Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyide silmeniz ne alaka nasılsa alıntı var mantığı nedir..
Konunuz ortada alıntı olmasaydı bile gerigetirilecektir ve getirilecekte zaten boşuna zahmete girdiniz.
aslında forumdaki bir arkadaşın konusundan çok etkilendim benim mevzu onunkinin yanında hiç kalırdı, o daha vahimdi dikkatler dağılmasın diye sildim, bir art niyetle silmedim yani
İyide silmeniz ne alaka nasılsa alıntı var mantığı nedir..
Konunuz ortada alıntı olmasaydı bile gerigetirilecektir ve getirilecekte zaten boşuna zahmete girdiniz.
Sitede yeni üyeyim uygulamalardan çok haberdar değilim malum çalışıyorum uzun uzadıya forum kuralları tam okuyamadım ama akşam eşim nöbetçi evde siteyi inceleme fırsatım olur kusura bakmayın
aslında forumdaki bir arkadaşın konusundan çok etkilendim benim mevzu onunkinin yanında hiç kalırdı, o daha vahimdi dikkatler dağılmasın diye sildim, bir art niyetle silmedim yani
ben eşime ailenle görüşme diyemem tabiki ama ben onlarla görüşmek istemiyorum çünkü kızım sorununuz nedir demek yerine ne b.k yemeye aradın deyip sinirle söylenmiş yalan yanlış sözler için sayıp söyleyip yüzüme kapattılar. ben onlardan kaçmak istiyorum keşke sizin babaanne ve dedeniz gibi davransalardı hemen yelkenleri suya indirirdim .
yok canım yanlış yazdım babaannemde kaynanaız gibi çıkıştı ama yengeme değil amcama
boşa oğlum boşa diye..yengemde telde duymuş dediklerini..4 yıl amcamı yollamadı bizim tarafa..bize görede haklıydı zaten..
Benim eşim de yedi o naneyi. Hatta ben kötü konuşmamama rağmen çarpıtarak sırf beni kötüleyerek anlatmış. Sonuç ben ne dediysem aynısını onlara da dedim. Üstüne onların dedikodusu ortaya çıktı rezil olan onlar oldu. Herhangi bir kötü niyetim ve gerçekte o niyetle söylenmiş lafım olmadığı için de yüzyüze gelmekten utanan ben olmadım. Eşim ve ailesi utansın. Çok kırılıp güven sorunu yaşamadım mı evet yaşadım. Ancak bir kızımız var artık bir noktadan sonra eşine duyduğum duyacağım aşkın sevginin çok fazla önemi kalmıyor. Kırılsan da idare ediyorsun bir noktada. Koca bir hayat yaşıyoruz insanların ne hatalarını ayıplıklarını namertliklerini görüyoruz. Ne yapalım...
Benim eşim de yedi o naneyi. Hatta ben kötü konuşmamama rağmen çarpıtarak sırf beni kötüleyerek anlatmış. Sonuç ben ne dediysem aynısını onlara da dedim. Üstüne onların dedikodusu ortaya çıktı rezil olan onlar oldu. Herhangi bir kötü niyetim ve gerçekte o niyetle söylenmiş lafım olmadığı için de yüzyüze gelmekten utanan ben olmadım. Eşim ve ailesi utansın. Çok kırılıp güven sorunu yaşamadım mı evet yaşadım. Ancak bir kızımız var artık bir noktadan sonra eşine duyduğum duyacağım aşkın sevginin çok fazla önemi kalmıyor. Kırılsan da idare ediyorsun bir noktada. Koca bir hayat yaşıyoruz insanların ne hatalarını ayıplıklarını namertliklerini görüyoruz. Ne yapalım...