Esim hediye almiyor

Şu hediye mevzularını bu kadar büyütmeyin.
Keşke hayatımıza böyle bi kavram hiç girmeseydi.

Kapitalizme, popüler kültüre bu denli köle olmaktan sıkılmıştır belki..
Aslında çok açık bi şekilde sebebini de söylemiş; "pahalı"
Önceden pahalı değil miydi ? Öyledir muhtemelen fakat değer verdiğimiz insanların bizden beklentilerini karşılamak isteriz. Bi yere kadar... Belli ki içinden gelerek kendi rızasıyla değil formalite icabı alıyormuş: "kadına çiçek alınır" formalitesi.. Formalite olan hiç birşey bana samimi gelmiyor. Keşke en başta sevgisini "herkes" gibi değil de, kendi özgün davranışlarıyla gösterseymiş, siz de böyle bi alışkanlık edinmemiş olurdunuz. Bence değişen 'size olan sevgisi' değil, bunu ifade ediş şekli.. Sizi hala sevdiğini hissediyorsanız gerisi teferruat, çok takılmayın.

Gumuslugumde hepsi kuru zatrn aldiklarini kurutup sakliyoru.
Ben atarim hepsini,siz de atin tavsiyem. Hep negatif enerjidir eskimis porsumus kurumus seyler. Evdeki pozitif enerjiyi emer. Atin gitsin. Her seyin fazlasi zarar. Demek ki bikmis adam al al al

Evet her zaman param oldukca
param oldukça ve her zaman kelimeleri birbiriyle çelişiyor ama neyse anladığım kadarıyla sonuç olarak alıyorsunuz. can sıkıcı bir durum ben de takıyorum böyle şeylere.
çünkü para günümüzde önemli ve değerli birşey. Bazen para nedir ki, kazanılır gider diye edebiyat yapsak ta bu paranın önemli olduğu gerçeğini değiştirmiyor. ve insanlar değer verdikleri insanlara para harcarlar. evet bana göre birine para harcama ve değer verme doğru orantılıdır.

benim ki hiç almaz. şöyle konuşup da bana benzer güruhu zorluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…