ailen gercekten kotuymus esin oyle dedikce evet kotuler sen onlardan farkli degilsin demeyi dene fazla alinganlik yapma ailen icin degmezBen aılemın gercek gönül rızası olmadan erken gelıp esımle evlendım. Aılem amcamın ogluyla evlenmemı cok ıstedı ama ben ıstemıyordum . Babaö amcamla sözlestı benım ıcın. Ben kabul etmedım ve sosyal e kactım . 1 yıl sonra esımle tanıstım . Esım akrabam yabancı degıl. Evlendıgmzde aıleler bırbırlerıne küstü Ve dedıkodular cıktı. Babam 4 yıldır konusmuyor benımle ama kardeslerımle annemle görüsüyorm. Aılem dügünüme gelmedı takı da takmadılar. Kızım dogdu yıne hıckımse gelmedı. Kızım dogmadan once ( ılk hamılelıgmde )aılemı zıyarete gıttıbabam benı eve almadı. Ve Orda bır komsumuzda kaldım ve o orda dusuk yaptım . Hastahanede tek badıma acı cekıyordum. Hıc kımse yoktu. Sonra annemler duyumca geldı ama yıne eve bırakmadılar ve Babam yıne aramadı. Cok kotu oldum. Sonra bır ay sonra eve geldım esımın yanına ve tabıkı herseyı anlattım. Benım tek güvende oldugm yer esımın yanıydı.
Ve zaman gectı suan 4 yıllık evlıyız esım ne kadar kavga etsek aılemı katıyor konuya. Sende aılem gıbı böylesın sende baban gıbısın. Vs vs ...
Benı üzmek ıstıyor. Bazen onu kıskandıgm oluyor bazen cok duygusal oluyorum ve alınıyorum ( kı cok normal oldugunu dusunuyorum) üstüme gelıyor benı anlamak yerıne bana neden üzüldügümü sormuyor sem bok gıbı bır ınsansın senınle keske evlenmeseydım herseye alınıyorsun cevap verdıgmde sen de babam gıbısın sızın aıle boyle vs vs
Ne yapacagımı bılmıyorum. Dün gece ıntıhar bıle etmek ıstedım ama kücük bır kızım var onun hayatını karartamam. Aıleme gıdemem babam zaten konusmuyor. Rezıl olacagz gelme der.
Bazen kendımı cok caresız hıssedıyorum.
Lütfen bana yardımcı olun.
Rızasız evlenmenin sonucu, eşinde böyle çıktığına göre ve intiharı ayrılmayı düşündüğüne göre baban haklı
Babanın amcanla senin icin SöZLESMESİ de yanlış
Burdan çıkacak sonuç eşinle iyiysen bile dertleşme diye açığını vermeyeceksin hele konu ailenken
Eşin değişir belki ama zor ihtimal sana sabır lazım, inş düzelir
Eşiniz de mi akrabanız onu tam anlamadım
Bir de babanızla amcanız da ne acayipler akraba evliliğini onaylıyorlar yabancıya gitmesinler diye mi ne kötü yani
Eşiniz de şımarık şımarık davranıyor
Işte bu yüzdendir ki , kadınlar eşlerine ailelerini asla anlatmamali. O evde zehir bile içse şerbet diye söz etmeli.
Çok üzücü yaşadıklarınız. Ne diyeceğimi bilemedim. Alsanız eşinizi karşınıza , ona çok guvendiginiz için evlendiginizi, şimdi bu şekilde ki konuşmalarının sizi çok yaraladigini , şükür edecek bir evladımız olduğunu amlatsaniz güzel güzel yine düzeltmek için çabalamaz mi ?
Elbet konusmussunuzdur ama başka çare gelmedi aklıma
Peki kovulmaniza rağmen neden 1 ay uzak kaldınız evinizden,zyareti kısa kesmediniz?Dusuk yaptiginizda esiniz gelmedi mi ?
.....
Işte bu yüzdendir ki , kadınlar eşlerine ailelerini asla anlatmamali. O evde zehir bile içse şerbet diye söz etmeli.
Ben aılemın gercek gönül rızası olmadan erken gelıp esımle evlendım. Aılem amcamın ogluyla evlenmemı cok ıstedı ama ben ıstemıyordum . Babaö amcamla sözlestı benım ıcın. Ben kabul etmedım ve sosyal e kactım . 1 yıl sonra esımle tanıstım . Esım akrabam yabancı degıl. Evlendıgmzde aıleler bırbırlerıne küstü Ve dedıkodular cıktı. Babam 4 yıldır konusmuyor benımle ama kardeslerımle annemle görüsüyorm. Aılem dügünüme gelmedı takı da takmadılar. Kızım dogdu yıne hıckımse gelmedı. Kızım dogmadan once ( ılk hamılelıgmde )aılemı zıyarete gıttıbabam benı eve almadı. Ve Orda bır komsumuzda kaldım ve o orda dusuk yaptım . Hastahanede tek badıma acı cekıyordum. Hıc kımse yoktu. Sonra annemler duyumca geldı ama yıne eve bırakmadılar ve Babam yıne aramadı. Cok kotu oldum. Sonra bır ay sonra eve geldım esımın yanına ve tabıkı herseyı anlattım. Benım tek güvende oldugm yer esımın yanıydı.
Ve zaman gectı suan 4 yıllık evlıyız esım ne kadar kavga etsek aılemı katıyor konuya. Sende aılem gıbı böylesın sende baban gıbısın. Vs vs ...
Benı üzmek ıstıyor. Bazen onu kıskandıgm oluyor bazen cok duygusal oluyorum ve alınıyorum ( kı cok normal oldugunu dusunuyorum) üstüme gelıyor benı anlamak yerıne bana neden üzüldügümü sormuyor sem bok gıbı bır ınsansın senınle keske evlenmeseydım herseye alınıyorsun cevap verdıgmde sen de babam gıbısın sızın aıle boyle vs vs
Ne yapacagımı bılmıyorum. Dün gece ıntıhar bıle etmek ıstedım ama kücük bır kızım var onun hayatını karartamam. Aıleme gıdemem babam zaten konusmuyor. Rezıl olacagz gelme der.
kullanır malesef.O zaman 20 yasındaydım ve hamıleydım dedıgm gıbı hıc mantıklı düsünemıyorsun. Annem bıle destek cıkamıyordu bana babamdan cok korkuyor. Bır umutla bekledım eve gıtmeyı esım ıste bunları bana karsı koz olarak kullanıyor
Düzelir İnşallah üzülmeyin, annemde kaçarak evlenmiş; dayım yıllarca konuşmamış ama sonradan araya birileri girmiş ve çok şükür düzelmiş herşey......Eşinize söylediğim gibi hislerinizden bahsedin, kayıtsız kalmayacaktır, hissettikleriniz karşısında! Ve lütfen sizde annemin hatasına düşmeyin, yıllarca sırf kaçarak evlendiniz diye alttan alta kin beslemeyin!Bende bazen öyle düsünüyorum. Yagmurdan kacıp doluya tutulmak. Ama ınan evenmedem önce evde huzurum yoktu. Evlılıgı bor nevı kendıme kurtulus olarak gördüm
Ben aılemın gercek gönül rızası olmadan erken gelıp esımle evlendım. Aılem amcamın ogluyla evlenmemı cok ıstedı ama ben ıstemıyordum . Babaö amcamla sözlestı benım ıcın. Ben kabul etmedım ve sosyal e kactım . 1 yıl sonra esımle tanıstım . Esım akrabam yabancı degıl. Evlendıgmzde aıleler bırbırlerıne küstü Ve dedıkodular cıktı. Babam 4 yıldır konusmuyor benımle ama kardeslerımle annemle görüsüyorm. Aılem dügünüme gelmedı takı da takmadılar. Kızım dogdu yıne hıckımse gelmedı. Kızım dogmadan once ( ılk hamılelıgmde )aılemı zıyarete gıttıbabam benı eve almadı. Ve Orda bır komsumuzda kaldım ve o orda dusuk yaptım . Hastahanede tek badıma acı cekıyordum. Hıc kımse yoktu. Sonra annemler duyumca geldı ama yıne eve bırakmadılar ve Babam yıne aramadı. Cok kotu oldum. Sonra bır ay sonra eve geldım esımın yanına ve tabıkı herseyı anlattım. Benım tek güvende oldugm yer esımın yanıydı.
Kiyamam ya...
Cok uzucu bir durum. aile buyuklerinden birileri araya girse babani yumusatsa barissaniz olmaz mi?
Esinle duygusal bir modda konus.
Onunla mutlu olmak icin evlendigini anlat.
AIlenizin de yanlisi var ama eminim ki cok kotu insanlar degildir.
Esinizi sevdiginizi kendisini sectiginiz icin babanizin size boyle davrandigini anlatin.
O bunu anlamadigi icin de cok uzuldugunuzu soyleyin.
Tatli dille soyleyin kafasina dank edene kadar soyleyin.
Onun ailesinin de hata yapabileceginu ama bu durumda sizin asla bak senin ailen soyle boyle diye karsisina cikarmayacaginizi,cunku onu incitmek istemediginizi,ayni hassasiyeti ondan da beklediğinizi soyleyin.
Soyleyin yani.
Ne diyeyim ki...
BAzi hatalar malesef insanin omrune bedel oluyor.
INsaallah duzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?