• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hep hakli

Gerilmiş olabilir ama ısrarla soruna cevap vermeyişi beni de gerdi. Benden birşeyler sağlıyormuş gibi davrandı. Bende merak ettim
Sorduğumda da bu kadar bağırıp çağırması beni terslemesi çok gücüme gitti. Ben ona o sekilde davranmiyorum çünkü. Bütün sorularına nerde olursam olayım cevap veriyorum.

Bi ortamda bende bi iş konusurken eşim sorunca deli oluyorum bide üstelerse kesin tartışıyoruz. Arkadaşlar Yada başkaları yanında ısrarlı sorulardan nefret ederim. Eşinizde benim gibi mıhtemelen

Bende hoslanmam bazi anlarimda ustelenerek soru sorulmasindan.
Nefret ederim bagiririm, ve evet hakliyimdir.
Istersem birinci sordugunda cevap verirdim dimi? Demekki cevap vermek istemiyorm.

Ama kari koca derken pekte gizli seylee olmamali bence. Nasil bi cihaz bu?

Ya nasıl bir cihaz bilmiyorum. Ama ısrarla benden saklanmış olması beni rahatsiz etti. Gizli saklı bisey yapıyormuş gibi. Sorunca bağırdı çağırdı işte. Çok kötü oldum. Ben bu adama ne sorarsan sorayim hep aynı tepki. Sana şimdi ne yüzünü öğretim ne konusasim var

arkadaş ortamında tezin için mi lazım ne için alacaksın muhabbeti yapmanız bence rahatsız edici .annesinden haftalık isteyen çocuk gibi olmuş . en azından orda üstelemeseniz . evinize gidince sorun . insanların içinde Söylemek istemediğini farketmişsiniz ama Israr ediyorsunuz . hata burada bence

nuriye06 .!.:
Kizlar dün esimle iftara bir arkadaşına gittik.Eşim doktora yapıyor aynı zamanda.Orda arkadaşına bir cihaz almak istediğini söyledi.Nerden bulabiliriz diye sordu.Bende tezinle alakalı mi dedim yok dedi.O zaman ne için alacaksın dedim ne yapacaksın dedim hiç bisey için dedi.Bende ayni soruyu bir kaç kere daha sordum yine geliştirdi.Sonra eve geldik.Aynı soruyu tekrar sordum.Çok merak ettim çünkü. Bu sefer eşim kızarak sanane ne için soruyorum bunu dedi.Ben de merak ettim sadece dedim.Merak etme seni ilgilendirmez ben senin işini merak ediyor muyum dedi.Bu arada bağırıyor tabi.Bende bağırdım tabi.Merak ederim ne var bunda sen de söyleyiverince dedim.söyle diyo ha ne için soruyorum diyo.Ben de enson sen her sorduğunda şeyin altında bir art niyet arıyorum dedim.Çok üzüldüm. Agladim falan.Ne var niye ağlıyorsun hem suçlu hem güçlüsün diyo.Sormasaydin diyo ben sana bağırdım sende bana bagirdin diyo.artık hiç onunla konusasim yok ne yapmalıyım.
Niye sormayacakmissin ki sormalisin bence.. hem soylesin esin de devlet sirri mi alacagi cihaz ! Tavrini koy canim soguk davran biraz burnu surtulsun..

Canım neden bu erkeklerin ustune gidilmemiş.soyleyiversin ne olacak.o zaman bırakalım erkekleri istedikleri gibi takilsinlar rahatsız etmeyelim.hatta aldatada bilirler.erkek ya elinin kırı ustune gitmemek lazim
bence bu tip üst üste soruları bir de arkadaş ortamında erkek de kadına yapmasın . yani tersi olsa yine kadına Israr ediyor misafirlikte derdim .eşin orda sabretmese gerçekten tartışırsınız . bir de meseleyi erkek kadına çevirmeye gerek yok .herkes bir birey ve belli noktada müdahale etmemek gerek . siz ilk Sorduğunuzda da anlamışsınız geliştirdiğini sonraki Israr niye ? bir de arkadaş ortamında ?

Aman eslerimizin ustune gitmeyelim, aman sikmayalim, aman bogmayalim cok soru sormayalim diye diye kendimizi yipratmanin anlami yok.. ne var yani soyleyiversin ne cihazi aldigini hem ben sana karisiyor muyum da ne demek ? Karisacaksin tabiki !

Ben konudan çok garip cümlelerinize takıldım. Sözlük kurbanımısınız anlamadım :KK57: Aynı cümleyi defalarca okudum :KK34:

Ben de bu kadar gizli cihaz neymiş merak ettim :KK53: Kesin ben de sorardım ama misafirlikte ısrarla sormaz evde sorardım.

Okuyunca bi gülesim geldi sebepsiz :rolleyes:

Bence çok fazla merak edip bızıklamayın önemsiz şeyleri.

Çok merak ettiysen evde soraydın.. Ama eşinin verdiği tepki de pek sağlıklı değil...

Bilmiyorum ki hala ne alacağıni. Sabah bi de bala kendisinin hakli olduğunu düşünerek gitti. Ben hataliymisim.

Ben şahsen herkesin içinde cevap vermemesine şaşırdım. Ben çok bozulurdum

Back
X