Ah ah konusmuyorum tepki koymuyorum mu saniyorsunuz.kac kez diyorum kac kez sert konusuyorum kaybedecek birseyim olmadigini kac kez belirttim.daha da agzi bozuk bir sekilde bana geri donuyor.bir gun biraktim gittim annemin evine pisman bir sekilde anlamis sekilde geri donuyor sadece bu mevzular degil.her seferinde baska olaylarda anladim diyor baska bir olayla anlamamis bir sekilde geri cikiyorValla sizinle benim karakterim inanılmaz farklı olduğu için benim tavsiyem belki sert gelebilir.
Ben bir kere ama sadece bir kere çok kararlı bir şekilde karşıma alıp ciddi ciddi konuşup beni kölesi gibi kullanmaması gerektiğini, benim onun hizmetlisi degil eşi oldugumu ve değer görmek istediğimi ve eksik yanları ne ise hepsini sayar. Bunları değiştirmesi gerektiğini söylerim. Eğer bunlar sana ters geliyorsa bu skeilde bir ömür asla ama asla kendisinin hizmetçisi olamayacağımi, kendi yoluma bakacağımı çünkü kendime değer verdiğimi ve dünyaya kimsenin kölesi olmak için gelmediğimi söylerim. Eğer hala bana çorabını çıkar sanki ne yaptın bir ev işi yaptın kimi mağara insani tarzı cümleler kurarsa ayrılırım. Ama bunu siz yapamazsınız. O yüzden büyük ihtimalle bu skeilde gidecek. Şuan sanırım çocuk yok olunca hem çocuk hem iş hem eş size kalacak ve sınır hastası olacaksınız zaten.
Bu tarz erkeklerin dışarıda süslü püslü yemek bile yapmasını bilmeyen kadınlara ağzı açık baktığını da biliyorum o da apayrı bir konu. Evde size sesi çıkar yani bunu başka kıza yapamaz kolay kolay.