Bir sey deyince yapma diyor.isim olmaz mi okuluma devam ediyorum ayni zamanda dersime de calisayim atanayim istiyor.bisey desen ne yapiyorsun isler agir geliyor yapma diyor anlamak istemiyorCorabı cıkarılmasa corabımı cikart talebi gelmez, peki sizin baska isiniz yok mu bunun corabına kadar cıkarıyorsunuz?
Konuda dediklerini yapmıyorum tartısıyoruz diye bir yer okumadım, tum bunları yapıp Sıkayet ediyorsunuz suan.
Ee yapmayın?
Aksine ilgi gosteren olmamis kendi sartlariyla babanne yaninda buyumus ilgi gosteren olmamis diye ben kendini iyi hissetsin diye surekli ilgilenmeye calistim bu zamana kadsr ama kiymet bile bilmez oldu is olarak goruyir her seyiNe yeni gelini arkadaşım.
Benim 3 yaşındaki yeğenim yapmıyor bunu. Hani yapamaz da zaten .
Ne gıcık tip. Muhtemelen anası tarafından fazla şımartılmış çok kiymetli tek ve evin küçük oğlanı olarak büyümüş
Çekilir dert değil.
Evlenmeden önce nasıldı?
Siz mi gidip istediniz onu ailesinden?
Onun ne dedıgın önemli degıl ne diyor diye sormadım, Corap cıkarmak nedir dedım. Ellerinde engel mi var?Bir sey deyince yapma diyor.isim olmaz mi okuluma devam ediyorum ayni zamanda dersime de calisayim atanayim istiyor.bisey desen ne yapiyorsun isler agir geliyor yapma diyor anlamak istemiyor
Kendini neden anlatıyorsun corabımı cikar dedıgınde sehzade degılsın egıl cikar dıyın ve cıkarmayınInanin kendimi anlatmaya calismaktan cok yoruldum kiymet hic bilmiyor.ilgilenmek dediginiz nedir hanimlar ne yapcakmis da ilgilenecekmis benimle
Bavirmaya basliyor surekli anlatiyorum ama anlamiyor ev isleri agir geliyor yaoma istemiyorum deyip isin icinden cikiyor ne yapiyosun diyorDonunu bari kendi çıkarıyor mubu nedir ya keşke biri bana da böyle hizmet etse.. oturup konuştunuz mi hiç sakince ve detaylıca?
ona mecburmus gıbı davranmayın sızdeInanin kendimi anlatmaya calismaktan cok yoruldum kiymet hic bilmiyor.ilgilenmek dediginiz nedir hanimlar ne yapcakmis da ilgilenecekmis benimle
konusmalarınızdan yasınız kucuk gıbı gorunuyorBavirmaya basliyor surekli anlatiyorum ama anlamiyor ev isleri agir geliyor yaoma istemiyorum deyip isin icinden cikiyor ne yapiyosun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?