- 29 Aralık 2016
- 209
- 46
- 28
- Konu Sahibi Orhanhulya
Kızlar ben 7 aylık evliyim.eşimle ilk zamanlar aramız çok iyiydi .bir dediğimi iki etmezdi çok düşkündü.ama kaynanamın evinde kaldığımızdan beri bana tavırları çok değişti .surekli annesiyle sohbet ediyo annesinin peşinde pervane resmen
annesi eve gezmekten geldiginde anne açmısın açsan soyliyim sana biseyler hazirlasin diyo ki kaynanamda çok genç bir kadin muhtac degildir kimseye. evimiz ayriyken haftada bir annesinin evine giden adam orda yasadigimizdan beri annesini çok dusunur oldu.
bende bana cok ilgisizsin hic benimle vakit gecirip sohbet etmiyosun deyince her seferinde buyuzden kavga ediyoruz
.biz kirada yaşıyorduk .ama durumumuz iyi olmadığı için kaynanamin evine taşınmak zorunda kaldik 1 seneliğine.yeni bir ev aldık ve bina olana kadar kaynanamin evinds yaşayayıp para biriktirelim diye eşim ısrar edince bende kabul ettim.ama eşim cok degisti her tartismamizda kavgamizda beni annemlerde birakiyo birsure gelme orda kal diyo bende beni sevmiyomu niye boyle yaptigini anlamiyorum ve bana birsure annenlerde kal da aklin başina gelsin yani beni özle gibisinden tavır yapıyo .annemlerinde durumu gayet iyi kaynanamin evi de yerevi çok bakimsiz bir ev zorlaniyorum orda yasamakta ama eşimi sevdigimden katlaniyorum bazen sabrımın kalmadigi durumlarda bu konu yuzunden ve annesine gosterdigi ilgiyi bana gosteermedigi icin hep tartisiyoruz o da beni annemin evine gittigimde orda kal birsure diyor
beni sevmedigini dusunmeye basladim sizce niye bukadar degisti bu adam onceden boyle degildi