eşim her hediyeyi birlikte almak istiyor

MAVXIXSU

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
101
1
96
43
Ordu
ben sürprizleri seven bir kadınım her kadın gibi.ama eşim her özel günde beni çarsıya götürüp istediğim beğendiğm hediyeyi alıyor.ya sizinki?

canim benimki kendisi aliyor..tamam zevkli zaten kiyafet gibi seyler almaz o islerden anlamaz ama telefon taki seti gibi seyler alir bir surude para verir..
bende beraber gidelim alalim derim..:))

esinde bence kendi begendigin ihtiyacin olan seyi almak icin yaninda seni goturuyordur..

bende diyorumki toka al 5 liralık ama sen al ben görmiyim ama malesf......insan istiyor şasırmayı.2 ay önce doğum yaptım ve bana pırlanta alacagını söyledi bebek hediyesi.onu bile birlikte aldık. ben begendim o parasını verdi oldumu şimdi.

mavisu cum bende aynı dertten müzdaribim canım ya. bana ya para veriyor git istediğini al diye . yada telefon ediyor gel sana hediye alalım diye. ya ne olur sanki bikerede kendi sürpriz yapsa . önemli değil valla kaç liralık olduğu . deiğin gibi tokayada razıyım.

ben sürprizleri seven bir kadınım her kadın gibi.ama eşim her özel günde beni çarsıya götürüp istediğim beğendiğm hediyeyi alıyor.ya sizinki?

Ya anlıyorum sen minik bişey de ola sürpriz olsun istiyorsun.
Ama bazı erkeklerin tarzı değil bu.
Üstelik şöyle düşünüyorlar, sürpriz yapmak için alacağım hediyeyi beğenmeyip kullanmamasındansa kendi beğenip seçeceği bi şeyi almam daha iyi olur...
Faydacılık esası söz konusu :icecream:
Bence çok takılma buna elbette sürprizler güzeldir ama eşinin düşüncesi senin işine yarayacak, beğeneceğin bişey almaktan yanaysa buna da mutlu olmalısın.

erkekler daha mantıklı düşündükleri için böyle yapıyordur eşin. aldığı hediyenin senin kullanabileceğin, işine en çok yarayacak şey olmasını istiyor demekki. biz daha duygusal bakıyoruz tabi ama onlarında yapısı bu. hiç bişey almamasından iyidir. en azından sana beğendirsede alıyor hediyesini. boşver canım takma bence.. tadını çıkart, beğendiğin, istediğin şeyi al. güle güle de kullan..

Takılma canım yaa.
Benim eşimde sağolsun özel günlerde hadi söyle ne alayım diye başlar.
Beni mutlu etmek istediğini biliyorum.
Alacaksan sen al dediğimde ben beceremiyorum ya beğenmezsen diyo.
Olsun diyorum yok yok senin beğendin istediğin bişey kesin vardır diyo hadi söle onu alayım diyo.
Bi yerde mantıklı esasın da diyorum.
Anlıcan ben alıştım canım.

bnim eşimde kendi alır süpriz yapar bana çok hoşuma gider özellikle uzak biryerden gelince çok hoş oluyo

Selam Kızlar,

Benimki bu ara internete takılıp oradan hediye göndermeye başladı. Sevgililer Günü'nden adama bir haller oldu. Bir site keşfetmiş oradan sürekli onu alalım bunu alalım diyor:dance:Bende geçenlerde baktım site daha yeni eksikleri var ama bana fena gelmedi. Hediport yanılmıyorsam.

tatlım anca gördüm mesajını :teytey: kız sen bilmiyonmu benimkinide soruyon bakıyım :roflol: ne alıyım hatun sana der bende istemem canım sağol derim oda hiç bi şey almaz :1no2: lafımı dinlar benim kociş :roflol:sırnaşık şey

bizimki de kendi alıyor ama benim daha önceden beğenmiş olduklarım oluyor hep ama olsun alıyor ya ona bak almayanlar ne yapsın

ay ben diorum ki benle al kendm seçim hevesimi kaçırma dio hediyeyi ben elırım ozman kartı sana verim kart nietine ben yanında dolaştırma dio ben de isterdim ki benle alsın böyle takı gibi şeyleri :)

bende süprizlere bayılırım... allahtan arada eşim yapar süpriz...
ama arada..
genellikle birlikte giderizhediye bile almaya.. ayyy bazen yapışık ikiz falan hissediyom kendimi...

Back
X