Merhaba, 28 yasindayim ve 2 cocugum var. Esimle universitede tanistik. Ben bankaciyim o da muhendis, son 1 yildir tartismalarimiz cok suddetli ve benimle guc yaristirircasina evin reisi oldugunu vurgulayip duruyor. İsterse calismazmisim o isterse ayrilmak zorundaymisim, para kazaniyorum diye kendimi bisey zannediyormusum, mutevazi yasiyorum isten eve evden ise, cocuklarim kucuk onlara yetebilmek icin herseyden vazgectim sosyal hayatim yok. Boyle oldugu halde esimin bana bunlari soylemesi cok agirima gidiyor. Ne yapacagimi bilemedim...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benim hiç bir erkek akşam eve geç kalınmasını istemez bankada çalışıyorum diyorsun bankadakiler bazen geç saatlere kadar çalışıyor bence eşin bunu istemiyor olabilir çocuklarında çok küçükmüş daha bence işini bırakma hiç bir zaman erkeğin eline bakma kendi ayaklarının üstünde dur geleceğin ne getireceği belli olmaz çocuklarında var onlar için çalış mücadele et bence eşinin de neden seni çalıştırmak istemediğini öğren otur konuş onunla inşallah bir çözüm bulursun arkadaşım Allah yardımcın olsun
Cocuklarin biri 3 digeri ,1,5 yasinda, hic baski yapmiyorum alir satar sesimi cikarmam
Cocuklarin daha cok kücük tam anne egitimine annenin onlara verecegi zamana muhtaclar
senin is saatlerin ,cocuklara ilgin esinin gözünde yetersiz olabilme ihtimali varmi
bu yüzden söyleniyor olabilirmi ?
Merhaba, 28 yasindayim ve 2 cocugum var. Esimle universitede tanistik. Ben bankaciyim o da muhendis, son 1 yildir tartismalarimiz cok suddetli ve benimle guc yaristirircasina evin reisi oldugunu vurgulayip duruyor. İsterse calismazmisim o isterse ayrilmak zorundaymisim, para kazaniyorum diye kendimi bisey zannediyormusum, mutevazi yasiyorum isten eve evden ise, cocuklarim kucuk onlara yetebilmek icin herseyden vazgectim sosyal hayatim yok. Boyle oldugu halde esimin bana bunlari soylemesi cok agirima gidiyor. Ne yapacagimi bilemedim...
aksine sana destek olmalı ..
hem çalışıyor,hemde evlisin,hemde annesin ..
tebrik ediyorum sizi,üstesinden nasıl geliyorsunuz ..
eşinizi alın önünüze konuşun ..
bu nasıl bir düüşüncedir ..
Senin para kazanman karsiliginda ezimm ezimmm ezilen klasik erkek tipi ya sende oyle dediginde desene ahh canimm keskee bi ew hanimi alsaydin beni nie aldin ozaman bu kadar calisma karsitiysan deseneee ya altta kalmayin allah askina sana laf mi sokuyo sende sok bende ewliyim walla hic lafimi cekmem cat cat cwp werrm basta ses cikarmazdim baktim onun sozu gecmeye basladi noluyooo dedim kendine gel bende buna her tartismada bi cemkirirsinn lafini cekmiycen daha cok ezer kaymak gibi isin war hic biseyden korkma biraz sen korkut
Evet olabilir konusma kivamina gelemiyoruz gerginiz su siralar cok sikintidayim ama, bir de ask evliligdi bizimki cok uzuluyorum
Cok guzel demissin baktim olmadi bende lafini verdim diye ve fakat ben boyle yapamadim iste. hazir asker gibiyim basa da alamiyorum...
Asla bosan demiorum ama haddini bilsin biraz uste cik sawas iliskinle ezdirme sen hur ayaklari ustunde duran cok kisinin mewkin acisindan kiskanabecegi bi kadinsin esinde bunu kiskaniyo hazmedemio biraz goster kendini pusma tirnaklarini goster
Yaa birsey diyecem sen evlenmeden evlenmeden önce calisiyormuydün... direk im ki calisiyordun bunu bile bile evlenmeyecektin yıllarca bir emek harca evlen sonra biri kalkıp ototitesini sağlayın işte bunun cahillikle alakası yok hele ki okunuşun cahili daha zor bu ne ya bir kız evladı olur okula gider abisi ve babasi sürekli okuldan cikarmak la tehdit eder bu da aynı mesele işte neyin kafasını yaşıyor bu tür insanlar evin erkegiysen adam gibi davranacaksın yaaaMerhaba, 28 yasindayim ve 2 cocugum var. Esimle universitede tanistik. Ben bankaciyim o da muhendis, son 1 yildir tartismalarimiz cok suddetli ve benimle guc yaristirircasina evin reisi oldugunu vurgulayip duruyor. İsterse calismazmisim o isterse ayrilmak zorundaymisim, para kazaniyorum diye kendimi bisey zannediyormusum, mutevazi yasiyorum isten eve evden ise, cocuklarim kucuk onlara yetebilmek icin herseyden vazgectim sosyal hayatim yok. Boyle oldugu halde esimin bana bunlari soylemesi cok agirima gidiyor. Ne yapacagimi bilemedim...
dar kafalı kocan kadınların para kazanmasına tahammül edemiyor..istiyorki onun eline bak..Merhaba, 28 yasindayim ve 2 cocugum var. Esimle universitede tanistik. Ben bankaciyim o da muhendis, son 1 yildir tartismalarimiz cok suddetli ve benimle guc yaristirircasina evin reisi oldugunu vurgulayip duruyor. İsterse calismazmisim o isterse ayrilmak zorundaymisim, para kazaniyorum diye kendimi bisey zannediyormusum, mutevazi yasiyorum isten eve evden ise, cocuklarim kucuk onlara yetebilmek icin herseyden vazgectim sosyal hayatim yok. Boyle oldugu halde esimin bana bunlari soylemesi cok agirima gidiyor. Ne yapacagimi bilemedim...
Aynen katılıyorum.dar kafalı kocan kadınların para kazanmasına tahammül edemiyor..istiyorki onun eline bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?