• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hem aldatti hem dovdu cocugum 2 yasinda

Bende avukata sordum carsamba gunu gidip dilekcemi vercem zaten 6 ay icinde benim acmam gerekiyormus Aldatma oldugu icin

Hadi hayırlısı olsun cnm.. boşanma stresli bir dönem benim dava 5 sene sürmüştü artık psikolojim baya bozulmuştu ama şimdi ogünleri hatırlamıyorum bile. Ailen yanındaysa en önemlisi o. Birde kendi ailenle savaş verince iyice yıpratıcı oluyor. İnşallah gönlünce olur herşey

Hadi hayırlısı olsun cnm.. boşanma stresli bir dönem benim dava 5 sene sürmüştü artık psikolojim baya bozulmuştu ama şimdi ogünleri hatırlamıyorum bile. Ailen yanındaysa en önemlisi o. Birde kendi ailenle savaş verince iyice yıpratıcı oluyor. İnşallah gönlünce olur herşey
Cok sukur ailem yanimda bosanmami benden cok istiyorlar artik insanin ailesi yuva bozulsun ister mi ama o duruma getirdiler

Evliyken birşeyler alıp anasinin babasinin üzerine yapan adam mal kaçırıyor demektir, o dakikadan sonra koca olarak kalmamlıydı zaten.
Ne münasebet yani, her işlerini biz yapacagiz çocuklara bakip buyutecegiz, ustune gidip calisacagiz vs. Sonrada mal aldim annemin babamin üstune oldu bitti.
Iste annesi hep akil veriyordu buda ne derse dogru anne diyip yapiyor

Cok sukur ailem yanimda bosanmami benden cok istiyorlar artik insanin ailesi yuva bozulsun ister mi ama o duruma getirdiler

Olması gereken bu cnm mutlu olman için boşanman gerekiyorsa desteklemeleri❤️❤️ maşallah size cnm gereksiz insanlardan kurtulunca herşey hızla yoluna girecek için ferah olsun🤗

Ses kayitlariniz eger can guvenligi sebebiyle mecbur kalip aldiginiz ses kayitlariysa benim bildigim gecerli oluyor ki anladigim kadariyla sizin durumunuz tam olarak bu, öte yandan komsu sahitliginizde var, kades kullaniminiz kayitli zaten ee wp mesajlarida mevcut deliliniz cok diye dusunuyorum.

Darp raporu aldiniz mi?

Boşanma sürecini kendi başınıza yürütmeyin maddi durumunuz yoksa da bulunduğunuz şehrin barosuna gidin yardımcı olurlar size bir avukat atarlar.

Her türlü haklı bulunabileceğiniz bir dava, sadece ihanet değil darp da var. Bir ceza davası da var, yüzde yüz hakkı çıkarsınız. Belki otele vs gittilerse otel kaydından zina çıkar diğer türlü zinanın ispatı zor, belki sadakat yükümlülüğüne aykırılık olur.

Eşinize onu affettiğinize ya da affedeceğinize dair hiçbir mesaj atmayın. Kadınla telefon görüşmelerini de talep edebilirsiniz

Esim 5 gun once aldatti aldatmadan once suphelendi 3 gun 3 gece uyardim evimiz yuvamiz kalmaz yapiyorsan yapma diye ama ahhaha kalmaz mi falan diye dalga gecip S*** G (Defol) kapiyi kapat derdi en sonunda wp mesajlarinda gordum ss aldim ailesine soyledim eve gelip bi daha yapma diye uyardilar bundan once bir daha basima geldi ama kanitlayamadim neyse 4 gun sonra gece 1 de isten geldikten sonra seni oldurecem diye bagirip cagirmaya basladi bende kokeumdan basima birsey gelirse herkes bilsin diye ses kaydi aldim cok fazla korkmustum suruklemeler derken o anda odaya gidip ses kaydina bastim esim sonra siddet uygulamaya basladi her yerime vurdu ben hemen kadese basip karsi komsuya gidttim onlar beni korudu polisler geldi polisler esliginde dsadece cocugun montunu corabini giydirip ben üstümde pijamayla karakola gittim uzaklastirma ve darp raporu aldim bugun de bosanma davasi acicam sizce nasil sonuclanir basindan gecen var mi
Bende şiddet gördüm donuna kadar alırız inşallah evi sana tahsis ederler

Ses kaydi ve ekran ss leri gecerli olur mu cunku emin olunlar hem aldatip hemb doven herseyi yapar adam aldattiysam ne var bunda diyordu konusmadim diye de 4 gun boyunca hergun biyerime vurdu bi gun kafama bi gun kolumu buktu bi gun elimi sıktırdı ne zaman cocugumun onunde dovdu cocugum gece 1 bucukta bas bas bagirarak kalkti o zaman susmuycam dedi 2 bucuk yasindaki cocugum beni nasil dovdugunu polise anlatti suan da ailemin evindeyim cik gel birak dediler simdi de aileme anlatiyor surekli hic bir cocuk bunlari yasamamali hani bi laf var ya ne zaman cocuguma zarar vermeye basladigimi fark ettigimde o evden ciktim diye bende oyle yaptim iste
Geçerli tabiki böyle bir dava ya tanık sıfatıyla katılmıştım adam her yerden beni rahatsız etti baktım evli eşine yolladım bosanacaklarmis bigun eşi rica etti bosaniyorum ama ispat edemiyorum tanık ol dedi o ss leri kayıtları verdim adam ben eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum dediği halde hakim hiç uzatmadan boşadı

Esim 5 gun once aldatti aldatmadan once suphelendi 3 gun 3 gece uyardim evimiz yuvamiz kalmaz yapiyorsan yapma diye ama ahhaha kalmaz mi falan diye dalga gecip S*** G (Defol) kapiyi kapat derdi en sonunda wp mesajlarinda gordum ss aldim ailesine soyledim eve gelip bi daha yapma diye uyardilar bundan once bir daha basima geldi ama kanitlayamadim neyse 4 gun sonra gece 1 de isten geldikten sonra seni oldurecem diye bagirip cagirmaya basladi bende kokeumdan basima birsey gelirse herkes bilsin diye ses kaydi aldim cok fazla korkmustum suruklemeler derken o anda odaya gidip ses kaydina bastim esim sonra siddet uygulamaya basladi her yerime vurdu ben hemen kadese basip karsi komsuya gidttim onlar beni korudu polisler geldi polisler esliginde dsadece cocugun montunu corabini giydirip ben üstümde pijamayla karakola gittim uzaklastirma ve darp raporu aldim bugun de bosanma davasi acicam sizce nasil sonuclanir basindan gecen var mi
Başka kanıt imkanı olmayan tehdit durumlarında habersiz ses kaydı delil olarak kullanılabiliyor. Sizin durumuz da buna uyuyor

Ses kayitlariniz eger can guvenligi sebebiyle mecbur kalip aldiginiz ses kayitlariysa benim bildigim gecerli oluyor ki anladigim kadariyla sizin durumunuz tam olarak bu, öte yandan komsu sahitliginizde var, kades kullaniminiz kayitli zaten ee wp mesajlarida mevcut deliliniz cok diye dusunuyorum.

Darp raporu aldiniz mi?
Evet abla darp raporu da aldım

Boşanma sürecini kendi başınıza yürütmeyin maddi durumunuz yoksa da bulunduğunuz şehrin barosuna gidin yardımcı olurlar size bir avukat atarlar.

Her türlü haklı bulunabileceğiniz bir dava, sadece ihanet değil darp da var. Bir ceza davası da var, yüzde yüz hakkı çıkarsınız. Belki otele vs gittilerse otel kaydından zina çıkar diğer türlü zinanın ispatı zor, belki sadakat yükümlülüğüne aykırılık olur.

Eşinize onu affettiğinize ya da affedeceğinize dair hiçbir mesaj atmayın. Kadınla telefon görüşmelerini de talep edebilirsiniz
Adli burodan avukat talep ettim verdiler suan avukatla hareket ediyorum bosanmayi actik dilekceyi verdik bekliyoruz hicbirsekilde de zaten mesaj atmiyorum numaram onun ustuneydi kapatmis kendine cikarmis simdi benim son konustuklarimi ariyormus tek tek akrabalarimi aramis avukatimla konusmustum onu aramis kimsin diye polis memurlari surekli ariyordu darp uzaklastirma oldugu icin durum sormaya onlari aramis kimsiniz diye acik ariyor bulamayinca daha fazla kudurmuş allaha sukur oyle bi insan degilim iste kisi pisligini ortmek icin karsi tarafa iftira aticak tek caresi buydu onu uyguluyor

Geçerli tabiki böyle bir dava ya tanık sıfatıyla katılmıştım adam her yerden beni rahatsız etti baktım evli eşine yolladım bosanacaklarmis bigun eşi rica etti bosaniyorum ama ispat edemiyorum tanık ol dedi o ss leri kayıtları verdim adam ben eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum dediği halde hakim hiç uzatmadan boşadı
Evet gecerliymis avukat aldi actik davayi bekliyoruz

Kadese bastığın iyi olmus .şikayetçi ol , darp raporun elindeyken çekişmeli dava ac ve maddi manevi tazminat al. It hem aldatmış hem dövmüş cezasını çeksin. Yumuşama affetme .

Kadese bastığın iyi olmus .şikayetçi ol , darp raporun elindeyken çekişmeli dava ac ve maddi manevi tazminat al. It hem aldatmış hem dövmüş cezasını çeksin. Yumuşama affetme .
Asla affetmiyorum ben ve cocugum polislerle evden ciktiktan sonra ailesi evimin kapisini matkapla acip girmis savciliga yazdim komsum sait oldu savcilik da polis memurlarino gonderip kamera kayitlarini almışlar savciliktan cahirmislar yasak olmasi halinde konuta girme ve hirsizlik sucuna giriyormus ceza vericeklermis devlet benim adima mahkeme açmış ziynet esyalarim vardi almislar ben hepsini söyledim suan cok yardimci oluyorlar devletimizden allah razi olsun bosanma davasini da actim bekliyorum

Ben ve cocugum bu yasta bunlari gordu çekti bu saatten sonra bende onlara cektiricem benim ve cocugumun gunahi yokken ne durumlara dusurduler tek derlmtleri de ben ciktiktan sonra ziynet esyalarimi almak olmus

Back
X