Eşim herşeyi annesine anlatiyo

Eşimi defalarca uyarmama rağmen herşeyi annesine anlatiyo insan gibi bu durumdan rahatsız olduğumu söylüyorum ama anlamiyo içime ata arabi hal oldum

Yaa off şu tarz erkeklerden sıkıldık vallahi.. Nasıl adam bunlar yaa.. Aslında bunlara adam denmez ki.. Ne demek her şeyi gidip annesine anlatıyor... Gitsin anasının dizinde uyusun o zaman, ne diye evlenmiş ki...

Allah sana kolaylık versin bacım...

Benim eşim de yapiyor malesef.Ben de defalarca bazen kibar dille bazen kavga ederek soylememe ragmen huylu huyundan vazgecmiyor.Bunu da mi soyledin diyorum.Her seye bir aciklamasi var.Ben de aileyiz diye anneme hicbir sey anlatmazdim.Ben de anlatmaya basladim sayesinde.

Annesi anlatılanları yüzünüze vuruyor mu peki..
Ya da gizli gizli mi konuşuyorlar. .da sonradan size belli ediliyor..

Seninle kurduğu hayatın onun mahremiyeti olduğunu ve bazı şeyleri kendi annesine bile anlatmasının yanlış olduğunu gerizekalıya anlatır gibi tane tane anlat.

hahaha :D bi arkadaş burçlardan girmiş konuya ama :D ne yanlış bir algı.. bu iş burç ile alakalı değil;karakter, beyin, olgunluk ile alakalı ne yazıkki.. eşinizin fiziksel yaşı da beyin yaşı da oturmamış. Allah yardımcınız olsun

hahaha :KK70: bi arkadaş burçlardan girmiş konuya ama :KK70: ne yanlış bir algı.. bu iş burç ile alakalı değil;karakter, beyin, olgunluk ile alakalı ne yazıkki.. eşinizin fiziksel yaşı da beyin yaşı da oturmamış. Allah yardımcınız olsun

Bende sizin gibi düşünüyordum, bu burca sahip bir bey inatla hiç sır tutmayan bir yapıya sahip. Arkadaşlarla aramızda şakasını bile yapardık. Geçen burçların en kötü özelliği gibi yazı okurken orada görüp, demek bundanmış dedim. Söylediğinize katılıyorum ama yıldızlarda bir miktar etkiliyor kişilik yapısını.

Back
X