- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı adamlar böyke. Huylu huyundan vazgecmiuor malesefEşimi defalarca uyarmama rağmen herşeyi annesine anlatiyo insan gibi bu durumdan rahatsız olduğumu söylüyorum ama anlamiyo içime ata arabi hal oldum
Benimkinin annesi sormuş geçen çocuk düşünüyor musunuz diye 4 aylık evliyiz bu arada.Benimki de demiş ki düşünmüyoruz karım korunuyor 3 ayda bir aşı oluyor,gebelikten korunma aşısı.Ben de kızdım ve olayı o kadar büyüttü ki ben kaç yaşında adamım ne anlatıp anlatmayacağımı bilmiyorum mu dedi.Düşünceniz nedir acaba ?Herşeyden kasıt nedir? Günlük basit olaylar mı yoksa sizin özeliniz olan gerçekten özel kalması gereken konular mı? Eğer basit şeyleri söylüyorsa önemsemesiğinden laf olsun diye anlatıyordur. Özellerinizi döküyorsa hiççç hoş değil. Ciddi şekilde uyarın yada aynı şekilde yanında annenizi arayıp başlayın anlatmaya. Cidden sinir edici bir durum.
Eşinizin çok ayrıntıya girmesine herkes yoktu. Benim özelimi kimseye anlatmanı istemiyorum diyceksiniz.Benimkinin annesi sormuş geçen çocuk düşünüyor musunuz diye 4 aylık evliyiz bu arada.Benimki de demiş ki düşünmüyoruz karım korunuyor 3 ayda bir aşı oluyor,gebelikten korunma aşısı.Ben de kızdım ve olayı o kadar büyüttü ki ben kaç yaşında adamım ne anlatıp anlatmayacağımı bilmiyorum mu dedi.Düşünceniz nedir acaba ?
sende anlatıyorsun arkadaşlarına vs diyo iyide burda korunna benim bu benim özelim ben istediğim kişiye anlatırım sen benim olayımı annene kafana göre anlatamazsın dedim yok kabul etmiyo.Bu arada herşeyi anlatıyo kavgalarımız hep ailesi yüzünden sinirlenince giidp onları da anlatıyor.Neden yapıyorsun dediğimde de istediğin bu değil miydi işte bilsinler sorunun onlar olduğunu diyo.Çok bunaldım.Eşinizin çok ayrıntıya girmesine herkes yoktu. Benim özelimi kimseye anlatmanı istemiyorum diyceksiniz.
Değişik bi Karakter eşiniz. Ne ben anlatırım ne eşim anlatır birşeymizisende anlatıyorsun arkadaşlarına vs diyo iyide burda korunna benim bu benim özelim ben istediğim kişiye anlatırım sen benim olayımı annene kafana göre anlatamazsın dedim yok kabul etmiyo.Bu arada herşeyi anlatıyo kavgalarımız hep ailesi yüzünden sinirlenince giidp onları da anlatıyor.Neden yapıyorsun dediğimde de istediğin bu değil miydi işte bilsinler sorunun onlar olduğunu diyo.Çok bunaldım.
Annesinin sorması da eşinizin açıklama yapması da gereksiz bana göre.Ben de özelimin 3. Bir kişiye anlatılmasından hoşlanmam. Çocuk konusu ya da evin içinde olan konular sadece ikinizi ilgilendirir.Benimkinin annesi sormuş geçen çocuk düşünüyor musunuz diye 4 aylık evliyiz bu arada.Benimki de demiş ki düşünmüyoruz karım korunuyor 3 ayda bir aşı oluyor,gebelikten korunma aşısı.Ben de kızdım ve olayı o kadar büyüttü ki ben kaç yaşında adamım ne anlatıp anlatmayacağımı bilmiyorum mu dedi.Düşünceniz nedir acaba ?