- 26 Mart 2018
- 28.477
- 128.090
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
Gideceğim zaten ama ilk yurtdışı deneyim heyecanımı , hevesimi kırdı.Hiç umursamayın gidin güzelce. Eşinize de gittiğiniz ülkeden kart atarsınız
Cimri o zaman. Paran varsa git tabii ki kendi otursun evde. İnsan beraber gidelim fırsatı değerlendirelim der ne tuhaf adam. Bu arada hangi ülke canımYurt dışında bir sempozyuma katılmak icin bildiri gönderdim ve kabul edildi. Başvurmadan eşimle konuşmuştuk, gidebilirsin demişti. Bugün sevinçle kabul edildiğini haber vermek için aradım. Kurum karşılamıyor, kendi imkanımla gideceğim diye, çok masraflı, aslında yurt dışına gerek yok vs tarzında moralimi bozacak şeyler söyledi. Halbuki biliyordu ne kadar tutacağını. Ayrıca sınav görev paralarını hep bu amaçla biriktiriyordum zaten. Şuan çocuğumuzda olmadığı için benim açımdan en uygun zaman.
Bu arada ikimizde çalışıyoruz, eşim de mühendis. Hiçbir borcumuz yok, evimiz arabamız var. Yani maddi sıkıntımız yok. Çok kızgınım, hevesim de kaçtı :-(
Evde değil, 3 gün boşluğu vardı ailesine köye yardıma gitti.Biliyor heyecanimi, isteğimi.Yüz yüze konuştunuz mu peki? Gitmeyi çok istediğinizi söylediniz mi tekrar?
Evet cimrilikten.Birlikte gitmeyi de teklif ettim yok dedi. Benimgitmeme de bozuluyor.Yurt icinde her gittigim sempozyuma birlikte misafirim olarak götürüyorum zaten.Cimri o zaman. Paran varsa git tabii ki kendi otursun evde. İnsan beraber gidelim fırsatı değerlendirelim der ne tuhaf adam. Bu arada hangi ülke canım
Ben de bunu söyledim o da buna kırıldı. Ama insanin aklina bu geliyor.Kıskançlık birinci etken
Kariyer duygusal şansınızı kıskanıyor olabilir takmayın işinize nasıl geliyorsa
Bence siz kendinizi boşa üzmeyin. Öyle demiş ama, hayır gitmeni istemiyorum dememiş. Ya da gitmesen olmaz mı felan dememiş. Geldiği zaman güzelce konuşun. Erkekler öyle. Ya gerek yok felan der, ama sonra paşa paşa razı olur :) karşılıklı konuşmak daha güzel sonuclar verir.Evde değil, 3 gün boşluğu vardı ailesine köye yardıma gitti.Biliyor heyecanimi, isteğimi.
Benim eşim de akademisyen yurtdışı sempozyumlarını üniversite karşılıyor çocuk olmadan önce hep beraber gittik üniversitenin verdiği masraflara gitti yediğimiz içtiğimiz cebimizden çıktı o zamanlar durumumuz sıkışıktı ama çocuk olmadan gidebildiğimiz kadar gidelim dedik ne olursa olsun imkan varsa değerlendirilmeli çocuk yokken. Eşin gelmiyorsa sen git canım boşver hevesin kırılmasın.Evet cimrilikten.Birlikte gitmeyi de teklif ettim yok dedi. Benimgitmeme de bozuluyor.Yurt icinde her gittigim sempozyuma birlikte misafirim olarak götürüyorum zaten.
Teşekkür ederim. Gerçekten öyle bu erkekler.Kırılmasın hevesiniz.Ertelemeyim hiçbirşeyi ne güzel kabulde edilmişsiniz.Siz şimdi ne giyeceksiniz,yanınızda neler götüreceksiniz arta kalan zamanlarda neleri nereleri görebilirsiniz onlara bakmaya başlayın :) Erkekler her zaman aynı modda olmuyor aldırmayın .
Bizim u üniversite yurt içini karşılıyor ama maalesef yurtdışını karar almış karşılamıyor. Gideceğim.mecburen ama burukluk oldu.Benim eşim de akademisyen yurtdışı sempozyumlarını üniversite karşılıyor çocuk olmadan önce hep beraber gittik üniversitenin verdiği masraflara gitti yediğimiz içtiğimiz cebimizden çıktı o zamanlar durumumuz sıkışıktı ama çocuk olmadan gidebildiğimiz kadar gidelim dedik ne olursa olsun imkan varsa değerlendirilmeli çocuk yokken. Eşin gelmiyorsa sen git canım boşver hevesin kırılmasın.
Eşime çok düşkünüm bekliyorum ki o da bana öyle olsun. Yok diyemez zaten de. Baştan sevinse daha iyi olurduBence siz kendinizi boşa üzmeyin. Öyle demiş ama, hayır gitmeni istemiyorum dememiş. Ya da gitmesen olmaz mı felan dememiş. Geldiği zaman güzelce konuşun. Erkekler öyle. Ya gerek yok felan der, ama sonra paşa paşa razı olur :) karşılıklı konuşmak daha güzel sonuclar verir.
Cok teşekkür ederim. Yolculuk ağustosta.Hediye alacağım, normalde de hep alırım. Önerilerinizi dikkate alacağımSiz hazırlıklara başlayın sormayın tekrar :) Dönüştede sevdiği bir iki şeyi alır minik jestler yapar,aslansın kaplansın teşekkür ederim beni desteklediğin için vs dersiniz hooop onuda sahiplenirler :)
ne demek elbette desteklerim hayatım oluverir bugünkü konuşmaBaskın basanındır :)Şimdiden iyi yolculuklar diliyorum size :)
Gelince o açmazsa hiç oralı olmayacağım zaten.Ailesi yaşlı ve iyi insanlar.Dolduruşa getirmezler.Bazen insanın bulunduğu ortam etkiler düşünceleri . Erkekler çoğunlukla bu sınıfta.
O da ailesinin yanında , memleket tribine girmiş :)
Gelince konuşursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?