eşim hayatımı zindana çevirdi

leyyal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
61
7
13
daha önce de eşimden bahsetmiştim ilgisiz falan ama zaman geçtikçe düzeleceğine daha da kötüye gidiyor önceleri süprizler yapardı onları artık yapmıyor hep gezerdik birlikte güzel zamanlar geçirirdik şimdi ben söylersem mecburi geliyor onu da burnumdan getiriyor ama artık zıvanadan çıktı ve para harcamamı yasakladı kredi kartını iptal etti bundan sonra hiçbir şey almayacaksın dedi. evin ve çocuğumun ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarımı alıyorum sadece kendimi düşünen biri değiilim. kredi kartına fatura kabarık geldi diye önce bağırıp çağırdı ben tartışmaya girmeden sadece cevabını söyledim ve sinirlenip yüzüme ve gözüme vurdu beklemediğim bir tepkiydi o günden beri gözüm bulanık görüyor bu arada ben de çalışıyorum. boşanmayı çok istiyorum ama korkuyorum çocuğum var. çok mutsuzum

akıl fikir verin iyice psikolojim bozuldu

Şiddet sürekli mi? Eger sürekli ise korktuğunuz şey ne? Sevgin yoksa ve bu şekilde devamm etmek seni mutsuz ediyorsa cesaretini topla ve ayrılmak istediğini söyle o zaman.

Sırf korktuğunuz için adamın size şiddet göstermesine göz yumup boşanmayacak mısınız? Benim size verebileceğim tek tavsiye boşanın demek olur.

Hiçbir şekilde hakkı yokken , birde çalışıyorken bile despotluk yapıp para harcamanızı kısıtlıyor, şiddette başlamış üstelik.
Sevgi anlamında hiçbir iletişim kurulmuyor.
Ee ne duruyorsunuz guzel kardeşim, canınızı yolda mı buldunuz?
Kıymet verin kendinize ve çıkarın o adamı hayatınızdan ?

Çocuk için hayat ertelenmez. Mutsuz bir anne babayla büyümesi ona da haksızlık.

hayır ailem bilmiyor söylememe izin vermiyor daha önceleri sıkıntılarımızı aileme söylerdim işin içinden çıkamazdık
ama artık söylemiyorum çok bunaldım

Sen de çalışıyorsun ama harcamandan dolayı şiddet görüyorsun.Senin paran nereye gidiyor?

hiç şiddet göstermedi diyemem ama son zamanlarda abarttı. ben hakkımı savunan biriyim gerekrse susmam konuşurum ama bu defa sustuğum halde bunları yaptı

eşimin ailesi eşime hiçbir şey vermedi düğün de yapmadılar bir ceketiyle geldi diyebilirim maddi anlamda çok iyi değiliz bu yüzden tutumlu olmam gerektiğini söylüyor ama ben zaten çok harcayan biri değilim ihtiyaç dışında bir şey almam üstelik ben maddi durumu iyi bir ailede yetiştim ailem beni kısıtlamazdı bu yaptığı çok zoruma gitti. zaten çalıştığım halde bunları yaptığı için çok üzüldüm köle gibi hissettim kendimi

Bence onunla evli kaldigin icin kork..
Calisiyosun neden korkuyosunki ? Cocugunada gayet güzel bakabilirsin..

Offf.. Esiniz, size siddet uyguluyor, sindirmeye çalisiyor. Ve gitgide abartiyor diyorsunuz.

Cogunuz varmis. Mutsuz anne, mutsuz çocuk demektir.
Kendinizi dusunmuyorsaniz, bebeginizi dusunun...

kredi kartına gelen borcun yarısından çoğu arabanın masrafları ki arabayı o kullanıyor bana net olarak söylemedi borcun iki bine dayandığını söyledi her şeyi karta çekiyoruz nakit olarak pek bir şey almıyoruz. ben şahsi olarak para harcamam hiç. orada burada gezen para harcayan biri değilim cüzdanımdaki paraya hiç dokunmam bile aldıklarım sadece çocuğumun ve benim ihtiyaçlarım evin eksiklerini de ben alırım o düşünüp almaz

daha önce de eşimden bahsetmiştim ilgisiz falan ama zaman geçtikçe düzeleceğine daha da kötüye gidiyor önceleri süprizler yapardı onları artık yapmıyor hep gezerdik birlikte güzel zamanlar geçirirdik şimdi ben söylersem mecburi geliyor onu da burnumdan getiriyor ama artık zıvanadan çıktı ve para harcamamı yasakladı kredi kartını iptal etti bundan sonra hiçbir şey almayacaksın dedi. evin ve çocuğumun ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarımı alıyorum sadece kendimi düşünen biri değiilim. kredi kartına fatura kabarık geldi diye önce bağırıp çağırdı ben tartışmaya girmeden sadece cevabını söyledim ve sinirlenip yüzüme ve gözüme vurdu beklemediğim bir tepkiydi o günden beri gözüm bulanık görüyor bu arada ben de çalışıyorum. boşanmayı çok istiyorum ama korkuyorum çocuğum var. çok mutsuzum

Eskiden iyiydi, beraber gezerdik falan demişsiniz. Böyle değişmesi için bi sebep gerek bu kadar kısıtlaması için.. arada yaşanmış bir sorun var mı?

bir de öyle hoş güzel bir ortamımızda yok eve geldiğinde sarılıp canım hayatım diyen biri de değil. ben beklerim ama o yapmaz çok mutsuzum bunları da geçtim üstüne kısıtlama getirdi çalıştığım halde ama aileme konuyu açmayı düşünüyorum da beni haksız duruma düşürecek biliyorum nasıl anlatabilirim.

arada yaşanan büyük bir sorun yok her zamanki şeyler yaşadığımız. ben evlenirken annemin ona söylediği ilk şey benm çok rahat bir ortamda büyüdüğümdü ve bunları kesinlikle kısıtlmayacaksın dedi biz onu el bebek gül bebek büyüttük sen de ona böyle davran dedi ki ben öyle yetiştiğim halde eşimden çok beklentim olmadı ama yaptıkları çok zoruma gidiyor

Hiçbir şekilde hakkı yokken , birde çalışıyorken bile despotluk yapıp para harcamanızı kısıtlıyor, şiddette başlamış üstelik.
Sevgi anlamında hiçbir iletişim kurulmuyor.
Ee ne duruyorsunuz guzel kardeşim, canınızı yolda mı buldunuz?
Kıymet verin kendinize ve çıkarın o adamı hayatınızdan ?

Çocuk için hayat ertelenmez. Mutsuz bir anne babayla büyümesi ona da haksızlık.

kesinlikle katılıyorum,harika bi yorum olmuş.

Allah yardimcin olsun ne denirki baska

hayır ailem bilmiyor söylememe izin vermiyor daha önceleri sıkıntılarımızı aileme söylerdim işin içinden çıkamazdık
ama artık söylemiyorum çok bunaldım

Çok sağlam bir avukat bul, eşinin haberi olmadan durumunu anlat, sana bu durumda neler yapabileceğini söyler.

Şiddet yine olursa hiç vakit kaybetmeden darp raporu al, yani boşanmak düşüncen kesinleştiğinde elinde sağlam

delillerin olsun..Ayrıca hiç korkma, Allah büyük...

Back
X