• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hem aldatti hem dovdu cocugum 2 yasinda

Esim 5 gun once aldatti aldatmadan once suphelendi 3 gun 3 gece uyardim evimiz yuvamiz kalmaz yapiyorsan yapma diye ama ahhaha kalmaz mi falan diye dalga gecip S*** G (Defol) kapiyi kapat derdi en sonunda wp mesajlarinda gordum ss aldim ailesine soyledim eve gelip bi daha yapma diye uyardilar bundan once bir daha basima geldi ama kanitlayamadim neyse 4 gun sonra gece 1 de isten geldikten sonra seni oldurecem diye bagirip cagirmaya basladi bende kokeumdan basima birsey gelirse herkes bilsin diye ses kaydi aldim cok fazla korkmustum suruklemeler derken o anda odaya gidip ses kaydina bastim esim sonra siddet uygulamaya basladi her yerime vurdu ben hemen kadese basip karsi komsuya gidttim onlar beni korudu polisler geldi polisler esliginde dsadece cocugun montunu corabini giydirip ben üstümde pijamayla karakola gittim uzaklastirma ve darp raporu aldim bugun de bosanma davasi acicam sizce nasil sonuclanir basindan gecen var mi
Sa ler ve ses kaydınız mevcut KADES uygulaması kullanımınız mevcut hakim sizi boşar ancak sakın eşiniz pişmanım dediğinde eşimize dönmez iseniz bu arada çocuğun hakkından ve kendi hakkınızdan vazgeçmeyin
Ayrıca ifadeler dahil her şeyi dosyana ekle

Sa ler ve ses kaydınız mevcut KADES uygulaması kullanımınız mevcut hakim sizi boşar ancak sakın eşiniz pişmanım dediğinde eşimize dönmez iseniz bu arada çocuğun hakkından ve kendi hakkınızdan vazgeçmeyin
Yok asla donmem kac senedir cekiyorum artik yeter cok net ve eminim

Ayrıca ifadeler dahil her şeyi dosyana

Hakkimizdan asla vezgecmiyem onca seyden sonra yeter artik ben zorlanmasin diye bi kiyafet bile almak istemiyordum ne halle calisiyor derdim hep meger gayet istekli ve guzel halde calisirmis iste kadinla bakisa bakisa

Pek bilmedigim icin de buraya yazdim basindan gecip de yardim eden olur belki diye ona gore bi yok cizicem 2 gundur zaten uyumadan surekli bakiyorum googldan neler yapmam gerektigine

Herseyden önce kendinizi koruyun, bu kadar siddet yanlısı adam gel bi konuşalım der ne bileyim tamam boşancam gel buluşalım evrak imzala der vs gibi bi saçma sebep sunar yanına gitmeyin. Gelirse kapı açmayın can guveliğinizden emin olun. Habersiz alınan ses kaydı delil olmuyor diye biliyorum ama wp ekran görüntüleri delildir. Sadece kendi telefonunuzda tutmayın alır kırar vs. Kendinize ya da guvendiginiz birine avukata vs mail atın. Ama avukat mutlaka tutun.
Hem suçlu hem arsız o puştun da çükü düşsünde, onun dikine gidip yaptıkları fitil fitil çıksın.

darp raporunuz varmış yeterli bir kanıt zaten.
aldatmayıda elinizdeki kanıtlarla ispatlarsınız eşinizin onlar bir işe yaramaz demesine bakmayın bilmiyorum da belki hukuki delil sayılmıyorlardır ama kanaat oluştururlar en azından.

Esim 5 gun once aldatti aldatmadan once suphelendi 3 gun 3 gece uyardim evimiz yuvamiz kalmaz yapiyorsan yapma diye ama ahhaha kalmaz mi falan diye dalga gecip S*** G (Defol) kapiyi kapat derdi en sonunda wp mesajlarinda gordum ss aldim ailesine soyledim eve gelip bi daha yapma diye uyardilar bundan once bir daha basima geldi ama kanitlayamadim neyse 4 gun sonra gece 1 de isten geldikten sonra seni oldurecem diye bagirip cagirmaya basladi bende kokeumdan basima birsey gelirse herkes bilsin diye ses kaydi aldim cok fazla korkmustum suruklemeler derken o anda odaya gidip ses kaydina bastim esim sonra siddet uygulamaya basladi her yerime vurdu ben hemen kadese basip karsi komsuya gidttim onlar beni korudu polisler geldi polisler esliginde dsadece cocugun montunu corabini giydirip ben üstümde pijamayla karakola gittim uzaklastirma ve darp raporu aldim bugun de bosanma davasi acicam sizce nasil sonuclanir basindan gecen var mi
Yaşadığınız olay için çok üzgünüm. Öncelikle sizi güçlü olduğunuz ve cesaretiniz için tebrik ediyorum. Uzaklaştırma ve darp raporu alarak çok iyi yapmışsınız. Elinizde bazı kanıtlar olduğu için boşanma sürecinde işiniz daha kolay olacaktır. Şimdiden kolaylıklar dilerim. Çocuğunuzla kendinize mutlu, huzurlu bir hayat kurmanızı diliyorum. 🙏🏻

Evet mevcut ama esim diyormus onlar bi ise yaramaz diye whatsap ss leri ve ve ses kaydinda da sozlu siddet fiziksel siddet ve cinsel hakaret var
Eşin bilirkişi mi de boş boş konuşuyor? Gayet işe yarar. Dosyaya ekletin

Pek bilmedigim icin de buraya yazdim basindan gecip de yardim eden olur belki diye ona gore bi yok cizicem 2 gundur zaten uyumadan surekli bakiyorum googldan neler yapmam gerektigine
önceki konunada baktım canm sen biran önce kurtul bu insan müsveddesinden. Bundan koca olmaz.
Davayı açtıktan sonra gelir özür diler, barışalım der sakın kanma. Sonra tekrar dava açamazsın aynı sebeplerle. Haklarını kaybedersin. Onun dışında delillerin gayet yeterli merak etme.

Zorluk çıkarırsa hem seni hem onu işten attiririm eğer güzellikle bosanmazsan de.
Kadının adını soyadını biliyorum. Yazidnalar numaralar var elimde. Hepsini veririm. Birşey olmasa da ikiniz de mimlenirsiniz de.
Muhtemelen ağzına geleni sayacak ama tirsacak

Kadın özellikle çok tirsar. Terk etsin bu iyi. Göt gibi kalsın ortada.

Benim kuzenim yaşadı benzerini.. polis çağırdı uzaklaştırma aldı. Tanıdığım avukatı arayıp akıl aldım neyapabiliriz diye.. önce ev adamın üstüne olduğu için hemen aile konutu şerhi koydurduk.. daha sonra kendimiz dilekçe verip tedbir nafakası talep ettik boşanma davası görülmeden tedbir nafakası bağlandı.. boşanma davasını açma o açsın dedi avukat..
Aldatmayla ilgili bir bilgim yok

Ses kaydi ve ekran ss leri gecerli olur mu cunku emin olunlar hem aldatip hemb doven herseyi yapar adam aldattiysam ne var bunda diyordu konusmadim diye de 4 gun boyunca hergun biyerime vurdu bi gun kafama bi gun kolumu buktu bi gun elimi sıktırdı ne zaman cocugumun onunde dovdu cocugum gece 1 bucukta bas bas bagirarak kalkti o zaman susmuycam dedi 2 bucuk yasindaki cocugum beni nasil dovdugunu polise anlatti suan da ailemin evindeyim cik gel birak dediler simdi de aileme anlatiyor surekli hic bir cocuk bunlari yasamamali hani bi laf var ya ne zaman cocuguma zarar vermeye basladigimi fark ettigimde o evden ciktim diye bende oyle yaptim iste
Allah belasını versin ya, çocuğun yaşadığınamı üzüleyim sizemi üzüleyim bilemedim.
Delilleriniz saklayın siz yine, zaten çocuğunuzun durumunu anlatınca gerekirse pedagog eşliginde onuda dinlerler bir şekilde.
Bol tazminatlı, donuna kadar almalı anasını babasını bile ağlatmalı bir boşanma diliyorum size.

Zorluk çıkarırsa hem seni hem onu işten attiririm eğer güzellikle bosanmazsan de.
Kadının adını soyadını biliyorum. Yazidnalar numaralar var elimde. Hepsini veririm. Birşey olmasa da ikiniz de mimlenirsiniz de.
Muhtemelen ağzına geleni sayacak ama tirsacak

Kadın özellikle çok tirsar. Terk etsin bu iyi. Göt gibi kalsın ortada.
Oyle seyler ikisinin de umrunda olmaz bu isten cikar digerine girerler

Benim kuzenim yaşadı benzerini.. polis çağırdı uzaklaştırma aldı. Tanıdığım avukatı arayıp akıl aldım neyapabiliriz diye.. önce ev adamın üstüne olduğu için hemen aile konutu şerhi koydurduk.. daha sonra kendimiz dilekçe verip tedbir nafakası talep ettik boşanma davası görülmeden tedbir nafakası bağlandı.. boşanma davasını açma o açsın dedi avukat..
Aldatmayla ilgili bir bilgim yok
Bende avukata sordum carsamba gunu gidip dilekcemi vercem zaten 6 ay icinde benim acmam gerekiyormus Aldatma oldugu icin

Allah belasını versin ya, çocuğun yaşadığınamı üzüleyim sizemi üzüleyim bilemedim.
Delilleriniz saklayın siz yine, zaten çocuğunuzun durumunu anlatınca gerekirse pedagog eşliginde onuda dinlerler bir şekilde.
Bol tazminatlı, donuna kadar almalı anasını babasını bile ağlatmalı bir boşanma diliyorum size.
Bende oyle istiyorum yasadiklarima cektiklerime deysin perisan olsunlar aldigini da bana ve ogluma odesin istiyorum ama 2 arsa bi araba aldi annesinin ve babasinin ustune yapti

Bende oyle istiyorum yasadiklarima cektiklerime deysin perisan olsunlar aldigini da bana ve ogluma odesin istiyorum ama 2 arsa bi araba aldi annesinin ve babasinin ustune yapti
Evliyken birşeyler alıp anasinin babasinin üzerine yapan adam mal kaçırıyor demektir, o dakikadan sonra koca olarak kalmamlıydı zaten.
Ne münasebet yani, her işlerini biz yapacagiz çocuklara bakip buyutecegiz, ustune gidip calisacagiz vs. Sonrada mal aldim annemin babamin üstune oldu bitti.

Ses kaydi ve ekran ss leri gecerli olur mu cunku emin olunlar hem aldatip hemb doven herseyi yapar adam aldattiysam ne var bunda diyordu konusmadim diye de 4 gun boyunca hergun biyerime vurdu bi gun kafama bi gun kolumu buktu bi gun elimi sıktırdı ne zaman cocugumun onunde dovdu cocugum gece 1 bucukta bas bas bagirarak kalkti o zaman susmuycam dedi 2 bucuk yasindaki cocugum beni nasil dovdugunu polise anlatti suan da ailemin evindeyim cik gel birak dediler simdi de aileme anlatiyor surekli hic bir cocuk bunlari yasamamali hani bi laf var ya ne zaman cocuguma zarar vermeye basladigimi fark ettigimde o evden ciktim diye bende oyle yaptim iste
ÖNce onu kışkırtın sonra aldıgınız ses kaydını whatsaptan atın ses kaydının kendisine ait oldugunu belki kabul eder .dediysem dedim ne var gibisinden birsey der .o zmn belki ses kaydı gecerli olabilir avukata danısın tabi öncesinde .aklıma geldı yazmak istedim

Back
X