• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim herşeye karşı

Eğer o eğitimi almazsanız önce sizin kendinize saygınız sonra da onun size saygısı azalır. Çünkü sizi istediğini yaptıracağı bir kukla olarak görür. Ayrıca eğitimin iyisi kötüsü olmaz siz gidin eğitimizi alın hiç bir şey katmasa yeni insanlar görür hayat tecrübesi kazanırsınız. Ayrıca şu konuya takıldım resmen sizi orada istemiyor bu çok kötü bir şey. Ben olsam sevdiğim kişi böyle bir fırsat varsa hemen gel desin diye beklerim o işte bi iş var aman dikkat

Bu kadar olumsuz sinyal var , bunları göz ardı etmenizin sebebini değiştirmek lazım asıl. Ornegin hayatınızda otoriter bir figür var miydi? Onunla aranız nasıldı? Hayalleriniz , hedefleriniz için neler yaptınız, yaparsiniz , neleri göze alabilirsiniz? Hemen vazgeçer misiniz? Ideal iliski sizce nasıl olmalı? İlişkide yakınlık, güvenli bağ kuramayan kisiler uzakta , yakınlık oluşturmamis ilişkiler içinde olmayi tercih ederler genelde.

Aslında arada sırada gelip bakıp cikiyorum ama eskisi gibi aktif degilim, firsat olmuyor pek, biraz da sıkılmıştım, uzak kaldim, sonra alışkanlık oldu o uzaklik :) ne var ne yok
Iyilik canim,ben de bir ara uzak kaldim epey,simdi buralardayim iste,umarim hersey istedigin gibidir hayatinda❤

eşim görevi nedeniyle şehir dışında aynı zamanda sınava girecek kısa bi süresi kaldı bulunduğu yerde ders çalışıyor. Benim de karşıma bu dönem de eğitim fırsatı çıktı. Hem eşimin bulunduğu yerde olucam eğitim süresi içinde hem de bi eğitim tamamlamış olucam. Eşim karşı çıkıyor işine yaramaz kullanmazsın para tuzağı gibi söylemleri var.Bir de bunun son eğitim olduğuna dair duyumlar var uzun süre eğitim açılmayacakmış.Eşim buna inanmıyor ve gelme diyor. Sınavdan sonra beraber rahatça geliriz gezeriz vs diyor. Ben eğitimi alacağımı söylediğimde de benimle herhangi bir tatil planı yapmayacağını kardeşiyle yapacağını söylüyor. sizce tavrım ne olmalı?
Bence siz ona bir baskın yapın 🙄Çokkk özledim sürprizi...

Back
X