- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
anası susturucusunu takmayı unutmus sanırımNe yaoacagimi sasirdim konussam bagirmaya basliyor.sussam kendini hakli saniyor daha uste cikmaya calisiyor.konusarak anlamiyor.
Bir sey deyince yapma diyor.isim olmaz mi okuluma devam ediyorum ayni zamanda dersime de calisayim atanayim istiyor.bisey desen ne yapiyorsun isler agir geliyor yapma diyor anlamak istemiyor
Inanin kendimi anlatmaya calismaktan cok yoruldum kiymet hic bilmiyor.ilgilenmek dediginiz nedir hanimlar ne yapcakmis da ilgilenecekmis benimle
Bavirmaya basliyor surekli anlatiyorum ama anlamiyor ev isleri agir geliyor yaoma istemiyorum deyip isin icinden cikiyor ne yapiyosun diyor
Ne yaoacagimi sasirdim konussam bagirmaya basliyor.sussam kendini hakli saniyor daha uste cikmaya calisiyor.konusarak anlamiyor.
Evde kendi kalsa acligindan olur de bir sey yapmaz yine.bu gune kadar benden baska ne ilgileneni olmus ne dusuneni.kiymet bilen de yok.bir sey dedim mi suclu cikariyor.benim de sabrim tukeniyor.guzel uslupla istedi diye adla kendini haksiz gormuyor yemeden yatiyor cocuk gibi simdi iceride kocaman adam
bızım ne dedıgımızı anladınız mı ?
- Eslerinizi size nasil ilgi gosteriyor.ilgi gormek nedir tam olarak ben mi cok sey bekliyorjm karsimdan hepsi mi nankor bu adamlarin
Hanımlar oncelikle herkese selamlar.Benim belki size cok sacma gelecek bir sıkıntım var.Neredeyse 1 yıllık evliyim.esim o kadar nazli ki nazlanmalari artık bazen cok geliyor.Surekli kendi nazlansin surekli kendine yapilsin istiyor surekli kendine ilgi gosterilsin istiyor.Ama bu gosterilen ilgiyi asla ilgi olarak gormuyor ne yapiyorsun ki diyor.Surekli getir gotur istiyor taksit taksit.kahvaltisina kadar oturma odasinda yapmak istiyor yemegi ayagina oturma odasina gelsin istiyor.ekmegi tost makinasinda isinsin istiyor.suyu mu da getir.corabimi da cikart.battaniye istemistim 10 dakika once.uslubu kotu degil ama surekli istegi bitmiyor her gun ayni.bizler de robit degiliz ki iyi oldugumuz gun oluyor kotu oldugumuz gun oluyor.yemegi susuz olmus yemegine su eklensin istiyor bir yandan patates kizartiyorum suyu alayim da ekleyim demeden demiyor.evde kalacak diye aklim cikiyor ne istegi bitiyor ne benimle ilgileniyor.dun babasinin yanina gidecekti sehir disina kahvalti yapmadan cikmis da aksama kadar basi agrimis keyif alamamis.surekli yeni gelin modunda benim nazlanmaya ilgi gormeye hic hakkim uok bisey dedim mi olay cikariyor ne yapacakmis benim icin ben ne yapiyormusum alti ustu bi patates kizartiyormusum misal.gelir ettafinda donerim seni seviyorum diye 10 kere soylerim ilgilenirim patlayana kadar of bile demem getir gotur ne isterse yapiyorum ama kendisi benimle asla ilgilenmez cunku bunlar ilgi gistermek bile degil onun nazarinda.Ben mi cok abartiyorum neden surekli esim yeni gelin gibu davraniyor beni goren neden yok
Hanimefendi aptal degilim elbet anladim isnan yapmamayi bin kez dusunuyor.adam huzursuzluk cikariyor kavga cikiyor soylenilenlerden yol bulmaya calisiyorum kavga etmekten yoruldum nasil duzgun yolla halledebilecegime care armaaya calisiyorumbızım ne dedıgımızı anladınız mı ?
her yoruma benzer seylerle cevap verıyorsunuz aynı tekrarlarla
anlamadıgınızı dusunuyorum
Hanimefendi aptal degilim elbet anladim isnan yapmamayi bin kez dusunuyor.adam huzursuzluk cikariyor kavga cikiyor soylenilenlerden yol bulmaya calisiyorum kavga etmekten yoruldum nasil duzgun yolla halledebilecegime care armaaya calisiyorum
bana kızdıgınız gıbı esınıze de boyle konusabılsenız keskeHanimefendi aptal degilim elbet anladim isnan yapmamayi bin kez dusunuyor.adam huzursuzluk cikariyor kavga cikiyor soylenilenlerden yol bulmaya calisiyorum kavga etmekten yoruldum nasil duzgun yolla halledebilecegime care armaaya calisiyorum
ilgi göstermekten kastınız ne bilmiyorum eşim beni kucağına yatırıp aşkım bebeğim diye sevmiyor hiç te yapmadı :))
- Eslerinizi size nasil ilgi gosteriyor.ilgi gormek nedir tam olarak ben mi cok sey bekliyorjm karsimdan hepsi mi nankor bu adamlarin
Haklisiniz da psikologa bile gittik.Psikologun bana tespitini duysaniz gulmekten olursunuz.Bana is yapmak agir geliyormus.Acaba gercekten boyle mi bana mi agir geliyor normal de diye bu yuzden yazmak istedim goruyorum ki bazen psikolog bile kisiyi anlamiyorbana kızdıgınız gıbı esınıze de boyle konusabılsenız keske
ısrarla her yoruma aynı seyı yazmanız cozum saglamaz
hepımız onerı yazdık ve ne yapmanız gerektıgını soyledık
kavga etmenıze gerek yok bır sorun cozmek ıcın
yapmazsınız olur bıter oda bır bagırır ıkı bagırır susar bıttı gıttı
Haklisiniz da psikologa bile gittik.Psikologun bana tespitini duysaniz gulmekten olursunuz.Bana is yapmak agir geliyormus.Acaba gercekten boyle mi bana mi agir geliyor normal de diye bu yuzden yazmak istedim goruyorum ki bazen psikolog bile kisiyi anlamiyor
psikolog ta da sorun var sanki :)) ya da nasıl anlattınız artık bilemiyorumHaklisiniz da psikologa bile gittik.Psikologun bana tespitini duysaniz gulmekten olursunuz.Bana is yapmak agir geliyormus.Acaba gercekten boyle mi bana mi agir geliyor normal de diye bu yuzden yazmak istedim goruyorum ki bazen psikolog bile kisiyi anlamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?