Esim hic kıymet bilmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim eşim konu sahibininkine göre daha zor olduğu için baska kötü huyu yoksa idare edilebilir olarak gördüm. Hatta gömleklerini pantolonlarını yıkar ütüler dolaba asardım, sabahları giyinirken( dolabın önündeyken yani arasında 1 metre varken) beni çağırır gömleğimi versene derdi. Corabına kadar o gunku kombini eline verirdim giyerdi. Ayakkabısını giydikten sonra ıslak mendil isterdi getir de ayakkabımı sileyim diye. E giymeden al gitsene. Terk ettiğimde açıkçası kendine gelir, davranıslarını duzeltir diye umdum, gözünü bile kırpmadı. Ben şu an her erkeği oyleymis gibi sanıyorum yoksa kadınlara bir garezim yok, hizmetçilik yapmaları gibi bir görüşe sahip değilim

Her erkek kesinlikle aynı değil.sizin yaşadıklarınıza üzüldüm.İnşallah kıymet bilen biriyle karşılaşırsınız

Burada herkes esip gürlemiş de ben zannetmiyorum burada yazan herkesin yazdıkları kadar asi olduklarını.
Bence kendisi de ilgi görmeden büyüdüğü için sana böyle davranıyor olabilir, mesela içeri götürdün kahvaltısını önüne koydun yanağını uzat hadi o kadar hazırladım öp bir tane de, ya da koyduğun zaman sen öp bir tane afiyet olsun de o zaman o da öper senin hosuna gittiğini görünce en azından teşekkür babında sen bir şey yaptığında öper sarılır falan.
Bunun asi olmakla ilgisi nedir hanımefendi.

Eşim börek isterse yaparım. Salonda yemek isterse kurarım. Tatlı isterse en güzelini yaparım.

Ama o da beni kırmaz. Bu evde daha sesi 1 kere bile yükselmedi.

Evin eksiklerini ben söylemem çünkü o takip etmiş almış olur. Benim haberim bile yok. Evde pirinc azalmışsa coktan almıştır bile.

Evi süpürüp siler. Ben toz bezinin yerini bilmiyorum.

Eve misafir getirmek istediğini söylerse başımla beraber. o temizliğe girişir. Ben mutfakta ikramlık hazır ederim. Defalarca da iftara arkadaş getirdi.

Yani illaki birisi asi olacak. Öteki sinip susacak mı..
Yani evlilikten anladığınız bu mu.

Benim bu değil.

Ben eşimin en büyük destekçisiyim. O da benim.

Araba kullanmayı öğretti. Birlikte araba aldık. Araba çoğunlukla bende. Ama ona lazımsa asla iki etmem.

Birbirimize yardımcı olmak için varız. Birbirimize zorlaştırmak icin değil.

Biz düşman değiliz. Savaşta da değiliz.

Durup dururken neden asilik yapayım. Ama gerekirse insan asilik yapmalı.

Eve gelince yemeği çoğunlukla hazır olur. Ben de kendimce çalışıyorum ama evden çalıştığım için akşam yemeklerini ben hazırlıyorum. Ne severse onu yapıyorum.

O da haftanın sadece 3 günü çalışıyor. Kalan günlerde kahvaltıyı o hazırlıyor.

Babamın en büyük yardımcısı. Bir eşya taşınacaksa mesela. Eşim taşıyor.

Ben görümceme kendi kazancımdan para veriyorum. Çünkü psikolojik bir hastalığı var. Ve çalışacak durumda değil.

Ben anlamıyorum eşler arasındaki bu iktidar mücadelesini.

Ben anlamıyorum erkeklerin kadınları hor gördüğü yerde; itiraz eden kadının asi veya feminist gibi etiketler yapıştırmanın anlamı nedir?

Eşime karşı asi değilim. Kalbini asla kırmam.

Eşim asi değil. Beni asla kırmaz.

Ama eğer birgün dengeler değişirse ben baş kaldırırım.

eğer her şey anlattığınız gibiyse hiç hoş değil.Benim anne ve babam 28 senelik evliler.Annem babama pazar günleri hariç özellikle kahvaltı hazırlamaz kalkıp da.Babam da nazlanmaz sabahın köründe kalkıp da beni doyurmadın diye(ki kendi iş yeri olduğu için sabah en geç 7 de kalkıp işe gider.akşam da geç gelir genelde.)Annemin işi varsa yemek yapamayacaksa babam dışarıdan yemek alır gelir.herkes nerede yerse babam da orada yer.Ayağıma yemek getirin demez kimseye.Ayrıca annem akşam babama yumurta menemen vs yapsa bile burun kıvırıp bu ne demez hor görmez.Bir patates kızartmışsın çok mu demez.Çok şükür annemin çorap çıkarttığını da görmedim.Babam da her yetişkin gibi çorabını kendi çıkarıyor.Yani herkes evde normal bir yetişkin nasıl davranırsa öyle davranıyor.Annem çalışmadığı için yemek vs yapıyor ama çalışsaydı asla yapmazdı.zaman zaman da temizlikçi çağırıyor.Sizin yaşadığınız durum normal değil.herkes kendi sorumluluğunu alacak olgunlukta olmalı.bir yetişkin bebek gibi bakım ve ilgi görmek istiyorsa o henüz yetişmemiştir.İnşallah çabucak olgunlaşır normal bir birey olur eşiniz.

Eşim börek isterse yaparım. Salonda yemek isterse kurarım. Tatlı isterse en güzelini yaparım.

Evin eksiklerini ben söylemem çünkü o takip etmiş almış olur. Benim haberim bile yok. Evde pirinc azalmışsa coktan almıştır bile.

Eve misafir getirmek istediğini söylerse başımla beraber. o temizliğe girişir. Ben mutfakta ikramlık hazır ederim. Defalarca da iftara arkadaş getirdi.

Benim bu değil.

Araba kullanmayı öğretti. Birlikte araba aldık. Araba çoğunlukla bende. Ama ona lazımsa asla iki etmem.

Eve gelince yemeği çoğunlukla hazır olur. Ben de kendimce çalışıyorum ama evden çalıştığım için akşam yemeklerini ben hazırlıyorum. Ne severse onu yapıyorum.

Ben görümceme kendi kazancımdan para veriyorum. Çünkü psikolojik bir hastalığı var. Ve çalışacak durumda değil.

Ben anlamıyorum erkeklerin kadınları hor gördüğü yerde; itiraz eden kadının asi veya feminist gibi etiketler yapıştırmanın anlamı nedir?

Sizin yaptığınız normal bence ben de bunu demek istedim. Bazıları yazmış çorabımı çıkar derse tekme atarım falan. Bunlara istinaden söyledim

Bu tamamen yetiştirilme ile alakalı bir durum diye düşünüyorum. Daha fazla vakit geçmekten konuşmalısınız bence.

Hanımlar oncelikle herkese selamlar.Benim belki size cok sacma gelecek bir sıkıntım var.Neredeyse 1 yıllık evliyim.esim o kadar nazli ki nazlanmalari artık bazen cok geliyor.Surekli kendi nazlansin surekli kendine yapilsin istiyor surekli kendine ilgi gosterilsin istiyor.Ama bu gosterilen ilgiyi asla ilgi olarak gormuyor ne yapiyorsun ki diyor.Surekli getir gotur istiyor taksit taksit.kahvaltisina kadar oturma odasinda yapmak istiyor yemegi ayagina oturma odasina gelsin istiyor.ekmegi tost makinasinda isinsin istiyor.suyu mu da getir.corabimi da cikart.battaniye istemistim 10 dakika once.uslubu kotu degil ama surekli istegi bitmiyor her gun ayni.bizler de robit degiliz ki iyi oldugumuz gun oluyor kotu oldugumuz gun oluyor.yemegi susuz olmus yemegine su eklensin istiyor bir yandan patates kizartiyorum suyu alayim da ekleyim demeden demiyor.evde kalacak diye aklim cikiyor ne istegi bitiyor ne benimle ilgileniyor.dun babasinin yanina gidecekti sehir disina kahvalti yapmadan cikmis da aksama kadar basi agrimis keyif alamamis.surekli yeni gelin modunda benim nazlanmaya ilgi gormeye hic hakkim uok bisey dedim mi olay cikariyor ne yapacakmis benim icin ben ne yapiyormusum alti ustu bi patates kizartiyormusum misal.gelir ettafinda donerim seni seviyorum diye 10 kere soylerim ilgilenirim patlayana kadar of bile demem getir gotur ne isterse yapiyorum ama kendisi benimle asla ilgilenmez cunku bunlar ilgi gistermek bile degil onun nazarinda.Ben mi cok abartiyorum neden surekli esim yeni gelin gibu davraniyor beni goren neden yok
Evet sorun sende çünkü bunların çoğunu yapmaman lazım, senin onun annesi değilsin o da küçük çocuk değil, ayrıca hizmetçi de değilsin önce sen kendi kıymetini bil

Oldu olacak altını da bezletsin.
Yavaş yavaş azaltın yaptıklarınızı. Günde on şey yapıyorsanız en son yaptığınızı yapmayın. Ertesi gün 9. Yaptığınızı yapmayın. Alıştırmazsanız sinir hastası olursunuz.

Biraz çemkir. Ne kadar şımarıkmış.
Ben de sevdigim kisiye hizmet etmeyi severim ama o benden istese kalk kendin al derim.

Benim bu değil.

Insallah bir gun boyle guzel bir evliligim olur. Allah mutlulugunuzu daim etsin.

Aksine ilgi gosteren olmamis kendi sartlariyla babanne yaninda buyumus ilgi gosteren olmamis diye ben kendini iyi hissetsin diye surekli ilgilenmeye calistim bu zamana kadsr ama kiymet bile bilmez oldu is olarak goruyir her seyi
Valla siz kendinize değer vermedikçe çorabına kadar çıkarmaya devam ettikçe bu adam kıymet falan bilmez size değer falan da vermez bu ne böyle Allah aşkına

Çorabımı çıkar mı?????
O çorabı gırtlağına dolarım valla.
Eli ayağı var ve sağlıklıysa , bizahmet kendi işini kendi yapsın.sizi hizmetçi diye almış belli.eğer bu gidişata hemen bi dur demezseniz , artarak devam eder davranışları önünü alamazsınız.hem erkeğin nazlanması nedir ya ,çok itici...
Lütfen alıştırmayın.
Alışmış kudurmuştan beterdir ,çok severim bu sözü.

Hanımlar oncelikle herkese selamlar.Benim belki size cok sacma gelecek bir sıkıntım var.Neredeyse 1 yıllık evliyim.esim o kadar nazli ki nazlanmalari artık bazen cok geliyor.Surekli kendi nazlansin surekli kendine yapilsin istiyor surekli kendine ilgi gosterilsin istiyor.Ama bu gosterilen ilgiyi asla ilgi olarak gormuyor ne yapiyorsun ki diyor.Surekli getir gotur istiyor taksit taksit.kahvaltisina kadar oturma odasinda yapmak istiyor yemegi ayagina oturma odasina gelsin istiyor.ekmegi tost makinasinda isinsin istiyor.suyu mu da getir.corabimi da cikart.battaniye istemistim 10 dakika once.uslubu kotu degil ama surekli istegi bitmiyor her gun ayni.bizler de robit degiliz ki iyi oldugumuz gun oluyor kotu oldugumuz gun oluyor.yemegi susuz olmus yemegine su eklensin istiyor bir yandan patates kizartiyorum suyu alayim da ekleyim demeden demiyor.evde kalacak diye aklim cikiyor ne istegi bitiyor ne benimle ilgileniyor.dun babasinin yanina gidecekti sehir disina kahvalti yapmadan cikmis da aksama kadar basi agrimis keyif alamamis.surekli yeni gelin modunda benim nazlanmaya ilgi gormeye hic hakkim uok bisey dedim mi olay cikariyor ne yapacakmis benim icin ben ne yapiyormusum alti ustu bi patates kizartiyormusum misal.gelir ettafinda donerim seni seviyorum diye 10 kere soylerim ilgilenirim patlayana kadar of bile demem getir gotur ne isterse yapiyorum ama kendisi benimle asla ilgilenmez cunku bunlar ilgi gistermek bile degil onun nazarinda.Ben mi cok abartiyorum neden surekli esim yeni gelin gibu davraniyor beni goren neden yok
Boyle adamlarla niye evleniyorsunuz hic bilmiyorum..
Ayrica siz adama yeni gelin gelin gibi davranip simartmaya devam ettikce daha da kiymet bilmez olacak hep daha fazlasini isteyecek.. adam alismis yeni gelin gibi nazlanmaya siz de her istegini yapmissiniz iyice zivanadan cikmis

Yazık okadar sindirmiski kızı,cok mu abartıyorum diye soruyor🤦🏻‍♀️
Abartan biri var ama o sen değilsin bacım.
Az ye de kalk suyunu al,corabını cıkar demen lazım.
Ömür boyu oda servisi yapar adam seni yoksa💆🏻‍♀️

42 oldum çevremde hiç sizin gibi çift görmedim. İskitler döneminde miydi kadınların üstünlüğü? Benim çevre toptan öyle. 4 oğlum var bakıyorum içim sızlıyor bazen. Annem, anneannem, kuzenlerim çorap çıkarttırmasak da yakınız yani. Bu kadar neyini şımarrtın da başgelemiyosun. Jetgillerde ki robot hizmetçi misin kuzum? Normalleşin biraz. Konuş. Bir hafta falan annenlere git iyice düşünsün o. Sen de tabii

Alistirmissin. Benim esimde der bazen corabimi cikar yapmam cok nadir yapnisindir. Erkeklerin garp bi yapisi var. Alistirmicaksin. Diyorum ben senden isteximmi boyle bisey istemedim kenxim yaptim. Diyoki ee iste yaparimkiii.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X