• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim her şeyini anlatıyor..

Deniz3486

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2021
284
9
13
38
Bi konuda fikrinize ihtiyacım var. Eşim kızkardesine her şeyini anlatıyor. Ne yaptığımızı ne ettiğimizi işe kaçta gidip geldiğini. Nereye gittiğimizi.. yaptığı yapacağı her şeyi . Defalarca konustuk dedim tamam merak ediyor eyw kardesin konus tabiki ama bana bu kadar rapor vermiyorsun dedim bu kadar içimizde olmasa dedim. Yanlış anlıyormuşum sormuş oda cvplamış fln diye sinirlendi.. 1 yıl 3 aylık evliyiz daha. Dayanamadım kbkma ya bn yanlış anlaşıldım neyse 1 daha karışmm dedim mutlu mesut yaşarsınız yine başladın diyip uyudu. Ya Allah aşkına maaşını mutfak masrafını sabah kaçta kalktığını yattığını servise me zaman bineceğini nereye gideceğimizi vs vs söyler mi bi insan fazlası var eksiği yok.. cidden bunaldım defalarca söyledim yok değişmiyor. Karışmamaya karar verdim susacağım. Bi de yönlendirme var aaa onu böyle yapın şöyle yapın dur bn halledeyim yollarım . Dayanamadım bn kendi halimde takılırım siz mutlu mesut yaşayın dedim çekiliyorum.. sessiz kalmayı deneyeceğim bir süre .. 42 yaşında adam bu ya ..

Çok sinir bozucu gerçekten ben de sinir olurum böylelerine. İşin kötüsü ne kadar söylesende huylu huyundan vazgeçmiyor 🤦🏻‍♀️ Yinede al karşına konuş. Kardeşlerin anlatıyor mu bu kadar her şeyini falan de

Çok sinir bozucu gerçekten ben de sinir olurum böylelerine. İşin kötüsü ne kadar söylesende huylu huyundan vazgeçmiyor 🤦🏻‍♀️ Yinede al karşına konuş. Kardeşlerin anlatıyor mu bu kadar her şeyini falan de
Söyledim defalarca. Bn bu durumdan çok rahatsız oluyorum dedim. Bize zarar veriyor. Ama yok . Bnde saldım açıkçası..

Bi konuda fikrinize ihtiyacım var. Eşim kızkardesine her şeyini anlatıyor. Ne yaptığımızı ne ettiğimizi işe kaçta gidip geldiğini. Nereye gittiğimizi.. yaptığı yapacağı her şeyi . Defalarca konustuk dedim tamam merak ediyor eyw kardesin konus tabiki ama bana bu kadar rapor vermiyorsun dedim bu kadar içimizde olmasa dedim. Yanlış anlıyormuşum sormuş oda cvplamış fln diye sinirlendi.. 1 yıl 3 aylık evliyiz daha. Dayanamadım kbkma ya bn yanlış anlaşıldım neyse 1 daha karışmm dedim mutlu mesut yaşarsınız yine başladın diyip uyudu. Ya Allah aşkına maaşını mutfak masrafını sabah kaçta kalktığını yattığını servise me zaman bineceğini nereye gideceğimizi vs vs söyler mi bi insan fazlası var eksiği yok.. cidden bunaldım defalarca söyledim yok değişmiyor. Karışmamaya karar verdim susacağım. Bi de yönlendirme var aaa onu böyle yapın şöyle yapın dur bn halledeyim yollarım . Dayanamadım bn kendi halimde takılırım siz mutlu mesut yaşayın dedim çekiliyorum.. sessiz kalmayı deneyeceğim bir süre .. 42 yaşında adam bu ya ..
Yeni evliyken benim esimde aynıydı, annesi ve kız kardeşine aldığımız makarnaya kadar rapor verirdi , ben de her seferinde buna karşı çıktım gerek kibarca gerek kavga yoluyla , yavaş yavaş düzeldi, evleneli 2 yıl oldu inanın daha yeni düzeldi, şimdi pek detaya girmez , her konuda onların fikrini almaz , size de zaman gerekiyor hem eşinize hem ailesine sizlerin bir özelinizin olduğunu hissettirmeniz lazım her defasında...

E eşinizin söylediği bilgiler özel değil ki. Demek ki sıkı bir kardeşlik-arkadaşlık bağı var. Kıskanıyor olabilir misiniz? Dırdırcı kadın pozisyonuna beş kalmış resmen. Bence sakin olun biraz
Kıskanmak ne alaka , herşey aileye rapor edilmez heleki evli isen ...

Anlatiyorsa sorun etmezdim, anlatip fikir alip hayatina bu fikirlerle devam ediyorsa kriz loading.

-15 agustosta x yere tatile gidicez
+iyi tatiller.

Bunda bir sey yok mesela. Muhabbet iste.

Ama kardesi gitmeyin, baska yere gidin gibi seyler soyleyip sizin plani yonetiyorsa haklisiniz.

Anlatiyorsa sorun etmezdim, anlatip fikir alip hayatina bu fikirlerle devam ediyorsa kriz loading.

+iyi tatiller.

Ama kardesi gitmeyin, baska yere gidin gibi seyler soyleyip sizin plani yonetiyorsa haklisiniz.
+1
annemle dayım da böyledir. Cümlelerin hiçbiri soru işaretiyle bitmez. Böyle olunca da paylaşıp konuşmanın mahsuru var mı? Bence yok

Sanada anlatıyormu? İşe gittim böyle oldu şöyle oldu vs vs diye. Yoksa sadece kardeşinemi anlatır🥴konuşmayı seviyordur belki
Yani bu kadar ayrıntılı bilmem. Usd hesabı açmış mesela kardeşine anlatırken duydum bozuldum. Geleceği için açmış vs. Kendine. İşyerinde iş arkadaşlarıyla çay sohbetlerini anlatırlar gülerler. Sabah eve 2 tane ekmek almış söyler. Annesine rapor vermiyor bu kadar. Ya tamam sohbet etsin eywda pazardan alacağım meyveyi flnda bilmesin yani..

E eşinizin söylediği bilgiler özel değil ki. Demek ki sıkı bir kardeşlik-arkadaşlık bağı var. Kıskanıyor olabilir misiniz? Dırdırcı kadın pozisyonuna beş kalmış resmen. Bence sakin olun biraz
Özelde var merak etmeyin eşim ısd hesabı açmış kendine kaç para açacağına kadr kardeşi söylemiş o açmış iyi tamam aç hadi kendi geleceğine eyw bi zahmette eşin olarak bana da söyle yani . Giydiğin don rengine de karışmasın . Çocuk yapıp yapmayacağımıza karışmasın yani . Evimin içine karışmasın defalarca konuştuk. Normalde zaten konuşurlar

Yeni evliyken benim esimde aynıydı, annesi ve kız kardeşine aldığımız makarnaya kadar rapor verirdi , ben de her seferinde buna karşı çıktım gerek kibarca gerek kavga yoluyla , yavaş yavaş düzeldi, evleneli 2 yıl oldu inanın daha yeni düzeldi, şimdi pek detaya girmez , her konuda onların fikrini almaz , size de zaman gerekiyor hem eşinize hem ailesine sizlerin bir özelinizin olduğunu hissettirmeniz lazım her defasında...
Defalarca konustuk hem kavga hem güzel güzel. Rapor vermek ayrı şey konusmak ayrı şey dedim. Benmde kardeşim var bizde konuşuruz ama ben hiç bir zaman evimin içinde ne yaptığımı anlatmam

+iyi tatiller.

Anlatmasında tabii sıkıntı yok .
Ama yönlendirme sinir bozuyor. Benm maddi durumumdan sanane mesela .

Sen de ara anneni kardesini onun yaninda anlat tüm gununu. Mesela evde konuşduklarinizi. Eşim boyle dedi falan. Neden diyorsun derse merak etti desim ne var bunda? Dersin) cunki 42 yaşindaki birine öğütle huy değiştiremezsin. Belki senin anlatmaman için birazcik değişir. Mesela biz de yeni evlendigimizde kv kp falan hep sorardi ne yediniz, ne bisirdi. Eşim de dikkat etmezdi bunu yedik derdi. Ben de eşime dedimki rahatsiz oluyorum. Belki guzel şey pişirmiycem. Belki bugun canim yemek yapmak istemiyor. Onu da mi duyceksin? Ondan sonra ne onu ne de evle ilgili hicbir şeyi demedi. Hatta bazen filam şeyi neden demedin diyorum. Diyor ki bilmeleri onemli değil. Gerekli şeyleri soylerim. Yani ailemizin içimdekileri bilmjyorlar ben de rahat davraniyorum. Hatta duwuk sonrasi psikolojim bozukdu işe çikmak istemedim. Bir ay çikmiycam ama evde soyleme dedim. Benim hislerimi anlamaya bilirler tembel gibi gorunmek istemiyorum dedim. Bir ay idare etti. Hatta hafta içi kp geldiğinde iş adiyla beni gezmeye goturdu. Tam iş saati dolana kadar 😁

Esinizin ilk.evliligimi ?
Buncayillik bir aliskanlik var diye düşündüm

Adamın 41 yıllık bir alışkanlığı var. Siz kaç yıldır birliktesiniz?
Görümcenin çocuk olayına falan karışmasını da şöyle yorumladım, bi bakın bakalım evliliğiniz yürüyor mu. Bir çift ev alöak isteyimce oğlanın ailesi siz 5yıl ev de almayın çocuk da yapmayın demişti. Meğer oğullarını biliyorlarmış aldatma nedeni ile boşanılmıştı. Yani kardeşi olarak tanıdığı, bildiği şeyler vardır, hersey ille kötü niyetli olmak zorunda değil

Telefonda konuşmayı seven ve yeni evli pek çok erkeğin karısı/kocası bu sorunu yaşamış, ailelere neyin ne kadarı anlatılmalı kısır döngülü tartışmalara girmiştir. Kendi kök ailesine herşeyi anlatan kadın/erkek , bundan rahatsızlık duyan tarafı "kıskançlık, aile bağlarını zedelemeye çalışmak-onları birbirinden koparmaya çalışmak" ile de suçlar genelde 🤷‍♀️ Eşinize "kendinle ilgili herşeyi kardeşine anlatmak istiyorsan tabi ki anlatabilirsin ama lütfen benimle ilgili olan şeyleri bana sormadan kardeşine anlatma " dersiniz Ancak size söylenmeyen yatırım hesabını bu konuşmalardan öğrenmeniz bana da garip geldi.

Back
X