Eşim her kavgada boşanalım diyor

Direkt ayrılın çocuk da yokken hepsini okudum ben yazdiklarinizin o erkekten koca olmaz dikkat ediniz erkek diyorum ADAM demiyorum... Her erkek ADAM olamaz... Sizin sonunuz yok bebek olmadan kurtul o erkekten ve ailesinden NOKTA (•)

Eninde sonunda boşanma ile sonuçlaniyor ciflterden biri sürekli boşanma dile getirdiginde. Yol yakınken dönmek en doğrusu ama dile kolay tabii. Yaşayan bilir

bu adamdan kurtul. ne çocuk var ne bir şey, emin ol yalnız kalman seni daha fazla mutlu eder.

Kaç senelik ilişkiniz var orasını anlamadım devamı da okumadım bencr boşan

Okumam, okuyacak özetleyecek biri lazim

Sevgili konu sahibi bence boşanmak istemiyorsun bu bir...o zaman eşine ve ailesine daima itaat etmek zorunda kalacaksın ki zaten o role girmişsin çoktan..ben mutlu bir evlilik göremedim...devam ettirme için hiçbir sebep yok illa devam ettireyim diyorsan sus,onlar ne derse peki de alttan al bla bla bla...
Ama bu esnada sakın çocuk olursa düzelir diye düşünme..asla düzelmez daha kötü olur...Bu arada,
Aile tam bir facia zira eşinde öyle..hayat senin seçimde senin..sevgiler

Osmanli fermani

Yemek molası verdim. Devam edicem

Okuyana helal başlıktan anlaşıldığı üzere boşanalım de gitsin sen onun arkasından koşmayacaksın o senin arkandan koşacak.Öyle diyince bak bakalim nasıl sesini kesiyor. Devamlı boşanma kelimesini telkın etmek hiç doğru değildir. Seytan en çokta karı koca arasına girer.

Tamamını okudum, aile vasat. Kocan olacak adam da adam değil. Buraya yazdığınız gibi ailenize de anlatsanız keşke yaşadıklarınızı, belki aileniz sizi kurtarır. Asıl merak ettiğim ise davayı açtı mı sonuç ne çok merak ediyorum. İzlediğim dizinin final bölümünde elektrikler kesilmişcesine bir yarım kalmışlık hissiyle kaldım.

İnadıma tüküreyim okumaya başladı mı bitirmeden bırakamıyorum, düşün ki ne kadar sabırlı bir insanım.

Kardeşle seviyesiz muhabbet, (çanak tutulması izin verilmesi) eşi arkadaşa şikayet etmek, ikide bir boşanma lafı etmek, görümcenin histerikliği, bunların hepsi sıkıntılı hareketler. Sen de pek dengede sayılmazsın. Onların yaptığı her saçmalığa misliyle saçma şekilde karşılık veriyorsun az sakin ol. Bazen karşındakinin çirkefliğini görür, sessizce lanet edersin, geçinmeye gönlü olan böyle yapar, sanırım eşin alttan almak derken bunu kast ediyor. Boşanmaya senin niyetin olduğunu sanmıyorum ama eşin bunalmış gibi...

Son düzenleme:
Konu sahibi çok geçmiş olsun. Kocanızda koca olmaz. Deli ailesini ve kocanizi bosayip hayatinizdan defetmişsinizdir umarim

Anlattığınız metni çok kısaltılmış, sade ve net bir özet hâline getiriyorum
( Olay örgüsünü ve ana sorunları koruyarak)
KISA ÖZET
İlişkinin Başlangıcı
27 yaşındaki kadın ve 30 yaşındaki eşi 2 yıl sorunsuz bir ilişki yaşadı.
Uzak mesafe başladı, erkek tarafı kadının yanına taşındı.
Kadın evlilikten korkuyordu, erkek evliliğe ikna etti.
Evlilik teklifi olmadı, nişan ve düğün çok sade yapıldı.
Nişan & Düğün Süreci
Kadın maddi beklentisiz, fedakâr ve uyumlu davrandı.
Düğün günü, eşin kız kardeşi tarafından:
Kuaförde,
Evde,
Düğün salonunda hakaret, bağırma ve agresif davranışlara maruz kaldı.
Kız kardeş düğün gecesi gelin odasını basarak büyük bir kavga çıkardı.
Kayınvalide olay sırasında gelini susturmaya çalıştı, kızına müdahale etmedi.
Kadın ciddi şekilde küçük düşürüldü ve travmatize oldu
Düğün Sonrası
Kadın yaşananlar sonrası aileyle mesafe koydu, sonra tekrar özür dilemeye zorlandı.
Eş:
Ailesini yeterince sınırlandırmadı,
Kadını sürekli özür dilemeye zorladı,
Tartışmaları sık sık “boşanalım” noktasına getirdi.
Güven Kırılması
Kadın eşinin telefonunda:
Kız kardeşinin kendisi hakkında hakaret içeren mesajlarını,
Eşinin buna sessiz kaldığını,
Yakın arkadaşına eşini sürekli kötülediğini,
Habersiz borç para verdiğini gördü.
Kadın hesap sorunca eş 2 aylık evliyken boşanmayı gündeme getirdi.
Evlilik İçindeki Sorunlar
Kadın:
İşsiz, yalnız, başka şehirde, maddi olarak zor durumda.
Ev işlerinde ve sorumlulukta yalnız bırakıldı.
Eş:
Eleştiriye tahammülsüz,
Sürekli savunmada,
“Karışma, hadsiz” gibi aşağılayıcı sözler kullandı.
Tartışmalarda:
Kadın duygularını anlatmaya çalıştı,
Eş inkâr etti, yoruldum dedi, yine boşanma tehdidi kullandı.
Gelinen Nokta
Kadın:
Sevildiğinden emin değil,
Gitse kendine yazık mı ederim diye düşünüyor,
Kalsa kendini ezdiriyor muyum diye sorguluyor.
Eş:
Boşanma dilekçesi vereceğini söylüyor,
Ama daha önce de bunu defalarca yaptı.
Kadın kararsız, yorgun, duygusal olarak tükenmiş ve ne yapacağını bilemez durumda.
İstersen: 123 şeklinde yazabilirsin
Bu ilişki sağlıklı mı?
Psikolojik açıdan ne yaşıyor?
Kalırsa / giderse neler olur?

Son düzenleme:
Ben de okumak için zorladım ama saçma sapan detay yazmışsın. Sadece yazdıklarından şunu anladım, olgun birisi değilsin ve hep taraflı anlatmışsın. Hep kendi tarafından anlatmışsın. Karşı tarafın da illa hataları vardır ama kesinlikle sen de az değilsin, öyle kendini ezdirecek bir tip değilsin. Kocanı da kavga dövüş trip yormuşsun. Bence boşansaniz adam için daha iyi olur. Ya da kendini topla, kim senin sinirinle tribinle uğraşmak zorunda değil ömür boyu.

Konu herhalde hz.Adem’ddn itibaren başlıyor. Sonunda kadar okuyup yorumlayanlara helal olsun

Öncelikle sana helal olsun konu aşır uzun gelince okumamıştım özet çok iyi oldu.

Oğlan kızı aslaaa sevmiyor, ayrıl başka diyecek söz yok

Kaç yaşına gelmiş koca adama düğün takılarınızla araba mı aldırdınız gerçekten?

Bir yumak olmuşsunuz ki başı sonu yok.Sakince eşinizle oturup konuşun kararlar alın ve uygulayın.Her şeyi görmeyin herşeyi duymayın.Tavrınızla insanlara mesafe koyun.Konuşmayın artık çünkü insanlar sadece duymak istediklerini duyar.Eşiniz size, siz eşinize saygılı davranın.Henüz yolun başındasınız gerçekten isterseniz düzelir.

`