• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim her söylediğime muhalefet oluyor, çıldıracağım..

selin986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
100
4
46
Ankara
Arkadaşlar neden eşim her söylediğime muhalefet oluyor anlamıyorum,haklıda osam illaki aksini savunuyr.
Buda beni çok sinirlendiriyor.
Sonrası malum tartışma...

malesef bazı erkeklerde var bu cnm bnm abimde öledir herşeye muhalefet... sen doğruyu sölersin o aksini iddaa eder arada sesini ykseltrki doğru olduuna ikna ol die:) o durumlarda he he tamam tamam öle de geç polemiğe grersen tartışma uzar gder cnm

Arkadaşlar neden eşim her söylediğime muhalefet oluyor anlamıyorum,haklıda osam illaki aksini savunuyr.
o haklı olsa sende ona muhalefet ol dicemmm ama ozaman işler uzarda uzar.....
adamın huyu böyle ama düzelmesi gerek acilen... bi örnek verin neye muhalefet oluyo

en son az önce yaşadğm şeyi anlatayım.
Havalar serin gidiyor ya, ayın 20 sine kadar böyle gitcekmiş intrnette yazıyo dedm, olamaz yaa en fazla 18 - 19 dur o kadar uzun sürmez soğuklar dedi.
Eee dedim 1 gün içinmi bu tepkin, sonra lafı değiştrdi
Ve daha 1 gün içinde sayısız bu haldeyiz..

Normaldir canım benim eşimde herzaman olmasada arada yapar, mesela akşam çocuklara çikolatalı süt yapıyorum, neden neskuiki 3 kaşık koyuyormuşum 1 kaşık neden koymuyormuşum Allahım ya, bende madem çok biliyosun bundan sonra sen koyarsın dedim:33: arada oluyoya yani bizimde

Eşim birkaç defa bunu annesinin yanında bana yaptı ..Ne mi yaptım ?

eve gelince kafasına iki patlattım ...Artık muhalefet değil yanımda oluyor :9::9::9::9:

canım ben de tam eşin de benim gibiymiş diyecektim ki şu 19-20 si meselesini okuyana kadar. gerçekten saçmalamış. benim de hep muhalefet olduğumu söylerler. hep bişeylerin aksini savunurum ama düşüncem öyleyse ne yapabilirim ki? bana muhalefet demesinler diye ters düştüğüm şeyleri onaylayamam sonuçta.

vallahi benm hayatımdaki ki insanda böyleydii hep kendini savunur haksız olsa bile beni suçlar oyüzden öyle yaptığını öne sürer.özür dilemez.hatasını kabullenmezz vs. vs. vs. dün bitirdim tamamen görüşmüyoruz.çünkü kendimi biliyorum böyle bir insanla yapamam.:ssz:

senin eşin böyleymiş işin daha da zor canım.Ben bir çöüm bulamamıştım kişilik karakterle alakalı sanırım çzümü var mı bende bilmiyorumm:19: ama allah sabır versin yanii

Son düzenleme:
aman canim takma bosver bazi erkekler boyle.sen he he tamam de bir kac kere bi daha yapmaz .biliyo bence sinirlendigini inadiniza yapiyoda olabilir.

benimde alt komşum öyle hergün gelir,ne söylersen aksini iddia eder.ayyy çatlıyorum bazen.he heee he evet evet öyle diiyorum ama gel gör içim parçalamak istiyor karıyı,birde cahillll amaannnnnn.bildiğini zanneder herşeyi

herkeste aynı sorun var cnm sorun değilde karşt görüş var ee

herkes aynı düşünse dünya çekilmezdi sanırım:1::1:

ssenin kocanın üretiminden bi tane de bende vardı cnmm..örnek veriyorum diyelimm bi yere gittik dönüşte yol 2 saat surdu fln diorum hemen 2 değil 1.45..yaa 2 olsa nolur 1.45 olsa nolur..bi de bunu insan içinde yapıo...böle anlatınca amaann desin nolcak he de geç deniio ama her seferinde de he denme..insanın bi eşref saati var bi e.ek saati..tatsızlık cıkmasın diye sesimi çıkarmıyodum..sonra bende onun gibi yapmaya böle durumlarda insan içinde ortamı germeye basladım..her seferınde de yalnız kaldıgımızda söledim..sölediklerim mi etkili olduu yoksa basına gelince mi ne yaptıgının farkına vardı bilmemm..şimdi azen yapıo yaptıktan sonra farkına varıp kendi düzeltio..bende allahım a şükrediyorumm..

en son az önce yaşadğm şeyi anlatayım.
Havalar serin gidiyor ya, ayın 20 sine kadar böyle gitcekmiş intrnette yazıyo dedm, olamaz yaa en fazla 18 - 19 dur o kadar uzun sürmez soğuklar dedi.
Eee dedim 1 gün içinmi bu tepkin, sonra lafı değiştrdi
ve daha 1 gün içinde sayısız bu haldeyiz..

boşver o hep muhalefette kalsın sen iktidar olmanın tadını yaşa:34:

böyle erkekleri inatlaşarak değiştiremezsiniz,
siz ne derseniz deyin onun fikrini değiştiremezsiniz.
ona destek çıkmayı deneyin birde,
sürekli onun arkasında olduğunuzu,aynı tarafta olduğunuzu hissettikten bir süre sonra sizinle SENLİK-BENLİK ÇEKİŞMEKTEN VAZGEÇECEKTİR.

Benim esimde surekli muhalafetti.
Simdilerde biraz daha azaltti.
Iyi birsey bile olsa aksini soylerdi.
Amac cildirtmak sanirim.
Birkac kez sinirlendim, niye herseye muhalefet oluyorsun diye, simdilerde azalltti.
Ama gerci cok konusan biri degil esim, muhalefet olmak icin agzini aciyordu:)))
Birde en kotu yanida bu sanirim.
Cok fazla elestirir beni, yaptiklarimi, sozlerimi.
Herseyime bir bahane, bir kulp.
Neyseki bunda da azalma var:))

valla arada bi damar var heralde o tutttumu oluyor.küçük bi örnek vereyim.eşim hayatında etrafında ekmek kadayıfı yapanı görmemiştir.hoş bende görmedim.onun keki hazır alınır öyle yapılır.idaa ederki o evde yapılabilir diye.ablam çok iyi bi yemek takipçisidir.onunla bile idaalaşmıştı.imkansız şeyler için bile muhalefet olabiliyorlar.eşim hep benim lafıma geldiği halde yaşıyorum malesef.bende sen gibi çileden çıkabiliyorum.çirkef nolcak:)

not: benim ondan zeki olmamı kaldıramıyor hep alt etmeye çalışıyor:)))

Son düzenleme:

haksızlıgı yedıremıyorlar kendılerıne ne yapsınlar:D:D valla ben yüzüne karşıda diyorum sen salla basını ben bilirim işimi heheyt :52::52::52::52:

Aynen benim esim :)) sizi o kadar iyi anliyorum ki...4 yil icinde benide kendine benzetti ayni seyi bende o na yapiyorum sinir oluyo...anneside oyle kardesleride ailece huysuzlar...artik cekemiyorum o yuzden artik az konusuyorum,her aklima geleni o na anlatmiyorum... Aramizda baska sorunlarda var herseyi batiyor bana ..sonumuz yok gibi gozukuyor her gecen gun dahada uzaklasiyorum.....
Umarim sizinaranizdaki tek sorun budur..sizde ona onun gibi davranin hatasini daha iyi anlayacaktir.

Back
X