şeyler geldi sonra birkaç defa daha baygınlık geçirdi.Bu hastalığın evresi felan avr mıdır bilmiyorum ama babam ilaç kullanmaya başaldı o zamandan beli çok şükür ki hiç baygınlık geçirmedi.
Size de acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda iyileşir.

sağolun kızlar eşimde ilaç kullanıyor ama yınede arada bır bu şekilde kendini hissettiriyor eşim yorgun olduğu zamanlarda oluyor daha çok ilacını tekrar ıçırdım bıras önce ama insanın eşinini hasta OLMASI okadar acı bişeyki çok şükürki tedavisi ama yınede zor bi durum onu öyle görmek heran bıeşey olurmukı diye beklemek bbi yakının olsa cağırrır gelirsin ayakdaş olur sana ama olmayınca böyle yanlız başına saatın tık tak sesıyle oturur durursun yarında iş var ayrıca (

Benim babamda da var maalesef çok şükür 3-4 senedir yok,ama ilaçlarını düzenli aldığında maaşallahı var bi sorun yok bi kere köye gitti yalnız kendini iyi hissetmiş ve ilacı bırakmış kafasına göre döndüğünde bayılmıştı

Çok şükür iyi şimdi sık sık kanında ilacın oranını ölçtürür,ihmal ettirmiyoruz ilacını..
Allah yardımcınız olsun,sıkmayın canınızı ilaçlarını ihmal etmesin..

Oncelikle gecmis olsun Allah sifa versin
Malesef benim kardesimde epilepsi hastasi ve 2hafta once nobet gecirdi acil servise goturduk igne yaptilar doktor ignenin 24 saaticinde baska nobet gecirmemesi icin yaptiklarini soyledi epilepsi hastalarina yapilan bi igneymis eger sizde cok tedirginseniz acil servise danisin sabaha kadar enazindan iciniz birazda olsa rahat eder...

sağol guzelim allah babana da şifa versın iyileşsin inşallah sanada hayırlı doğumlar nasip etsin allah sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini

sağol canım sizedegeçmiş olsun eşimi şimdi uyandırsam daha çok kızar vede gıtmezde ama sen yınede bana ozelden ilacının adını yanı ınenın adını verebilirmisin bıyere not alayım belki lazım olur bugun olmasa bıle baska zaman tekrar sağol

allah şifa versin. sizede dayanma gücü. eşiniz çok fazla endişeleniyorsa onun yanında olabildiğince seri kanlı olun, endişenizi belli etmeyin. çünkü hasta olan o ve hasta diye psikolojisi daha çabuk bozulabilir.

canım, çok geçmiş olsun. bu kadar endişelenmene gerek yok, derdi veren rabbim dermanını da verir. hem epilepsi o kadar korkutucu bir hatalık değil, inşallah ilaçlarını da düzenli kullanssın çok sıkıntılanmazsınız. güçlü olman gerek. hele ki çocuğunuz varsa, onun için siz güçlü olmalı ve eşinize destek olmalısınız.

işe gitçeksen uyu bence
nöbetten sonra uykuya ihtiyacı vardır hastanın, bütün sinirleri kasılıp yorulduğu için
mümkün olduğu kadar ilaçlarını saatini aksatmayın , korkmayın dikkatli olduktan sonra büyütülecek bişey değil
makinaya bağlı yaşayanlar bile var bu dünyada , bu bişey değil onların yanında
benim 12-14 sene oldu, beteri gidiyor eseri kalıyor işte biraz üzülsem uyuşmaya başlar kollarım

canım geçmi kaldım bilmiyorum.sakın üzülme bilinci yerindeyse ve uyuyosa merak etme.bişey olmaz artık.epilepsi hastaları nöbetten sonra yorgun düşer ve derin uykuya dalar aklına kötü bişey gelmesin korkma sakın.rabbim yardımcı olsun.derdi veren dermanınıda veriri en kısa zamanda inşallah

hepinize desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim henüz çocucuğumuz yok ama yinede çok fazla güçlü durmayı gerektiren bi durum allh bu hastalığı yaşayanlarada hsta yakınlarınada çokca sabır versin akşam herhangi bi sorun olmadı güzelce uyudu eşim bende 3 gibi uyudum

cok dikkatli yasaması gerekıyor ,ilaçlarını aksatmayacak ve uyku düzenine dikkat edecek

Gecmis olsun canim oncelikle bunu bilmelisinki epilepsi olumcul bir hastalik degil ama bu hastalikta onemli olan hastadan daha cok hasta yakinlarinin da bilgili olmasi. Benim gorumcemde epilepsi hastasi ve nerdeyse hepimiz olabilecek bir nobete karsi bilgiliyiz. Ilaclarini mutlaka icsin ve olasi bir nobette sakin panik yapma canim, genelde yan yatiyor olmalari onemli nobet esnasinda, onun disinda yapilabilecek bisey yok ne yazikki =( Allah hanelerimizden sifayi eksik etmesin

acil şifalar...üzülmeyin derdi veren allah dermanınıda verir inşallah...bi tanıdığımdan biliyorum 15 yıldır epilepsi hastası ileri derecede yani..epilepsi hastalarının rahat olmaları gerekiyor yani her bakımdan stres yorgunluk üzüntü sevinç yada herhangi bir duygusal iniş çıkış hemen tetikler hastalığıı.fakat tedavisi var kesin olarak kaybolmasada uzun süre nöbet geçrmeden atlatılabiliyor.hatta uzun süre nöbet geçirmezse hastalık kaybolabiliyor bile benim bildiğim..birazrahatlamanız için söyledim..geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…