eşim her şeyi ailesine anlatmış

merisina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
2.292
1.509
248
39
Eşim aramızda geçen bir tartışmayı olduğu gibi ailesine anlatmış ve ben de bundan haberim olmaksızın hal hatır etmek için ailesini aradım ve şok oldum sen bizim hakkımızda böyle böyle demişsin sen bizi istemiyormuşsun şimdi bizi ne b.k yemeye arıyorsun dediler halbuki eşim de benim ailem hakkında olur olmaz şeyler söylemişti ama ben aramız daha fazla açılmasın diye söylediklerini aileme anlatmadım ve tam her şey düzeldi derken bu durumla karşı karşıya geldim. Eşim zamana bırakalım her şey düzelecek daha iyi olacak bana güven diyor peki siz olsanız her tartışmayı noktası virgülüne ailesine anlatan bir eşe güvenir miydiniz herşeyden öte eşinizin ailesiyle bir daha yüz yüze gelebilir miydiniz. Ayrıca o tartışma sizin sağlıllı düşünemediğiniz kronik hastalığınızın ataklarının görüldüğü bir dönemde can acısından ne söylediğinizi bilmezken çıkmışsa

Son düzenleme:
neden anlatmış sebebi neymiş ki
eşinin yaptığı çok ayıp hepimiz zaman zaman aileler hakkında kavga sırasında iyi olmayan şeyler söyleyebiliyoruz sinirle.
ama bunun gidip söylenmesi olayı büyütür.siz unutursunuz ama onlar unutmaz.
eşin hiç iyi yapmamış ne yazık ki.
keşke onlara söyleseydin benim ailem hakkında kötü konuştu bende sinirden söyledim diye.
ya da hiç bişey yapmayın eşiniz temizlesin yaptığını.

Eşim ailesiyle aram dahada iyi olsun diye elinden geleni yapan bir insandır şükür diyorum.
Eşiniz gibi bir çocuğu eğitmeyi göze alamazdım galiba.öyle bir eşe asla güvenmem,ve öyle bir eş benim hayat arkadaşım olamaz.
İnanın şoktayım epeydir de tartışmadık herşey ne güzel gidiyordu bir anda sıfırlandım ne yapacağımı bilmiyorum

ayy boşbogaz erkek Allah akıl fikir versin bidaha tartışmada ailesine laf söylemeyin görüşmeyin mesafe koyun

Eşim aramızda geçen bir tartışmayı olduğu gibi ailesine anlatmış ve ben de bundan haberim olmaksızın hal hatır etmek için ailesini aradım ve şok oldum sen bizim hakkımızda böyle böyle demişsin sen bizi istemiyormuşsun şimdi bizi ne b.k yemeye arıyorsun dediler halbuki eşim de benim ailem hakkında olur olmaz şeyler söylemişti ama ben aramız daha fazla açılmasın diye söylediklerini aileme anlatmadım ve tam her şey düzeldi derken bu durumla karşı karşıya geldim. Eşim zamana bırakalım her şey düzelecek daha iyi olacak bana güven diyor peki siz olsanız her tartışmayı noktası virgülüne ailesine anlatan bir eşe güvenir miydiniz herşeyden öte eşinizin ailesiyle bir daha yüz yüze gelebilir miydiniz. Ayrıca o tartışma sizin sağlıllı düşünemediğiniz kronik hastalığınızın ataklarının görüldüğü bir dönemde can acısından ne söylediğinizi bilmezken çıkmışsa .

çok ayıp etmiş.güven kırıcı bir durum

Hersey çok güzel olacak bana güven lafı nekadar tanıdık geldi bana. On ay önce söylemişti nişanlım:) sonuç arpa boyu kadar yol alınamadı. .

Siz düşünmeyin söyleyin ediniz düzeltsin madem durumu.
Simdi bizi.ne b.k yemeğe arıyorsun lafını söyleyebilme cesaretini kimden almışlar ise o düzeltsin düzeltebilirse tabii..

eşinizi ailesi çok mu sıkıştırdı acaba söylemesi için, oda bunalmış dayanamamış söylemiştir.

eşinin yaptığı çok ayıp hepimiz zaman zaman aileler hakkında kavga sırasında iyi olmayan şeyler söyleyebiliyoruz sinirle.
keşke onlara söyleseydin benim ailem hakkında kötü konuştu bende sinirden söyledim diye.
Ailesine söyledim zaten ben böyle bir şeyi kendi aileme anlatsaydım biz şimdiye çoktan ayrılırdık gerçi ablası bu yüzden boşandı demek ki aile terbiyeleri bu . Haklısınız kendisi temizlesin . Ben şaşkınlıkla keşke beni boşayıp öyle söyleseydin şimdi napayım çekip gşdeyim mi dedim sakın bir yere gitme düzelecek diyor

Eşim aramızda geçen bir tartışmayı olduğu gibi ailesine anlatmış ve ben de bundan haberim olmaksızın hal hatır etmek için ailesini aradım ve şok oldum sen bizim hakkımızda böyle böyle demişsin sen bizi istemiyormuşsun şimdi bizi ne b.k yemeye arıyorsun dediler halbuki eşim de benim ailem hakkında olur olmaz şeyler söylemişti ama ben aramız daha fazla açılmasın diye söylediklerini aileme anlatmadım ve tam her şey düzeldi derken bu durumla karşı karşıya geldim. Eşim zamana bırakalım her şey düzelecek daha iyi olacak bana güven diyor peki siz olsanız her tartışmayı noktası virgülüne ailesine anlatan bir eşe güvenir miydiniz herşeyden öte eşinizin ailesiyle bir daha yüz yüze gelebilir miydiniz. Ayrıca o tartışma sizin sağlıllı düşünemediğiniz kronik hastalığınızın ataklarının görüldüğü bir dönemde can acısından ne söylediğinizi bilmezken çıkmışsa .
bana güven mi:KK57:bunu derken ciddi miydi eşinizo_O çok ayıp etmiş çok.. konu ne olursa olsun kocanla senin aranda kalmalıydı konuşmalar:KK51: şimdi yok yere eşinizin ailesi de size gardını alacak artık al birde burdan yak:KK14:

ooo cok feci:O yani mevzu aranizda geçmiş aktarmamasi gerekirdi. Kayinvalidenize kötü bir dönemde söylediğinizi, can havliyle ne dediğinizi bile hatirlamadigunizi soyleyin. Hatta firsattan istifade aslinda şöyle şöyle düşünüyorum die asil düşüncelerinizi de söyleyin. Bundan sonrada esinize aileaiyle ilgili seyler soylerken biraz daha dikkatli olursunuz.

Ailesine söyledim zaten ben böyle bir şeyi kendi aileme anlatsaydım biz şimdiye çoktan ayrılırdık gerçi ablası bu yüzden boşandı demek ki aile terbiyeleri bu . Haklısınız kendisi temizlesin . Ben şaşkınlıkla keşke beni boşayıp öyle söyleseydin şimdi napayım çekip gşdeyim mi dedim sakın bir yere gitme düzelecek diyor
ben bu durumda ailesine çok kızamadım açıkçası.
kime böyle bir şey söylense kızar.ama şu konuda hatalılar oğlum karınla kavganıza bizi karıştırmayın
sen ona bunları söyletecek ne yaptın diye bir soracaklardı ama öyle aileler çok az malesef.
eşinin çok çabalaması lazım.yada bunu kurtarmanın en iyi yolu anne sinir anında yalan söyledim böyle bir şey yok diyecek.
hatasını çekecek.

eşinizi ailesi çok mu sıkıştırdı acaba söylemesi için, oda bunalmış dayanamamış söylemiştir.
Eşim asker isteseydi gelininiz sizi kabul etmiyor sizi istemiyor (kesinlikle bu cümleyi kullanmadım) demek yerine görevim çıktı müsait değilim eşim de hasta sizi kabul edemeyeceğiz diyebilirdi sanırım

ooo cok feci:O yani mevzu aranizda geçmiş aktarmamasi gerekirdi. Kayinvalidenize kötü bir dönemde söylediğinizi, can havliyle ne dediğinizi bile hatirlamadigunizi soyleyin. Hatta firsattan istifade aslinda şöyle şöyle düşünüyorum die asil düşüncelerinizi de söyleyin. Bundan sonrada esinize aileaiyle ilgili seyler soylerken biraz daha dikkatli olursunuz.
Denedim ama kv dinlemeden telefonu yüzüme kapattı.

Ben guvenmezdim ve cildirirdim. Eşime de guvenmeyeceksem, onunla konusmayacaksam kime guvenip kiminle konusacagim?

Ben sevmediğim insanların arkasından konuşup, bir şey olmamış gibi hal hatır sormak için arayamam.
İçim neyse dışım onu söyler. Bakışlarım konuşur dilim sussa da..
Arayıp iyi olmak gibi bir çabada bulunmam yani..
Sevgi,saygı, güzellik zorla olmuyor..

Her şeyi ailesine yetiştiren eşe de bundan sonra ailenle görüşmeyeceğim.
Hatrın için bir hal hatır soruşum vardı o da yok artık.
Git bunu da yetiştir hadi derim..

Nedenini bilmiyorum görevden gelince konuşalım dedi sanırım kendi ailesinde ilişkiler bu yönde

Back
X