Esim hic kıymet bilmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Madamu

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
3.039
3.465
133
Hanımlar oncelikle herkese selamlar.Benim belki size cok sacma gelecek bir sıkıntım var.Neredeyse 1 yıllık evliyim.esim o kadar nazli ki nazlanmalari artık bazen cok geliyor.Surekli kendi nazlansin surekli kendine yapilsin istiyor surekli kendine ilgi gosterilsin istiyor.Ama bu gosterilen ilgiyi asla ilgi olarak gormuyor ne yapiyorsun ki diyor.Surekli getir gotur istiyor taksit taksit.kahvaltisina kadar oturma odasinda yapmak istiyor yemegi ayagina oturma odasina gelsin istiyor.ekmegi tost makinasinda isinsin istiyor.suyu mu da getir.corabimi da cikart.battaniye istemistim 10 dakika once.uslubu kotu degil ama surekli istegi bitmiyor her gun ayni.bizler de robit degiliz ki iyi oldugumuz gun oluyor kotu oldugumuz gun oluyor.yemegi susuz olmus yemegine su eklensin istiyor bir yandan patates kizartiyorum suyu alayim da ekleyim demeden demiyor.evde kalacak diye aklim cikiyor ne istegi bitiyor ne benimle ilgileniyor.dun babasinin yanina gidecekti sehir disina kahvalti yapmadan cikmis da aksama kadar basi agrimis keyif alamamis.surekli yeni gelin modunda benim nazlanmaya ilgi gormeye hic hakkim uok bisey dedim mi olay cikariyor ne yapacakmis benim icin ben ne yapiyormusum alti ustu bi patates kizartiyormusum misal.gelir ettafinda donerim seni seviyorum diye 10 kere soylerim ilgilenirim patlayana kadar of bile demem getir gotur ne isterse yapiyorum ama kendisi benimle asla ilgilenmez cunku bunlar ilgi gistermek bile degil onun nazarinda.Ben mi cok abartiyorum neden surekli esim yeni gelin gibu davraniyor beni goren neden yok

neden evın katyası gıbı davranıyorsunuz kı?
bır su getırsene dedıgınde hasta falan degılse tabı keyfıne
ya bende susamıstım hayrına bana da getırsene dersınız ?

Bir sey deyince yapma diyor.isim olmaz mi okuluma devam ediyorum ayni zamanda dersime de calisayim atanayim istiyor.bisey desen ne yapiyorsun isler agir geliyor yapma diyor anlamak istemiyor

Ne yeni gelini arkadaşım.

Benim 3 yaşındaki yeğenim yapmıyor bunu. Hani yapamaz da zaten .

Ne gıcık tip. Muhtemelen anası tarafından fazla şımartılmış çok kiymetli tek ve evin küçük oğlanı olarak büyümüş

Çekilir dert değil.

Evlenmeden önce nasıldı?

Siz mi gidip istediniz onu ailesinden?

Inanin kendimi anlatmaya calismaktan cok yoruldum kiymet hic bilmiyor.ilgilenmek dediginiz nedir hanimlar ne yapcakmis da ilgilenecekmis benimle

Aksine ilgi gosteren olmamis kendi sartlariyla babanne yaninda buyumus ilgi gosteren olmamis diye ben kendini iyi hissetsin diye surekli ilgilenmeye calistim bu zamana kadsr ama kiymet bile bilmez oldu is olarak goruyir her seyi

Bir sey deyince yapma diyor.isim olmaz mi okuluma devam ediyorum ayni zamanda dersime de calisayim atanayim istiyor.bisey desen ne yapiyorsun isler agir geliyor yapma diyor anlamak istemiyor
Onun ne dedıgın önemli degıl ne diyor diye sormadım, Corap cıkarmak nedir dedım. Ellerinde engel mi var?
Neden yapıyorsunuz dedım?
Onun dedıgı benim ıcın su Konuda hıc Muhım degıl hala oyle dedı boyle dedı.
Derse desin.

Inanin kendimi anlatmaya calismaktan cok yoruldum kiymet hic bilmiyor.ilgilenmek dediginiz nedir hanimlar ne yapcakmis da ilgilenecekmis benimle
Kendini neden anlatıyorsun corabımı cikar dedıgınde sehzade degılsın egıl cikar dıyın ve cıkarmayın
Zor mu?

Donunu bari kendi çıkarıyor mu bu nedir ya keşke biri bana da böyle hizmet etse.. oturup konuştunuz mi hiç sakince ve detaylıca?
Bavirmaya basliyor surekli anlatiyorum ama anlamiyor ev isleri agir geliyor yaoma istemiyorum deyip isin icinden cikiyor ne yapiyosun diyor

ona mecburmus gıbı davranmayın sızde
sılah zoruyla mı ıstıyor boyle seylerı
ben olsam duymamazlıktan gelırdım bu tarz ısteklerını
7-24 hızmet baslıgı altında evlenmedım karı koca olmak kadının sadece hızmet etmesı degıldır . demenız gerek mevzu yorulup yorulmama degıl evlılık baska bırsey sızle bunun ıcın evlenmıs oyle goruluyor . getır gotur yapsın yemek camasır hazırlasın e bırde kadın olsun demıs

boylelerının soyu cogalmamalı benımde kızım var cunku soyları tukensınde kadınlar rahat etsın

Bavirmaya basliyor surekli anlatiyorum ama anlamiyor ev isleri agir geliyor yaoma istemiyorum deyip isin icinden cikiyor ne yapiyosun diyor
konusmalarınızdan yasınız kucuk gıbı gorunuyor
kac yasındasınız

Ne yaoacagimi sasirdim konussam bagirmaya basliyor.sussam kendini hakli saniyor daha uste cikmaya calisiyor.konusarak anlamiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…