Esim hic kıymet bilmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen eşek olursan semer vuran çok olur. Yapmayacaksın bu kadar basit.

Kızartma yapıyorsun alt tarafı mı dedi al patatesleri dök lavaboya. Madem basit kendi yapsın. Öyle etrafında pervane olup kıymet bilsin istersen çoook beklersin. Ha bundan öyle kadir kıymet bilen biri çıkmaz ama kendi ihtiyacını kendi karşılar belki.

siz onun annesi değilsiniz eşisiniz ki benim oğlum var 10 yaşında uzun süredir her işini kendi yapar eşinizin size yaptığının çeyreğini yapmaz çocuğum
bağırmaya başlıyor demişsiniz bağırsın bağırıp bağırıp susacak lütfen bu kadar taviz vermeyin net bir şekilde tavrınızı koyun bir duruşunuz olsun siz hayat arkadaşısınız kölesi değil evlilik böyle birşey değil

Ne yaoacagimi sasirdim konussam bagirmaya basliyor.sussam kendini hakli saniyor daha uste cikmaya calisiyor.konusarak anlamiyor.
anası susturucusunu takmayı unutmus sanırım
konussam bagırmaya calısıyor dıye o kadar cok yazmıssınız kı agzı acık sıvrı dıslerı sıvrı dılı ortada bır goruntu geldı aklıma o goruntuye kocaman bır sopa yakısıyor

Evde kendi kalsa acligindan olur de bir sey yapmaz yine.bu gune kadar benden baska ne ilgileneni olmus ne dusuneni.kiymet bilen de yok.bir sey dedim mi suclu cikariyor.benim de sabrim tukeniyor.guzel uslupla istedi diye adla kendini haksiz gormuyor yemeden yatiyor cocuk gibi simdi iceride kocaman adam

Yapmayın.
Ama ciddi manada yapmayın.
Yorgundum hastaydım başım ağrıyordu agır geliyor deyin yapmayın.
Çorabını çıkartmaya kadar alıştırmışsınız bu şekilde tepki göstermedikçe düzeltemezsiniz.Belki bu şekilde bile düzelmez.
Insan eşine hizmet etmek isteyebilir bunu sevebilir ama karşıdaki de aynı şekilde olacak.Siz eş değil sanki yatılı hizmetçi gibi olmuşsunuz.

Siz niye taktınız koca adam bakanı olmamış açlıktan bakımsızlıktan ölmemiş. Bırakın arkasını. Yatsın dursun odada.elbet acıkınca çıkıp başının çaresine bakacak. Bişey dersede takmayın. Desin dursun bir der iki der alışır sonra. Her dediğini yapmak zorunda mısınız?

Bir sey deyince yapma diyor.isim olmaz mi okuluma devam ediyorum ayni zamanda dersime de calisayim atanayim istiyor.bisey desen ne yapiyorsun isler agir geliyor yapma diyor anlamak istemiyor
Inanin kendimi anlatmaya calismaktan cok yoruldum kiymet hic bilmiyor.ilgilenmek dediginiz nedir hanimlar ne yapcakmis da ilgilenecekmis benimle
Bavirmaya basliyor surekli anlatiyorum ama anlamiyor ev isleri agir geliyor yaoma istemiyorum deyip isin icinden cikiyor ne yapiyosun diyor
Ne yaoacagimi sasirdim konussam bagirmaya basliyor.sussam kendini hakli saniyor daha uste cikmaya calisiyor.konusarak anlamiyor.
  • Eslerinizi size nasil ilgi gosteriyor.ilgi gormek nedir tam olarak ben mi cok sey bekliyorjm karsimdan hepsi mi nankor bu adamlarin
bızım ne dedıgımızı anladınız mı ?
her yoruma benzer seylerle cevap verıyorsunuz aynı tekrarlarla
anlamadıgınızı dusunuyorum

Şu yaptıklarınızın çeyreğini bile yapmam eşime. Çünkü ben ne hizmetçisiyim, ne bakıcısıyım ne de annesiyim onun. Siz böyle koca adama bebek gibi bakarsanız bu halde olmanız çok normal bence. Üşenmeyin yemeğini de çiğneyip ağzına verin.

bızım ne dedıgımızı anladınız mı ?
her yoruma benzer seylerle cevap verıyorsunuz aynı tekrarlarla
anlamadıgınızı dusunuyorum
Hanimefendi aptal degilim elbet anladim isnan yapmamayi bin kez dusunuyor.adam huzursuzluk cikariyor kavga cikiyor soylenilenlerden yol bulmaya calisiyorum kavga etmekten yoruldum nasil duzgun yolla halledebilecegime care armaaya calisiyorum

Hanimefendi aptal degilim elbet anladim isnan yapmamayi bin kez dusunuyor.adam huzursuzluk cikariyor kavga cikiyor soylenilenlerden yol bulmaya calisiyorum kavga etmekten yoruldum nasil duzgun yolla halledebilecegime care armaaya calisiyorum

Yahu kavga ederse etsin, kaç kere kavga edecek? Düzgün yolla hallolur mu, etrafınızda gördüğünüz evlilikler böyle mi hep?
Ben ilk defa duydum senin eşin gibisini.

bana kızdıgınız gıbı esınıze de boyle konusabılsenız keske
ısrarla her yoruma aynı seyı yazmanız cozum saglamaz
hepımız onerı yazdık ve ne yapmanız gerektıgını soyledık
kavga etmenıze gerek yok bır sorun cozmek ıcın
yapmazsınız olur bıter oda bır bagırır ıkı bagırır susar bıttı gıttı

Benimki mubarek bebek ben de cok hata yaomisim ilgi gostereyim diye Allahim oy oy

• Eslerinizi size nasil ilgi gosteriyor.ilgi gormek nedir tam olarak ben mi cok sey bekliyorjm karsimdan hepsi mi nankor bu adamlarin
ilgi göstermekten kastınız ne bilmiyorum eşim beni kucağına yatırıp aşkım bebeğim diye sevmiyor hiç te yapmadı :))
amaa mesela bi bakıp gülmesi içimi ısıtır yeter bana beraber şakalar yapar güleriz arada beyazlayan saçlarımı okşar öper falan ama evde huzur varsa ilgi falan istemem ben huzur güven sevgi ve saygı olmayan yerde olmuyor zaten

Haklisiniz da psikologa bile gittik.Psikologun bana tespitini duysaniz gulmekten olursunuz.Bana is yapmak agir geliyormus.Acaba gercekten boyle mi bana mi agir geliyor normal de diye bu yuzden yazmak istedim goruyorum ki bazen psikolog bile kisiyi anlamiyor

Ooo sen onu fena alıştırmışsın bacım corabina kadar çıkarmak neymis birde oturma odasinda yicekmis yemeğini oldu canım paşamız baska ne ister
Sırtımı kası tırnağımı kes falan da der bu yakında
Tamam arada getirirsin suyunu falan ama bu kadar talep .. bilemedim.
Bende derim askim bana bir bardak su getirir misin getirir ama hergün boyle olmaz ki

Psikolog muayenehanesi değil de mandıra filan mıydı acaba gittiğiniz yer? Anlattınız mı adamın çorabını çıkartıyorum diye?

psikolog ta da sorun var sanki :)) ya da nasıl anlattınız artık bilemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…