- Konu Sahibi gayesen_40
market alışverişi durumu kurtarır mı aceba başka ne planlasam. adama iş vermem gerek.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
market alışverişi durumu kurtarır mı aceba başka ne planlasam. adama iş vermem gerek.....
bende arkadaşlarıma gidiyordum bizi bırak işim bitince tekrar gel beni al diye bu durum uzun zaman sürdü bir kaç sene ama beni alıp bırakmaktan sıkılmadı. çok ters yerde bile olsak geldi giti. ama şimdi araba aldım. ona hiç ihtiyaç kalmadı. arab kullanmak benim için iyi mi oldu kötü mü oldu anlamadım. bende nasılsa araçta var istediğimiz yere gidip gelebiliyoruz. yani onu rahat bırakmam için gerekeni yapıp bana ayrı araba da aldık ve bana söylediği hiç bi şeyden memnun olmuyosun. ama ben ona kahveye hiç gitme demiyorum ama dengeli ol biraz. aileni ihmal etme diyorum da tabi kime diyorum.......![]()
çözümü çok basit güzelce konuştun olmadı ise geldiği zaman eve almayacaksın git o arkadaşlarınla kal de
ailesini ara ben oğlunuzu sokaklardan toplayamam eve gelmiyor arkadaşlarıyla takılıyor de
telefonlarına çıkma bir kaç güne düzelir rest çekmen lazım sen sakın evinden çıkma onu eve alma
kahve kültürü mü bilmiyorum ama bana hep kahveye gittiğini söylüyo. aslına bakarsan sorun güvensizlik. söylediklerine inanmıyorum artık...bu arkadaşları nasıl arkadaşlar ki hergün evini bırakıpta benim eşimle kanvedeler. bana mantıklı gelmiyo. ha bu aralar birde boşanma arefesinde bi arkadaşı var o arkadaşı da bunların yanında artık...bakalım ne olacak....benim öğrenmek istediğim bir kadın şüphe hissettiğinde gerçekten doğru mudur yoksa hüsnü kuruntu mu?
bizimle hiç zaman geçirmiyo nerdeyse.. akşam yemeğini bile beraber yemiyoruz. kzıımla ben ilgileniyoru, alışverişi yalnız yapıyorum bu aralar eşimin hayatımda ne işe yaradığını sorgulamaya başladım....[/QUOTE
sanırım dışarda zaman geçirmesine üzülüyorsun da esas derdin de başka bir yere gittiğinden şüphelenmek.kahveye gittiğini anlayabilirsin aslında.kahvedeki sesler bellidir.orada olduğunu söylediği saatlerde ara konuş.mesela gelirken birşey getir diyebilirsin.birşeyleri bahane et işte.arkadaki seslerden kahvede olduğu anlaşılır az çok.özelden arayıp da dinleyebilirsin.en azından birkaç kez alo der,o arada duyarsın birşeyler.hem allah korusun senin şüphen doğru olsa, bir başkasının yanındaysa da özelden aradığında dikkatli olmazlar,arkadan belki konuşabilir o kadın.tabi varsa öyle biri. bunları dene.kahveye gidiyorsa da bağımlılık yaptıysa kolay kolay bırakmıyorlar malesef
bazı bayanlar malaesef böyleyiz. her işi üstümüze alıyoruz adama bir iş kalmıyor. bende aynı durumdayım hafta içi çalışıyorum öğlene kadar temiziliği o evde omadığında yapıyorum alışveriş dersen hergün eve geirkken muhakakkak eksikleri alıyorum yemek sofra hepsi bende. ben de hep istiyorum ki kendiliğinden bi girsin markete de eve birşeyler getirsin ama nerde bazen gelirken arar bir şey lazım mı diye ama zaten ben almışımdır. ve sanıyorum ilerde bebekk olursa da böyle devam edicek aslında ne yapmamaız gerektiğini biiyoruz ona sorumuluk vermek lazım. yardım istemek lazım. ama işte bunu yapamıyoruz. mesela şöylle yapabilirsiniz eksiklerin listesini çıkarın ama acil olmadıkça eve hiç bir şey almayın. liste biriksin haftasonuna kadar. birlikte gitmek istiyyorsanız alıncaklar var deyip gidin istemiyorsanız listeyi verin gönderin. çocuğunuzla ilgili de sorumuluk verin.
kahve alışkanlıığ konusunda ben de bilirim çevremden kahveye girip saatlerce dalan bu alışkanlığı bırakamayan çok kişi var ne varsa kahvede. birlikte eğlenceli şeyler yapmayı teklif edin mesela.
merhaba arkadaşlar...
benim sorunum eşim dışarıda çok zaman geçiriyor. arkadaşları ile kahvede olduğunu söylüyor..hergün iş çıkışı mutlaka bir uğrayıp geliyor. hiç işten direk eve gelmiez. ama bende artık bu durumdan rahatsız olmaya başladım. konuştum bu konuyu rahatsızlığımı biliyor ama hala aynı...şüphe duymaya başlıyorum artık....