- Konu Sahibi BenAskMelegi
-
Oncelikle gecmis olsun Allah sifa versin
Malesef benim kardesimde epilepsi hastasi ve 2hafta once nobet gecirdi acil servise goturduk igne yaptilar doktor ignenin 24 saaticinde baska nobet gecirmemesi icin yaptiklarini soyledi epilepsi hastalarina yapilan bi igneymis eger sizde cok tedirginseniz acil servise danisin sabaha kadar enazindan iciniz birazda olsa rahat eder...
sağol guzelim allah babana da şifa versın iyileşsin inşallah sanada hayırlı doğumlar nasip etsin allah sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini
merhaba kızlar eşimepilepsi hastası.BUGUN AKŞAM SAAT 10 GBI nöbet geçirir gibioldu çokşükür bayılmadı ama kendıde bende çok korktuk eşimde çok telaş yapıyor benıde korku stres hepsi alıyor sonrqa hemen uykuya daldı ama ben sankı nefes alışları nı sayıyorum başında kımıldasa aklım çıkıyor ailem yanımda yok çevremde kımsem yok okadar uzgunum ve yanlızım kı rabbım yardımcım olsun sadeece biran önce sabahın olmasını diliyorum bizede dua edermisinizi kızlar rabbım kımseyı yanlız ve çaresiz tek başına bırakmasın(( 14:
merhaba kızlar eşimepilepsi hastası.BUGUN AKŞAM SAAT 10 GBI nöbet geçirir gibioldu çokşükür bayılmadı ama kendıde bende çok korktuk eşimde çok telaş yapıyor benıde korku stres hepsi alıyor sonrqa hemen uykuya daldı ama ben sankı nefes alışları nı sayıyorum başında kımıldasa aklım çıkıyor ailem yanımda yok çevremde kımsem yok okadar uzgunum ve yanlızım kı rabbım yardımcım olsun sadeece biran önce sabahın olmasını diliyorum bizede dua edermisinizi kızlar rabbım kımseyı yanlız ve çaresiz tek başına bırakmasın(( 14:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?