• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hem aldatti hem dovdu cocugum 2 yasinda

Ben ve cocugum bu yasta bunlari gordu çekti bu saatten sonra bende onlara cektiricem benim ve cocugumun gunahi yokken ne durumlara dusurduler tek derlmtleri de ben ciktiktan sonra ziynet esyalarimi almak olmus
Polis eşliğinde çıkarken yanına ne aldığını ifadede belirtmissindir. Altin almadığını, onların evde kaldığını polisleri de şahit tutarak belirt.

Kadese bastığın iyi olmus .şikayetçi ol , darp raporun elindeyken çekişmeli dava ac ve maddi manevi tazminat al. It hem aldatmış hem dövmüş cezasını çeksin. Yumuşama affetme .
Allaha havale ediyorum bana ve cicuguma yasattiklarini hem bu dunyada b
hem oteki dunyada azabini ceksinler inşallah

Polis eşliğinde çıkarken yanına ne aldığını ifadede belirtmissindir. Altin almadığını, onların evde kaldığını polisleri de şahit tutarak belirt.
Ikimizde Pojamayla ciktik soguk diye sadece montlarimizi giydik bide basortu yaotim hemen kapali olmama rağmen o kadari yolu pijama ve montla geldim cocugum terligiyle geldi o sekildeydik

Evet polisleri de sait tutarak dedim zaten matkapla girip ciktiklari gozukuyor evde 1 bucuk saat kalmislar ceza yiyecez diye her yerden bana ulasmaya aileme ulasmaya calisiyorlar avukatim da bu saatten sonra acmayin dedi bosanicam diyince aramayanlar gel yapma yuvan var demeyenler konu onlar olunca yanacaklari icin ariyorlar

Ikimizde Pojamayla ciktik soguk diye sadece montlarimizi giydik bide basortu yaotim hemen kapali olmama rağmen o kadari yolu pijama ve montla geldim cocugum terligiyle geldi o sekildeydik
Bunları dilekcene yaz , komşulardan şahitlik etmelerini iste. Polis eşliğinde şunları şunları girdik aldık de. Dilekçede detayları iyi belirt

Bunları dilekcene yaz , komşulardan şahitlik etmelerini iste. Polis eşliğinde şunları şunları girdik aldık de. Dilekçede detayları iyi belirt
Belirttim guzelce komsularimdq her konuda sait oldular aile icin konusuna da evime girdiklerine dair de polisler iki kere ifadesini aldi

Kaynatami kaynanami Ifade vermeye cagirmslar Girdik lambasayi yaniyordu tupu acikti diyorlarmis herkese polis memuru arayinca soyledim de 1 bucuk saat surmez onlar mahkemede savcıyı kandiramaz dedi

Kaynatami kaynanami Ifade vermeye cagirmslar Girdik lambasayi yaniyordu tupu acikti diyorlarmis herkese polis memuru arayinca soyledim de 1 bucuk saat surmez onlar mahkemede savcıyı kandiramaz dedi
Hadi lamba dışarıdan gözüktü, tüpü nerden görmüşler. Yalancı kopekler

Elin güçlü maşallah. Sakın onun oyununa gelme , pes etme
Asla etmem bu saatten sonra yansinlar beni ve cocugumu bu dduruma getirenlere asla acimam benim cocugumun gunahi neydi daha 2 yasinda o babasinin beni dovdugunu gorup anne anne diye bağırip aglayacak yasta mi bundan sonrasini onlar düşünsün hattim da onun ustuneydi bana kapatmis kendi kullaniyorus suan konustugum herkesi tek tek aramis kedi pisligini bende ariyor acik ariyor akli sira cok sukur oyle bi pislik yapacak biri değilim arasin dursun avukatimla konustum avukatimi bile aramis kimsin diye uzaklastirmam var diye polis memurlari arayip durumumu soruyorlardi onlari da aramis kimlerle konustuysam ariyormus devam etsin öyle

Çok geçmiş olsun umarım kararının arkasında durursun çocuğun için kendin için ailenin arkanda olması ne kadar büyük bir şans

Back
X