Esım her tartıstıgımızda ailemı elestırıyor

Cok tesekkur ederım hepınıze ıyılı varsınız. Insanın konusmaya dertlesmeye ve yardıma ıhtıyacı oluyor. Ben aılemle yanı annem ve kardeslerımle konusamıyorm böyle ıstemıyorum esımı kötü bılmelerını.

Benım bu konuyu acmamın sebebı esımle nasıl amlasabılırm nasıl huzurlu bır evlılık yürütebılırz ve nasıl bu konuların üstünden gelırım.

Ortada bır cocuk var ve benım tek varlıgım. Kızım ıcın susuyorum esımın söyledıklerıne. Dedıgınz gıbı herseyı anlatmamalıydım esıme dönüp doşadıp onunla paylastıklarımı yüzüme vuruyor ve buda seven bır ınsan ıcın cok kötü bır durum. Ve ona cok güvenıyordum rahat rahat dertlesıyordum ama bugunden sonra sogudum. Anlatmak ıstemıyorum hıcbırsey.

Umarım anlıyorsunz suankı halımı

Dedıkodu derken herkes uzerımden prımlendı. Dügünüme gelmedı aılem eltılerım laf vuruyordu bana. Mılletın agzına sakız oldum dügünde aıleö yoktu ve esım benım dugunde cok mutlu olmamı ıstıyordu. Erken evlenmeyı bılıyorsunzda ıs yapmasını bılmıyorsnz vs vs ezmeye calısanlar oldu.

Mutlu olayim derken ikinci bir umutsuzluga kapildim. Yine üzgünum yine ailem arkamda degil o anlamda söyledim

Kin beslemeyin ? Anlamadim ben ailemi yani kardeslerimi seviyorum ama babami kactigim icin degil baska nedenlrrden dolayi sevmiyorum

Hem ailen hem de eşin suçlu burada tek masum olan sen ve kızın.4 sene olmuş yani barışsın artık baban.Tamam aile rızası almamışsın ama babana kalsa amcaoğlunla evlendirecekmiş seni,ha eşinde akrabaymış akraba evliliğini asla onaylamam ama aradan 4 yıl geçmiş yani sonuçta eşin de akraba isterse barışırdı baban.Babanı dolduruşa getiren birileri var gibime geliyor sana karşı.

Arkanda baban yok.Seni sahipsiz saniyor ,Onun icin esin böyle yapiyor.Biliyor babanin evinede gidemiceğini, aklinca seni eziyor iste dengesiz.

Babanizla araniz duzelirse belki esinizin de sesi cikmaz sizi burdan vuramaz diye dusundum.

Esinizle konusarak halledeceksiniz baska yolu yok gibi gorunuyor.
Hatta subliminal mesajlarlar verin. konu size yaptigi kotuluk olmasa da oyle bir soz sarfedin ki bilincaltina ben esime kotu davraniyorum mesaji iletilsin.
Birine kirk defa delisin dendiginde deli olduğuna inaniyorsa, 40 defa soyleyerek siz de hatasini farketmesini saglayabilir ve onu duzeltebilirsiniz diye dusunuyorum.

Bazen benim de esimle anlasamadigim noktalar oluyor o an soyluyorum boyle degil soyle diye. olay sicakken ciddiye almiyor beni. ama aradan zaman gecince bakiyorum ki ciddiye almadigi fikrim bir sekilde beynine islemis.

Soylemekten vazgecmeyin derim ben.konusun....

Bizim komsumuz vardi bekarken hep derdi bize kizina esin sag tarafini biliyorsa sol tarafini bilmeyecek diye.
Biz de olur mu hic oyle sey. esinle her seyini paylasabilmeli insan derdik.

Ama su kk gordugum kadariyla buyukler bir sey soyluyorsa gercekten bir bildikleri var.
Hep hakli cikiyor su buyukler... halbuki insan esiyle gercekten her seyi konusabilmeli.
Ama olmuyor demek sizin hikayenizde de bunu goruyoruz

Seni daha fazla üzmek istemem ama arkadaşim görüşmeyen baba görüşmüyor malesef...Bizin uzak bir akrabamiz hemen hemen dedemlerle yasitlardi kari koca. × amcanin kizi aile dostlarina (evli)adama kaçmış kuma gitmiş yani. sonra adam ilk esinden ayrilsada × amca asla ama asla kabul etmemiş × amca öldü kızı cenazesine gitti ama küs ayriĺdilar tabi. Yani bazen affetmiyor babalar malesef

Eşin için de altta kalma aileni savun ne olursa olsun.o benim babam sen karişamazsin ister gorusur ister gorusmez senin yuzunden gorusmuyor zaten benimle de seni ilgilendirmez de altta kalma.sende ona senda annen gibisin baban gibisin diye örnek ver.Altta kalma.böylece yılar belki.

Ayrılma tabi ki sadece bunun icin ev terkedilmez. eşin ile akraba derecen ne?

Ailenin rızası olmadan yapılan evliliğin sonucu.

Eşim degil annem babam hakkında kötü konuşmak, 12 yaşındaki yeğenimi elestirince bile ona söylediğim tek sey 'sana ailem hakkında yorum yapma hakkı verdiğimi hatırlamıyorum' diyorum ve konu kapanıyor tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…