eşim hep dışarıda......

gayesen_40

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
24
0
286
Diyarbakır
merhaba arkadaşlar...
benim sorunum eşim dışarıda çok zaman geçiriyor. arkadaşları ile kahvede olduğunu söylüyor..hergün iş çıkışı mutlaka bir uğrayıp geliyor. hiç işten direk eve gelmiez. ama bende artık bu durumdan rahatsız olmaya başladım. konuştum bu konuyu rahatsızlığımı biliyor ama hala aynı...şüphe duymaya başlıyorum artık....

evet bir kızım var....konuştum hemde çok defa ve genelde uzlaşmacı ve sağduyulu bir insanımdır.. hiç bu durumu kavgayla halletmeye çalışmadım...

benim rahatsız olduğumu bile bile böyle davranması düşündürücü..... benim kırılmamdan veya üzülmemden daha önemli dışarıda zaman geçirmesi demek ki diye düşünüyorum. ve bu durum beni daha da rahatsız ediyor....

valla erkeklerin dönemsel saçma sapan hareketleri oluyor kadınlardan fazla menopoz dönemi geçiriyorlar ,bizimkide bir dönem bekar akrabaları le başrollerdeydi.yani onlardan biri arasa biyere gidelim diye hasta bile olsa kalkar giderdi.ben biyere gidelim deyince kıyamet kopardı çok şükür hepsi evlendide kurtuldum yani.hatta bahsettiğim şahıslar birde üstüne kılıbık diyorlardı ben gitme dediğim zaman şimdi evlendiler evden çıkamıyolar şimdi ben onlarla dalga geçiyorum kılıbıklar diye.ama kahve takıntısı varsa işte o biraz zor arkadaşım bağımlılık gibi bişey o kahveye gitme olayı

Son düzenleme:
kahve kültürü mü bilmiyorum ama bana hep kahveye gittiğini söylüyo. aslına bakarsan sorun güvensizlik. söylediklerine inanmıyorum artık...bu arkadaşları nasıl arkadaşlar ki hergün evini bırakıpta benim eşimle kanvedeler. bana mantıklı gelmiyo. ha bu aralar birde boşanma arefesinde bi arkadaşı var o arkadaşı da bunların yanında artık...bakalım ne olacak....benim öğrenmek istediğim bir kadın şüphe hissettiğinde gerçekten doğru mudur yoksa hüsnü kuruntu mu?

bizimle hiç zaman geçirmiyo nerdeyse.. akşam yemeğini bile beraber yemiyoruz. kzıımla ben ilgileniyoru, alışverişi yalnız yapıyorum bu aralar eşimin hayatımda ne işe yaradığını sorgulamaya başladım....

çözümü çok basit güzelce konuştun olmadı ise geldiği zaman eve almayacaksın git o arkadaşlarınla kal de
ailesini ara ben oğlunuzu sokaklardan toplayamam eve gelmiyor arkadaşlarıyla takılıyor de
telefonlarına çıkma bir kaç güne düzelir rest çekmen lazım sen sakın evinden çıkma onu eve alma

evet galiba biraz restleşmek gerekecek. ben dediğim gibi sakin bi insanım öyle kavga huzursuzluk istemiyorum evde. ama beni bu duruma resmen zorluyo laftan anlamıyo adam.......

kahve bi alışkanlık...
çok mu uzun kalıyo kahvede...
hafta sonları neler yapıyosunuz..

merhaba arkadaşlar...
benim sorunum eşim dışarıda çok zaman geçiriyor. arkadaşları ile kahvede olduğunu söylüyor..hergün iş çıkışı mutlaka bir uğrayıp geliyor. hiç işten direk eve gelmiez. ama bende artık bu durumdan rahatsız olmaya başladım. konuştum bu konuyu rahatsızlığımı biliyor ama hala aynı...şüphe duymaya başlıyorum artık....

erkekler böyledışarıyı severler ama kahveye gittiğinden kesin eminsen boşver gitsin konuşmayla da düzelmiyomuş madem sen de arkadaşlarınla buluş falan aynısını ona yap

erkeklerde kahve alışkanlığı kolay kolay gitmiyor ne yapsan ordan alamazsın bildiğim erkekler hep öyleydi ama allah sana kolaylık versin biraz sabretmen gerekiyor sakın sert davranma ters teper

1 -2 ay öncesine kadar haftasonları beraber bişeyler yapardık ama akşama doğru yine giderdi 1-2 saat mutlaka bi ziyaret ederdi......yaaa özellikle son zamanlarda beraber bişey de yapmıyoruz. beraber market alışverişi bile yapmıyoruz. ben kahraman olacam:( yaaa herşeyi hallediyorum. kızım küçük olduğu için onun uyku zamanı yemeği derken bize çokda zaman kalmıyo zaten. zaten çalışıyorum haftasonları evle uğraşmak yetiyooooo.. ama tabiki her hafta sonu değil yaniiii

1 -2 ay öncesine kadar haftasonları beraber bişeyler yapardık ama akşama doğru yine giderdi 1-2 saat mutlaka bi ziyaret ederdi......yaaa özellikle son zamanlarda beraber bişey de yapmıyoruz. beraber market alışverişi bile yapmıyoruz. ben kahraman olacam:( yaaa herşeyi hallediyorum. kızım küçük olduğu için onun uyku zamanı yemeği derken bize çokda zaman kalmıyo zaten. zaten çalışıyorum haftasonları evle uğraşmak yetiyooooo.. ama tabiki her hafta sonu değil yaniiii

Ne kadardır evlisiniz ve ne kadardır böyle davranmaya başladı ?
Eşinizin eviyle ilgili sorumsuzlukları hep mi böyleydi ?

1 -2 ay öncesine kadar haftasonları beraber bişeyler yapardık ama akşama doğru yine giderdi 1-2 saat mutlaka bi ziyaret ederdi......yaaa özellikle son zamanlarda beraber bişey de yapmıyoruz. beraber market alışverişi bile yapmıyoruz. ben kahraman olacam:37: yaaa herşeyi hallediyorum. kızım küçük olduğu için onun uyku zamanı yemeği derken bize çokda zaman kalmıyo zaten. zaten çalışıyorum haftasonları evle uğraşmak yetiyooooo.. ama tabiki her hafta sonu değil yaniiii

Belki gerçektende kahve alışkanlığıdır ben erkek olsam kesin kahve alışkanlığım olurdu çünkü orda ok oynuyorsun sigara kahve çay muhabbet kağıt tavla vss... kakara kikiri en etkileyici yanı şen şakrak makara esprili arkadaşların ortama neşe katması ama eşim ne sigara ne başka bişey kullanmadığı için benıde vazgeçirdi herşeyden :) siz eşinizi daha iyi bilirsiniz genç bir yeğeniniz yokmu onun peşine takıp muhabbetlerini dinlemek lazım baktın eşin yeğenını bir gün götürdü bidaha gitmek ıdtemıyor o zaman bı iş var dersın o ortama bırının gırıp gormesı lazım yada tanımadığı biri girecek o tanımadan dinleyecek tum muhabbetı

6 yıllık evliyim son 1-1,5 senedir kahveye başladı. ama yetiştiği kültürde kahve kültürü var. önceden kahveye falan gitmezdi. ama şimdi alışkanlık haline geldi.....sorumsuzlukları son zamanlarda arttı. yani sorumsuzluk değil de ona yapacak pek bişey kalmıyo ki. ben kendimi öyle bi kaptırmışım ki evin ve çocuğun bütün sorumluluğunu farkında olmadan ben sırtlanmışım. o da rahat tabiii. ben hep bi yerlere yetişmeye çalışırken o rahatında. kendim böyle yaptım.

6 yıllık evliyim son 1-1,5 senedir kahveye başladı. ama yetiştiği kültürde kahve kültürü var. önceden kahveye falan gitmezdi. ama şimdi alışkanlık haline geldi.....sorumsuzlukları son zamanlarda arttı. yani sorumsuzluk değil de ona yapacak pek bişey kalmıyo ki. ben kendimi öyle bi kaptırmışım ki evin ve çocuğun bütün sorumluluğunu farkında olmadan ben sırtlanmışım. o da rahat tabiii. ben hep bi yerlere yetişmeye çalışırken o rahatında. kendim böyle yaptım.

Bence doğru bir tesbit yaptınız..
Herşeyle sizin ilgileniyor olmanız eşinizde bir rahatlık oluşturmuş belli ki...
Bazen iyilik olsun diye yaptığımız şeyler böyle ters tepebiliyor maalesef..
Bence eşinize ufak ufak sorumluluklar yüklemeye başlayın..
Mesela bu hafta market alışverişi için yardıma ihtiyacınız olduğunu söyleyebilirsiniz..

Back
X