Eşim her kavgada boşanalım diyor

ay valla işim yoktu okudum ama beynim yandı
birincisi sen en başında hiçbir şeyde gözüm yoktu demişsin ama her genç kızın içinde olan istekleri bastırmışsın. içinde kalmasa aklına bile gelmez anlatmazdın.
eşin olan kişiye hiç açıkça davranmamışsın. evlilik teklifi istiyorsan isteyecektin. en ucuzunu yaptım en azını yaptım demenin bir faydası yok zaten eşinin yada ailesinin gözünde bunların zaten kıymeti olmamış ki. sen hep bir şey istemeyen alttan almak zorunda olan pasif birisi gibi davranmışsın.
eşin zaten ailesiyle bağını koparamamış tuhaf birisi.
görümcen gayet güzel istediğini yapmış herkesi elinde oynatmış.
bir evlilikte boşanmak lafı bir kez konuşulur. son kez konuşulur. ya boşanılır ya kapatılır bir daha ortaya gelmez.
sen her kavgada gidip salya sümük ağlamak yerine kafanı toplayıp resti çekmeliydin. ne var ki bu adamda vazgeçilmez bir noktaya koymuşsun. adamda karşına geçip her seferinde boşanalım diyecek cesareti buluyor.
kusura bakma ama sen o saygı sınırını kimseye koyamamışsın.
eşim bir arkadaşıyla benim hakkımda asla ve asla öyle abuk subuk konuşamaz. kendi karısına namusunu böyle ağızlara laf eden adamdan kusura bakmayın kocada olmaz bir b.k ta olmaz.

Keske aile bireylerine kadar anlatcsginiza asil konuyu yazsaniz. Okuyim dedim baktim in in bitmiyor.
Okuyan birisi konunun nerden itibaren başladığını yazabilir mi sjsksk

Ps: Ay 2 ay oncenin konusuymus bir de

kurtulun iflah olmaz kişiliği bozuk. tek bor kusuru yok baştan sona bozuk çüürük aadamm. hata sizde değil nereden bilecektiniz böyle karaktersiz çıkacagını..

Denedim okuyamadım

Biraz günlük ile bdv yi karistirmissiniz güncelleme yaparsanız okuyalım

Yarısını okudum, sinirden devam etmek istemedim, bosanalim diyorsa canına minnet boşa gitsin bu aileyi.

Konuyu ortalarına kadar okuyabıldm cok uzun yaxmıssın. Neden boşandığı şöyle yeter

Ordan buradan okudum 2 ay olmuş bosanalim diyen adama neden denmez tamam hemen denir ne böyle görümceyide evlatlikmi aldınız.Ölüsü olan bir gün delisi olan her gün aglarmis kavga etmediğiniz konu yok olmaz o aileyle

Hem sizin birtane kaynananiz yok iki tane maşallah ne o görümce düğünüde rezil etmiş valla bilemem eşinizinde düğünü o şiddete hayır da carparim suratına bı tane orada nikah da olmasın hatta kusura bakmayın Şiddete hayır demismiydim .

grok/chatgpt/gemini. Hanginiz müsaitse konuyu özetleyip çıkarsın .Sonra onu bir daha özetlesin :)

Hepsini okudum konulari kapatmayi bilmezseniz surekli ayni seyleri konusur durursunuz. Birakin olan olmuş ne o ne de siz artık bir sey yapamazsınız kapatin konuyu biraz da iciniz de tutun. Su an evde oldugunuzu var sayarak coluk yok cocuk yok yabanci yerdesin gezecek bir yerin yok inat icin evi toplamamak bana biraz fazla geldi. Kocan işte zaten butun gun yoruluyor sen de evdesin yani 10dk elektrik supurgesi acamadin mi mubarek. Surekli bir inatlasma ve didisme hali icindesin bu da yorar insani. Gorumcen edepsiz ama sen de haddini bildirmissin zaten oda ozurunu dilemis kapat artik konuyu.

Büyüyün Allah’ını seversen ya bu nedir. Çok çenen var bu yazdıklarını biz okuyamadık adam nasıl dinlesin seni. Çekilecek karın ağrısı değilsin şımarıksın evlenecek olgunlukta değilsin. Çocuk falan yapayım deme sakın. Bize de evlenirken bir sürü şey yapıldı alttan aldık sustuk yeri gelince konuştuk kapandı konu bu nedir ya o onu demiş bu bunu demiş. Başıma ağrı girdi.

`