Eşim hep hakli

Nazlican333

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
477
182
Kizlar dün esimle iftara bir arkadaşına gittik.Eşim doktora yapıyor aynı zamanda.Orda arkadaşına bir cihaz almak istediğini söyledi.Nerden bulabiliriz diye sordu.Bende tezinle alakalı mi dedim yok dedi.O zaman ne için alacaksın dedim ne yapacaksın dedim hiç bisey için dedi.Bende ayni soruyu bir kaç kere daha sordum yine geliştirdi.Sonra eve geldik.Aynı soruyu tekrar sordum.Çok merak ettim çünkü. Bu sefer eşim kızarak sanane ne için soruyorum bunu dedi.Ben de merak ettim sadece dedim.Merak etme seni ilgilendirmez ben senin işini merak ediyor muyum dedi.Bu arada bağırıyor tabi.Bende bağırdım tabi.Merak ederim ne var bunda sen de söyleyiverince dedim.söyle diyo ha ne için soruyorum diyo.Ben de enson sen her sorduğunda şeyin altında bir art niyet arıyorum dedim.Çok üzüldüm. Agladim falan.Ne var niye ağlıyorsun hem suçlu hem güçlüsün diyo.Sormasaydin diyo ben sana bağırdım sende bana bagirdin diyo.artık hiç onunla konusasim yok ne yapmalıyım.

bu bı sorun bıle degıl
boyle seyler ıcın tartısılırmı yahu

Çok merak ettim sordum sadece.Eşimin bağırarak sorunun altında art niyet aramasına çok üzüldüm çok kirildim. Bi de bana bağırıp kendini haklı görmesine.

Normalde ben esime hiç bisey sormam zaten ama o bana sorar neyi merak ediyorsa ben altında art niyet aranan.ona ne sorarsan sorayim aynı tepkiyi veriyor.

Diyelim ben bir arkadaşıma bir şey sordum, mesela bir düdüklü tencere markası ve modeli hakkında.
Eşim bana sorsa, ne için alacaksın, bu nedir, ne işe yarar, evdekilerle işini göremez misin, çok mu pahalıdır, yemek yapmak için mi lazım vs vs

Evlilikte kadının, erkeğin farklı işleri olabilir. Kendi işi için lazım olan şeyi didikleyerek sormanız onu rahatsız etmiş olmalı.

Eşim de bana düdüklü tencereyle ilgili sorsa ben de rahatsız olurum. Onu ne ilgilendirir yani? Belki böyle bir alettir, bir kere cevap vermediyse üstelemeyin siz de. Neyse ne.

Söyleyiversin tabi ne için olduğunu..
Tuhaf gerçekten de..
Ben sana soruyor muyum cümlesi de çok ağır ayrıca..

Neden esinizin arkadasinin evinde, ayni soruyu 3-5 kez soruyosunuz? İnadina mi? Sebebini soyleyince itiraz edip, kucuk dusurmek icin mi?

Belli ki anlamadiginiz birsey, anladiginiz birsey olsa dahi, 1 kere sordunuz bitti, nefen eve gelince sormuyorsunuz...

Misafirliklerde yapilan su gereksiz tartismalardan ve bilmisliklerden biri yasanacakmis,esiniz onlemis, firsat vermemis,iyi de yapmis. Orada tartisabilirdiniz.

ah canım bende senin huyundanım
tek kızma sebebi
çok konuşmamız
başka hiç bir şey değil

Kizlar dün esimle iftara bir arkadaşına gittik.Eşim doktora yapıyor aynı zamanda.Orda arkadaşına bir cihaz almak istediğini söyledi.Nerden bulabiliriz diye sordu.Bende tezinle alakalı mi dedim yok dedi.O zaman ne için alacaksın dedim ne yapacaksın dedim hiç bisey için dedi.Bende ayni soruyu bir kaç kere daha sordum yine geliştirdi.Sonra eve geldik.Aynı soruyu tekrar sordum.Çok merak ettim çünkü. Bu sefer eşim kızarak sanane ne için soruyorum bunu dedi.Ben de merak ettim sadece dedim.Merak etme seni ilgilendirmez ben senin işini merak ediyor muyum dedi.Bu arada bağırıyor tabi.Bende bağırdım tabi.Merak ederim ne var bunda sen de söyleyiverince dedim.söyle diyo ha ne için soruyorum diyo.Ben de enson sen her sorduğunda şeyin altında bir art niyet arıyorum dedim.Çok üzüldüm. Agladim falan.Ne var niye ağlıyorsun hem suçlu hem güçlüsün diyo.Sormasaydin diyo ben sana bağırdım sende bana bagirdin diyo.artık hiç onunla konusasim yok ne yapmalıyım.

üstelediğiniz için kızmış olabilir, biraz zaman geçseydi normal muhabbet arası sorsaydınız cevabı büyük ihtimal alırdınız, üstüste sorunca sanki sorgular gibi olmuş

eşiniz merak etmiş adam soruyu geçişitiryor bu hiç olmamiş bi arkadaşa cihaz alcakmiş niye detraylı anlatmiyor. buda tabi süphe duyar. ne ayıp etmiş. açik açik söleyiversin nolcak ki bende olsam aynisini yapardim yani merak içimde kalamaz ölürüm meraktan çatlarim yani.

Canım neden bu erkeklerin ustune gidilmemiş.soyleyiversin ne olacak.o zaman bırakalım erkekleri istedikleri gibi takilsinlar rahatsız etmeyelim.hatta aldatada bilirler.erkek ya elinin kırı ustune gitmemek lazim

belli ki başkalarının yanında ısrarcı oluşunuz eşinizi germiş.

X