• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim her şeyini anlatıyor..

Biz ona geveze bos bogaz diyoruz. Hic hoslanmam, erkek bu kadar konusur mu ya?
Bu kadar konuşan her erkeğin hayatında onu bu denli konuşturacak "doğru soruları soran" bir kadın aile üyesi vardır😂 emekle ilmek ilmek işler kardeşine /çocuğuna ; "kim ,nerede ,ne zaman ,kiminle ,ne yapmış?" oyununu🤣 Bu konuda adam ve kızkardeşi sadece kendi haklarında konuşuyorlarmış buna şaşırdım doğrusu..belki konu sahibi arkadaş rahatsızlık duyduğu konuyu anlatırken özet geçti ..çünkü genelde konu sadece kendilerinde kalmaz tüm mahallenin , sülalenin aldığı -verdiği/işi -gücü / tatili -hastalığı da konuşulur bu istişarelerde

Bariz işinize karışma durumu yoksa ben takmazdım sanırım
İstediğine istediğini anlatsın

Anlattıklarınızda hoş olmayan kısım birikim hesabını başkasına anlatırken öğrenmeniz 🙄

Bu kadar konuşan her erkeğin hayatında onu bu denli konuşturacak "doğru soruları soran" bir kadın aile üyesi vardır😂 emekle ilmek ilmek işler kardeşine /çocuğuna ; "kim ,nerede ,ne zaman ,kiminle ,ne yapmış?" oyununu🤣 Bu konuda adam ve kızkardeşi sadece kendi haklarında konuşuyorlarmış buna şaşırdım doğrusu..belki konu sahibi arkadaş rahatsızlık duyduğu konuyu anlatırken özet geçti ..çünkü genelde konu sadece kendilerinde kalmaz tüm mahallenin , sülalenin aldığı -verdiği/işi -gücü / tatili -hastalığı da konuşulur bu istişarelerde
Gercekten itici degil mi ama😂😐 yani 1 olur 2 olur ama karinla her yaptigin anlatilmaz bence. Sahsen ben baskalarinin detaylarini dinlemekten sklirim genelde..erkek kardesimin yengemle olan herseyi anlattigini dusunmek dahi istemiyorum. Yas gecti kafa goturmuyor artik😂

Ortada kötü bir durum var gibi anlatmışsınız ama günlük şeyleri anlatmış. Ne güzel birbirleriyle iyi anlaşıyolar demek ki, siz kardesinden rahatsiz oluyorsunuz gibi geldi. Kendi fikirlerini soylemesini yonlendiriyor gibi algiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Anlatmasında tabii sıkıntı yok .
Ama yönlendirme sinir bozuyor. Benm maddi durumumdan sanane mesela .

Tabi ki haklisiniz.
Maddi konular, ozel planlar esler arasinda kalmali.
Abartmamak sartiyla fikir de danisilir ama her seyi kök aileye bildirmek cok yanlis.

Esimle arada 2 3 gece bir yerlere kacariz, bunun bile bilinmemesini tercih ederiz. Basbasa yedik ictik bol bol sevistik, bunu ablam veya ablasi neden bilsin? Mahremidir insanin.

Sevgililik döneminde nasildi, sinyal vermedi mi hic?

Bi konuda fikrinize ihtiyacım var. Eşim kızkardesine her şeyini anlatıyor. Ne yaptığımızı ne ettiğimizi işe kaçta gidip geldiğini. Nereye gittiğimizi.. yaptığı yapacağı her şeyi . Defalarca konustuk dedim tamam merak ediyor eyw kardesin konus tabiki ama bana bu kadar rapor vermiyorsun dedim bu kadar içimizde olmasa dedim. Yanlış anlıyormuşum sormuş oda cvplamış fln diye sinirlendi.. 1 yıl 3 aylık evliyiz daha. Dayanamadım kbkma ya bn yanlış anlaşıldım neyse 1 daha karışmm dedim mutlu mesut yaşarsınız yine başladın diyip uyudu. Ya Allah aşkına maaşını mutfak masrafını sabah kaçta kalktığını yattığını servise me zaman bineceğini nereye gideceğimizi vs vs söyler mi bi insan fazlası var eksiği yok.. cidden bunaldım defalarca söyledim yok değişmiyor. Karışmamaya karar verdim susacağım. Bi de yönlendirme var aaa onu böyle yapın şöyle yapın dur bn halledeyim yollarım . Dayanamadım bn kendi halimde takılırım siz mutlu mesut yaşayın dedim çekiliyorum.. sessiz kalmayı deneyeceğim bir süre .. 42 yaşında adam bu ya ..

Kardeşi tarafından onaylanmaya ihtiyacı var heralde , 42 yaşındaki bi adamı değiştirebilir misin sanmıyorum kabullenmekten başka çaren yok sanki

Tabi ki haklisiniz.
Maddi konular, ozel planlar esler arasinda kalmali.
Abartmamak sartiyla fikir de danisilir ama her seyi kök aileye bildirmek cok yanlis.

Esimle arada 2 3 gece bir yerlere kacariz, bunun bile bilinmemesini tercih ederiz. Basbasa yedik ictik bol bol sevistik, bunu ablam veya ablasi neden bilsin? Mahremidir insanin.

Sevgililik döneminde nasildi, sinyal vermedi mi hic?
Hayır maalesef sevgili nişanlılık döneminde sinyal yok maalesef

Kardeşi tarafından onaylanmaya ihtiyacı var heralde , 42 yaşındaki bi adamı değiştirebilir misin sanmıyorum kabullenmekten başka çaren yok sanki
Değişmez böyle. Yani sıkıntı oluyor. Bir şey yapmak istiyor yada yapılacak alınacak böyle saçma sapan bi fikirle geliyo ama ben tam tersini yapıyorum gene sorun oluyor

Yani bu kadar ayrıntılı bilmem. Usd hesabı açmış mesela kardeşine anlatırken duydum bozuldum. Geleceği için açmış vs. Kendine. İşyerinde iş arkadaşlarıyla çay sohbetlerini anlatırlar gülerler. Sabah eve 2 tane ekmek almış söyler. Annesine rapor vermiyor bu kadar. Ya tamam sohbet etsin eywda pazardan alacağım meyveyi flnda bilmesin yani..
Boş konuşuyor desek.aldıgı ekmegi bile söyleyen insan sadece muhabbeti uzatmak için yapabilir ayrıntı vermek için degil.
Gelecek sadece onun mu?siz ve olursa çocuk için degil mi?en ayrıntı bu sözü bence yediği içtiği degil

Değişmez böyle. Yani sıkıntı oluyor. Bir şey yapmak istiyor yada yapılacak alınacak böyle saçma sapan bi fikirle geliyo ama ben tam tersini yapıyorum gene sorun oluyor

Geç evlenmesinden de kaynaklı olabilir adamın 40 yıllık alışkanlığı var düşünsenize sizden önce herşeyi kardeşiyle halletmiş demek ki başka türlüsüne açık değildir.

Ortada kötü bir durum var gibi anlatmışsınız ama günlük şeyleri anlatmış. Ne güzel birbirleriyle iyi anlaşıyolar demek ki, siz kardesinden rahatsiz oluyorsunuz gibi geldi. Kendi fikirlerini soylemesini yonlendiriyor gibi algiliyorsunuz.
Normal muhabbetleri ve özel gizli muhabbetleri anlıyorum . Çunku eşimle aramızda da sorun oluyor bir şey yapılacağı zaman neden yapmadın çunku ben böyle olmasını istiyorum senle daha önce konusmustuk bnu okleşmiştik diyorum başlıyor neden çunku kardeşinin dediğini yapmadım diye. Günlük şeyler olsa sıkıntı yok ama benim maddi durumum özelim yatak odamızı ne yapmamızı söyleyen yönlendiren birini istemiyorum. Sorun eşim de bunun sınırını çizmesi gerekiyordu ..

Normal muhabbetleri ve özel gizli muhabbetleri anlıyorum . Çunku eşimle aramızda da sorun oluyor bir şey yapılacağı zaman neden yapmadın çunku ben böyle olmasını istiyorum senle daha önce konusmustuk bnu okleşmiştik diyorum başlıyor neden çunku kardeşinin dediğini yapmadım diye. Günlük şeyler olsa sıkıntı yok ama benim maddi durumum özelim yatak odamızı ne yapmamızı söyleyen yönlendiren birini istemiyorum. Sorun eşim de bunun sınırını çizmesi gerekiyordu ..

Kardeşi evli değil mi nasıl yetişiyor hem kendi hayatına hem sizinkine 🙄 Yatak odasını nasıl konuşuyorlar anlamadım şuan

Ama yazdiklariniza gore sizi yonlendirmemis ki sadece fikrini soyleyip soyle yapin demis ne var bunda? Bence siz yanlis anliyorsunuz carpitiyorsunuz. Bence bir daha gozden gecirin, ben kotu niyetle soyleyecegini sanmiyorum hem ne var ki, o da bir birey degil mi? Soyle yapin demesin de ne problem var? Baska zaman siz de ona sunu soyle yapsan daha iyi olur diyebilirsiniz. Ailesiniz sonucta degil mi...

İnsanlar evlendikten sonra ailem vs diye gidip kardeşin veya anne babanın fikrini kendi evinde geçirmeye çalışamaz. Evlenme ailenle yaşa o zaman. Benim de evli kardeşim var yeri gelir saatlerce konuşuruz ama evinin özeline, alışverişine, parasına, tatiline, hele hele çocuğuna karışmam, planlarını yaptıktan sonra haberim olur ancak. Rahatsız olmakta haklısınız yani, bunu kavga etmeden dile getirin, herkes duracağı yeri bilsin.

Ama yazdiklariniza gore sizi yonlendirmemis ki sadece fikrini soyleyip soyle yapin demis ne var bunda? Bence siz yanlis anliyorsunuz carpitiyorsunuz. Bence bir daha gozden gecirin, ben kotu niyetle soyleyecegini sanmiyorum hem ne var ki, o da bir birey degil mi? Soyle yapin demesin de ne problem var? Baska zaman siz de ona sunu soyle yapsan daha iyi olur diyebilirsiniz. Ailesiniz sonucta degil mi...

Konu sahibinin kendini tam ifade edemediğini düşünüyorum

Ortada fikir vermekten çok rapor almak ve yönlendirmek var gibi duruyor, diğer örnekleride okuyunca

Hani sanki sizin aklınız yetmez, şunu şöyle yapın gibi. Ki adam 42 yaşındaymış

Ve bu inanın sürekli sürekli olunca o kadar sinir bozucu oluyorki

Herkesin kendi hayatının sınırını bilse çok güzel olacak

Back
X