Bi konuda fikrinize ihtiyacım var. Eşim kızkardesine her şeyini anlatıyor. Ne yaptığımızı ne ettiğimizi işe kaçta gidip geldiğini. Nereye gittiğimizi.. yaptığı yapacağı her şeyi . Defalarca konustuk dedim tamam merak ediyor eyw kardesin konus tabiki ama bana bu kadar rapor vermiyorsun dedim bu kadar içimizde olmasa dedim. Yanlış anlıyormuşum sormuş oda cvplamış fln diye sinirlendi.. 1 yıl 3 aylık evliyiz daha. Dayanamadım kbkma ya bn yanlış anlaşıldım neyse 1 daha karışmm dedim mutlu mesut yaşarsınız yine başladın diyip uyudu. Ya Allah aşkına maaşını mutfak masrafını sabah kaçta kalktığını yattığını servise me zaman bineceğini nereye gideceğimizi vs vs söyler mi bi insan fazlası var eksiği yok.. cidden bunaldım defalarca söyledim yok değişmiyor. Karışmamaya karar verdim susacağım. Bi de yönlendirme var aaa onu böyle yapın şöyle yapın dur bn halledeyim yollarım . Dayanamadım bn kendi halimde takılırım siz mutlu mesut yaşayın dedim çekiliyorum.. sessiz kalmayı deneyeceğim bir süre .. 42 yaşında adam bu ya ..