Eşim herşeyi annesine anlatiyo

Herşeyden kasıt nedir? Günlük basit olaylar mı yoksa sizin özeliniz olan gerçekten özel kalması gereken konular mı? Eğer basit şeyleri söylüyorsa önemsemesiğinden laf olsun diye anlatıyordur. Özellerinizi döküyorsa hiççç hoş değil. Ciddi şekilde uyarın yada aynı şekilde yanında annenizi arayıp başlayın anlatmaya. Cidden sinir edici bir durum.

Kocanız ağız ishali olmuş
Ağzına sıkı bi acı biber sürmeniz lazım ki çıkışı canını acıtsın dersini alsın

O annesiyle konuşurken ses kaydı al bir kaç defa.

Kendi anne babanı ve onunkileri çağır "özel diye bir şey kalmadı. Ben ailemden böyle görmedim. Bizde böyle şeyler ayıptır. Aile içindeki şeyler başkasına anlatılmaz. Kv de olgunluk gösterip oğlunu uyarmıyor demek ki halinden memnun. Defalarca konuştum anlamadılar bir de siz uyarın ikisini. Yoksa başka kararlar alacağım" de.

Yani ortalığı bir ayağa kaldır bence.

İnkar ederlerse ses kaydını dinlet..

Herşeyden kasıt nedir? Günlük basit olaylar mı yoksa sizin özeliniz olan gerçekten özel kalması gereken konular mı? Eğer basit şeyleri söylüyorsa önemsemesiğinden laf olsun diye anlatıyordur. Özellerinizi döküyorsa hiççç hoş değil. Ciddi şekilde uyarın yada aynı şekilde yanında annenizi arayıp başlayın anlatmaya. Cidden sinir edici bir durum.
Benimkinin annesi sormuş geçen çocuk düşünüyor musunuz diye 4 aylık evliyiz bu arada.Benimki de demiş ki düşünmüyoruz karım korunuyor 3 ayda bir aşı oluyor,gebelikten korunma aşısı.Ben de kızdım ve olayı o kadar büyüttü ki ben kaç yaşında adamım ne anlatıp anlatmayacağımı bilmiyorum mu dedi.Düşünceniz nedir acaba ?

Benimkinin annesi sormuş geçen çocuk düşünüyor musunuz diye 4 aylık evliyiz bu arada.Benimki de demiş ki düşünmüyoruz karım korunuyor 3 ayda bir aşı oluyor,gebelikten korunma aşısı.Ben de kızdım ve olayı o kadar büyüttü ki ben kaç yaşında adamım ne anlatıp anlatmayacağımı bilmiyorum mu dedi.Düşünceniz nedir acaba ?
Eşinizin çok ayrıntıya girmesine herkes yoktu. Benim özelimi kimseye anlatmanı istemiyorum diyceksiniz.

Eşinizin çok ayrıntıya girmesine herkes yoktu. Benim özelimi kimseye anlatmanı istemiyorum diyceksiniz.
sende anlatıyorsun arkadaşlarına vs diyo iyide burda korunna benim bu benim özelim ben istediğim kişiye anlatırım sen benim olayımı annene kafana göre anlatamazsın dedim yok kabul etmiyo.Bu arada herşeyi anlatıyo kavgalarımız hep ailesi yüzünden sinirlenince giidp onları da anlatıyor.Neden yapıyorsun dediğimde de istediğin bu değil miydi işte bilsinler sorunun onlar olduğunu diyo.Çok bunaldım.

sende anlatıyorsun arkadaşlarına vs diyo iyide burda korunna benim bu benim özelim ben istediğim kişiye anlatırım sen benim olayımı annene kafana göre anlatamazsın dedim yok kabul etmiyo.Bu arada herşeyi anlatıyo kavgalarımız hep ailesi yüzünden sinirlenince giidp onları da anlatıyor.Neden yapıyorsun dediğimde de istediğin bu değil miydi işte bilsinler sorunun onlar olduğunu diyo.Çok bunaldım.
Değişik bi Karakter eşiniz. Ne ben anlatırım ne eşim anlatır birşeymizi

Annesinin sorması da eşinizin açıklama yapması da gereksiz bana göre.Ben de özelimin 3. Bir kişiye anlatılmasından hoşlanmam. Çocuk konusu ya da evin içinde olan konular sadece ikinizi ilgilendirir.

Sizde anlatmasını istediğiniz şeyleri anlatın yada annesinin bildiği duymaktan sıkılacağı şeyleri tekrar tekrar anlatın.Evliliginiz 3 kişilik siz eşiniz kayinvalideniz.Esiniz küçüklüğünde herşey yanında konusulan herşeye bir fikri olan ve çocuklara hani diyoruz ya yanlarında herşey konuşulmaz yetişkin ve çocuk algısı farklıdır.Cocuklara doğruyu onların anlayabileceği şekilde anlatmalı ve olan biten herşeyi mahalle arkadaşı vs gibi anlatmamaliyiz.İste orda bu atlanmis anne annedir eş eş.Anne arkadaş değildir ben çocukla arkadaş olunmayi desteklemiyorum.Anne babanin vasıfları o bağlamda aşılıyor bu sorunlara neden oluyor uzun vadede.Arkadaş olmak abartılıyor disiplin ihmal ediliyor sınırlar karışıyor.O zaman en iyi arkadaş da anne babanın yerini alır önermesi hayata geçiyor.Esinize bu sınır çok eskiden öğretilmeliydi geç artık.Onlar anne oğul olmayı bir üçüncü kişinin gelin bile olsa her dediğini yetiştirmenin ayıp olduğunu ve güven zedeledigini öğrenmek için geç kalmışlar.

Back
X