Esim hic kıymet bilmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla sizinle benim karakterim inanılmaz farklı olduğu için benim tavsiyem belki sert gelebilir.
Ben bir kere ama sadece bir kere çok kararlı bir şekilde karşıma alıp ciddi ciddi konuşup beni kölesi gibi kullanmaması gerektiğini, benim onun hizmetlisi degil eşi oldugumu ve değer görmek istediğimi ve eksik yanları ne ise hepsini sayar. Bunları değiştirmesi gerektiğini söylerim. Eğer bunlar sana ters geliyorsa bu skeilde bir ömür asla ama asla kendisinin hizmetçisi olamayacağımi, kendi yoluma bakacağımı çünkü kendime değer verdiğimi ve dünyaya kimsenin kölesi olmak için gelmediğimi söylerim. Eğer hala bana çorabını çıkar sanki ne yaptın bir ev işi yaptın kimi mağara insani tarzı cümleler kurarsa ayrılırım. Ama bunu siz yapamazsınız. O yüzden büyük ihtimalle bu skeilde gidecek. Şuan sanırım çocuk yok olunca hem çocuk hem iş hem eş size kalacak ve sınır hastası olacaksınız zaten.
Bu tarz erkeklerin dışarıda süslü püslü yemek bile yapmasını bilmeyen kadınlara ağzı açık baktığını da biliyorum o da apayrı bir konu. Evde size sesi çıkar yani bunu başka kıza yapamaz kolay kolay.
Ah ah konusmuyorum tepki koymuyorum mu saniyorsunuz.kac kez diyorum kac kez sert konusuyorum kaybedecek birseyim olmadigini kac kez belirttim.daha da agzi bozuk bir sekilde bana geri donuyor.bir gun biraktim gittim annemin evine pisman bir sekilde anlamis sekilde geri donuyor sadece bu mevzular degil.her seferinde baska olaylarda anladim diyor baska bir olayla anlamamis bir sekilde geri cikiyor

Neden?

Ev hanımları eşlerinin hizmetçisi mi oluyor?

Çorap çıkarmak, battaniye getirmek, su getirmek ve bunların görev olarak görülmesi normal mi yani?

Ev hanımı evden sorumludur evet ama kocaman eli ayağı tutan adama hizmet etmenin çalışmak yada çalışmamakla alakası yok.

Kadınlar böyle düşünürse erkekler ne yapsın?
Anormal bir şey görmediniz mi? 😵

Kadınlar böyle düşünürse erkeklerin tepenize binip köle muamelesi yapması normal zaten.
Allahıma çok şükür buradasınız. Sayfalarca sizi aradım. Ev hanımı iseniz ile başlayan bir küçümseme, bir ima aradım bulamayıp çok üzüldüm. Var olun. Hep var olun ki hemcinslerine böylesine destek olan, ne kadar değerli olduklarını hatırlatan insanların olduğunu bilelim.
bu kadar kısının ıcınde bırtek sızın sesınız catlak cıktı
sızce de bunda bır sorun yok mu ?
sız bunu dusunedurun soyle kosede
Konu sahibi üzüntü ile biraz abartmış gibi hissettim, mesela hergun coraplarımı cıkar demiyordur herhalde. Bu yazılanları ben de yapıyordum, adamı mutlu etmek beni de mutlu ediyordu. Hic hizmetcilik olarak degerlendirmemiştim. Bizde arada bi fiziksel siddet de oluyordu, birgun bunu terk ettim. Ne o hizmetler gözüne göründü ne de ben. Sanki o beni kapının önüne koymus gibi davrandı. Eğer karsılıgında kıymet görmeyi bekliyorsa beklemesin, alışıyorlar görev gibi oluyor. O sebeple sacma sapan davranısları varsa tabiki yapmasın

Ah ah konusmuyorum tepki koymuyorum mu saniyorsunuz.kac kez diyorum kac kez sert konusuyorum kaybedecek birseyim olmadigini kac kez belirttim.daha da agzi bozuk bir sekilde bana geri donuyor.bir gun biraktim gittim annemin evine pisman bir sekilde anlamis sekilde geri donuyor sadece bu mevzular degil.her seferinde baska olaylarda anladim diyor baska bir olayla anlamamis bir sekilde geri cikiyor

Aynen değişmez işte. Son kararı siz verin. Ya bu şekilde yaşarsınız ya da daha kaliteli bir yaşam seçersiniz. Ama emin olun 10 kadından 9u bunları yapmaz. Bir hastalık sağlık durumu olur tamam çıkarırsınız ama diğer türlü hayvan gibi koltukta oturacak bende çorap çıkaracağım ? Ne diyim inşallah mantıklı olan kararı alirsniz. Bari şuan korunun çocuk yapmayın. Zaten 1 yasinda çocuğunuz var.

Hanimefendi aptal degilim elbet anladim isnan yapmamayi bin kez dusunuyor.adam huzursuzluk cikariyor kavga cikiyor soylenilenlerden yol bulmaya calisiyorum kavga etmekten yoruldum nasil duzgun yolla halledebilecegime care armaaya calisiyorum
Hah ablacım. Işte bu atarı gideri burda bize değil. Kocana yapacaksın.

O zaman isler yoluna girer.

Bunu ciddiyetle. Samimiyetle söylüyorum.

ayy okurken darlandım, Allah yardımcınız olsun.. bir çmür böyle çekilmez ya ufaktan ufaktan alıştırın kendi işini yaptırmaya ya da açık açı kkonuşun karşınıza alıp bu ne bacım be...

Beyefendi benimle yapamazmis hanimlar onu surekli azarlayan biriyle olamazmis kimse onu surekli cocuk gibi azarlayamazmis.esyalarini topla dedi bana.

Konu sahibi üzüntü ile biraz abartmış gibi hissettim, mesela hergun coraplarımı cıkar demiyordur herhalde. Bu yazılanları ben de yapıyordum, adamı mutlu etmek beni de mutlu ediyordu. Hic hizmetcilik olarak degerlendirmemiştim. Bizde arada bi fiziksel siddet de oluyordu, birgun bunu terk ettim. Ne o hizmetler gözüne göründü ne de ben. Sanki o beni kapının önüne koymus gibi davrandı. Eğer karsılıgında kıymet görmeyi bekliyorsa beklemesin, alışıyorlar görev gibi oluyor. O sebeple sacma sapan davranısları varsa tabiki yapmasın
bu sekılde hızmet bekleyen ve bundan degısık sekılde mutlu olan adamın sıze sıddet uygulamasına sasıran var mı aramızdakı arkadaslara soruyorum sasıran el kaldırsın.

e vurmayı da hak gorur tabı... ınsan once kendıne deger verecek

gecmıs olsun bu arada sıze de

Beyefendi benimle yapamazmis hanimlar onu surekli azarlayan biriyle olamazmis kimse onu surekli cocuk gibi azarlayamazmis.esyalarini topla dedi bana.
e daha 1 saat once konusulmuyor bırsey soyleyemıyorum hep bagırıyor dıyordunuz
ne ara cok azarlayan bırı oluverdınız kı ben anlamadım bu ısten bırsey

O kadar çorap çıkardınız. Üstüne bunu hizmet olarak görmediniz; mutlu etmek ve mutlu olmak diye değerlendiriniz.

O da yetmedi. Eşinizden hiç değer göremediniz.

Dahası bi de dayak yediniz.

Ve şu an burdaki arkadaşa aynı yanlış yöntemi tavsiye ediyorsunuz.

Ben doğru mu anladım ya. Allahim ne olur yanlış anlamış olayım.

Vallahi de kalbime çarpıntı girdi. Bu sitedeki bazı çılgınlar yüzünden öleceğim.

Korkmayın sizi korkutup kendi istediği hale getirmek istiyor. Adam tek başına bir bardak su içemez siz de biliyorsunuz. Gitseniz bile birkaç güne yana yakıla gelir

Ne bekliyorsunuz ki değerli vazgeçilmez olmayı mi ? Bakın bir erkeğe asla ama asla bu şekilde davranmayın. Hatta bazen arkadaşınıza bile. Zamanında çorap çıkarmasam da çok fedakarlıklar yaptım ve terkedildim. En yakın arkadaşımın bile babasının basında hastanede günlerce bekledim kendisinin bütün kötü zamanlarında yanında oldum. Hayatına biri girdi iletişimi kesti arkadaşlarıyla. Bu hayatta kime çok fedakarlık yaparsanız vazgeçilirsiniz. Hele de bir erkege. Erkekler köpek muamelesi yapıyor böyle kadınlara. O yüzden şaşırtmadı bu cümleleri. Ayrılırsanizda sizin hayırınıza olur bu durum.

blof yapıyor siz korkup Özür dileyrceksiniz o gene keyfini sürecek kendini kadınlardan üstün gören bir erkek modeli ile karşı karşıyayız ataerkil Türk toplumu annelerin erkek çocuklarını engelli gibi yada prens gibi yetistirmelerinin bedelini bizler oduyoruz. ve çoğu kadın için de normalleşmış bu durum

blof yapıyor siz korkup Özür dileyrceksiniz o gene keyfini sürecek kendini kadınlardan üstün gören bir erkek modeli ile karşı karşıyayız ataerkil Türk toplumu annelerin erkek çocuklarını engelli gibi yada prens gibi yetistirmelerinin bedelini bizler oduyoruz. ve çoğu kadın için de normalleşmış bu durum

Malesef hem köle gibi her anlamda kullanıp hemde evden kovuyorlar. Kadınlar da bunu kabul ediyor. Sonra erkekler daha da ezik görüyor değer vermiyor asla.

O kadar çorap çıkardınız. Üstüne bunu hizmet olarak görmediniz; mutlu etmek ve mutlu olmak diye değerlendiriniz.

O da yetmedi. Eşinizden hiç değer göremediniz.

Dahası bi de dayak yediniz.

Ve şu an burdaki arkadaşa aynı yanlış yöntemi tavsiye ediyorsunuz.

Ben doğru mu anladım ya. Allahim ne olur yanlış anlamış olayım.

Vallahi de kalbime çarpıntı girdi. Bu sitedeki bazı çılgınlar yüzünden öleceğim.

Benim eşim konu sahibininkine göre daha zor olduğu için baska kötü huyu yoksa idare edilebilir olarak gördüm. Hatta gömleklerini pantolonlarını yıkar ütüler dolaba asardım, sabahları giyinirken( dolabın önündeyken yani arasında 1 metre varken) beni çağırır gömleğimi versene derdi. Corabına kadar o gunku kombini eline verirdim giyerdi. Ayakkabısını giydikten sonra ıslak mendil isterdi getir de ayakkabımı sileyim diye. E giymeden al gitsene. Terk ettiğimde açıkçası kendine gelir, davranıslarını duzeltir diye umdum, gözünü bile kırpmadı. Ben şu an her erkeği oyleymis gibi sanıyorum yoksa kadınlara bir garezim yok, hizmetçilik yapmaları gibi bir görüşe sahip değilim

Burada herkes esip gürlemiş de ben zannetmiyorum burada yazan herkesin yazdıkları kadar asi olduklarını.
Bence kendisi de ilgi görmeden büyüdüğü için sana böyle davranıyor olabilir, mesela içeri götürdün kahvaltısını önüne koydun yanağını uzat hadi o kadar hazırladım öp bir tane de, ya da koyduğun zaman sen öp bir tane afiyet olsun de o zaman o da öper senin hosuna gittiğini görünce en azından teşekkür babında sen bir şey yaptığında öper sarılır falan.
burda yazılan kadar asiyim. İçeride benim canım isterse onu kırmak istemezsem yemek yiyebilir genelde mutfaktayız. İçeride yemek istediğinde canım cicim deyip ikna etmeye çalısır. Benden habersiz misafir dahi kabul edemez. O da erkek egemen olmalı kafasında ama sadece kafa yani 🤣 icraatta ben üstünüm hele birde haklıysam çıtı çıkmaz bağırdıgımda. Canım istediği zaman işe giderken kahvaltı hazırlarım canım istemezse hazırlamam öyle alıstırdım çünkü

Hanımlar oncelikle herkese selamlar.Benim belki size cok sacma gelecek bir sıkıntım var.Neredeyse 1 yıllık evliyim.esim o kadar nazli ki nazlanmalari artık bazen cok geliyor.Surekli kendi nazlansin surekli kendine yapilsin istiyor surekli kendine ilgi gosterilsin istiyor.Ama bu gosterilen ilgiyi asla ilgi olarak gormuyor ne yapiyorsun ki diyor.Surekli getir gotur istiyor taksit taksit.kahvaltisina kadar oturma odasinda yapmak istiyor yemegi ayagina oturma odasina gelsin istiyor.ekmegi tost makinasinda isinsin istiyor.suyu mu da getir.corabimi da cikart.battaniye istemistim 10 dakika once.uslubu kotu degil ama surekli istegi bitmiyor her gun ayni.bizler de robit degiliz ki iyi oldugumuz gun oluyor kotu oldugumuz gun oluyor.yemegi susuz olmus yemegine su eklensin istiyor bir yandan patates kizartiyorum suyu alayim da ekleyim demeden demiyor.evde kalacak diye aklim cikiyor ne istegi bitiyor ne benimle ilgileniyor.dun babasinin yanina gidecekti sehir disina kahvalti yapmadan cikmis da aksama kadar basi agrimis keyif alamamis.surekli yeni gelin modunda benim nazlanmaya ilgi gormeye hic hakkim uok bisey dedim mi olay cikariyor ne yapacakmis benim icin ben ne yapiyormusum alti ustu bi patates kizartiyormusum misal.gelir ettafinda donerim seni seviyorum diye 10 kere soylerim ilgilenirim patlayana kadar of bile demem getir gotur ne isterse yapiyorum ama kendisi benimle asla ilgilenmez cunku bunlar ilgi gistermek bile degil onun nazarinda.Ben mi cok abartiyorum neden surekli esim yeni gelin gibu davraniyor beni goren neden yok

Ayni benim oglum
Tek fark 4 aylik konuşamıyor henüz :anne:

Hanımlar oncelikle herkese selamlar.Benim belki size cok sacma gelecek bir sıkıntım var.Neredeyse 1 yıllık evliyim.esim o kadar nazli ki nazlanmalari artık bazen cok geliyor.Surekli kendi nazlansin surekli kendine yapilsin istiyor surekli kendine ilgi gosterilsin istiyor.Ama bu gosterilen ilgiyi asla ilgi olarak gormuyor ne yapiyorsun ki diyor.Surekli getir gotur istiyor taksit taksit.kahvaltisina kadar oturma odasinda yapmak istiyor yemegi ayagina oturma odasina gelsin istiyor.ekmegi tost makinasinda isinsin istiyor.suyu mu da getir.corabimi da cikart.battaniye istemistim 10 dakika once.uslubu kotu degil ama surekli istegi bitmiyor her gun ayni.bizler de robit degiliz ki iyi oldugumuz gun oluyor kotu oldugumuz gun oluyor.yemegi susuz olmus yemegine su eklensin istiyor bir yandan patates kizartiyorum suyu alayim da ekleyim demeden demiyor.evde kalacak diye aklim cikiyor ne istegi bitiyor ne benimle ilgileniyor.dun babasinin yanina gidecekti sehir disina kahvalti yapmadan cikmis da aksama kadar basi agrimis keyif alamamis.surekli yeni gelin modunda benim nazlanmaya ilgi gormeye hic hakkim uok bisey dedim mi olay cikariyor ne yapacakmis benim icin ben ne yapiyormusum alti ustu bi patates kizartiyormusum misal.gelir ettafinda donerim seni seviyorum diye 10 kere soylerim ilgilenirim patlayana kadar of bile demem getir gotur ne isterse yapiyorum ama kendisi benimle asla ilgilenmez cunku bunlar ilgi gistermek bile degil onun nazarinda.Ben mi cok abartiyorum neden surekli esim yeni gelin gibu davraniyor beni goren neden yok
Bu ne ya okurken içim daraldı bide evli olsan allah yardımcın olsun.:KK12:

Yazdiklarinizda biraz kendimi gördüm.Benim eşimin de istekleri hiç bitmez.Ama o 6 kızın içinde evin tek oğlu olduğu için böyle .Şahsen ben hep derim kendin al filan diye.Bazen bu yuzden tartisirizda.Ama tabi yine can çıkar huy çıkmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X