Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben eşimin çoraplarını çıkarmak istesem eşim izin vermez buna zaten ki normali de budur.Delilik bu yahu, bir de gidip adama zorla öptürecekmişim kendimi
Kesinlikle normal düşünceler değil sağlıklı değil
Bağırmak ne demek? Şımarık!! Ağzının üstüne tavayla vurmak istedim.Bavirmaya basliyor surekli anlatiyorum ama anlamiyor ev isleri agir geliyor yaoma istemiyorum deyip isin icinden cikiyor ne yapiyosun diyor
Ben eşimin çoraplarını çıkarmak istesem eşim izin vermez buna zaten ki normali de budur.
Hasta olur, yorgun olur karşılıklı olarak birbirinin nazını da çeker eşler ama karşılıklı ve içten gelerek olması önemli bir ayrıntı. Görev olarak gören adam için parmağımı kıpırdatmam, asi ruhluysam demek.![]()
Hiç bir şey olmaz. İlgi manyağı, edepsiz. Boşanın gitsin. Çekilecek dert mi? Evlenmesin böyleleri.Evde kendi kalsa acligindan olur de bir sey yapmaz yine.bu gune kadar benden baska ne ilgileneni olmus ne dusuneni.kiymet bilen de yok.bir sey dedim mi suclu cikariyor.benim de sabrim tukeniyor.guzel uslupla istedi diye adla kendini haksiz gormuyor yemeden yatiyor cocuk gibi simdi iceride kocaman adam
Ben eşimin çoraplarını çıkarmak istesem eşim izin vermez buna zaten ki normali de budur.
Hasta olur, yorgun olur karşılıklı olarak birbirinin nazını da çeker eşler ama karşılıklı ve içten gelerek olması önemli bir ayrıntı. Görev olarak gören adam için parmağımı kıpırdatmam, asi ruhluysam demek.![]()
Siz bir eşli terapiye gidin. Ne biçim bir psikologmuş? Bir psikiyatristten randevu alıp ilişki terapisi için gidin.Haklisiniz da psikologa bile gittik.Psikologun bana tespitini duysaniz gulmekten olursunuz.Bana is yapmak agir geliyormus.Acaba gercekten boyle mi bana mi agir geliyor normal de diye bu yuzden yazmak istedim goruyorum ki bazen psikolog bile kisiyi anlamiyor
O kavga cikariyo diye pisip kavga çımasın diye susmayın deli deliyi görünce sopasını saklarmış resti çekmen lazım kavga çıkarıyosa sen de çıkar susma yeter be de bu ne böyle yemeğini ayagina görür çorabını çıkar suyunu getir 2 yaşında bebek bakımı gibiLaf ediyorsun diye kusuyor
10 aydir bir kere mutfaga koydum da kahvaltisini olay cikardi.abuk sabuk seylerden olay ciktikca ben de yapayim.Guzellikle nasil soylenir lsf ediyor oluyor bir sey deyince kavga etmek istemiyorim o kadar doydum ki kavgaya anlasilamamaya 10 aydir
Totosunu yikarsan seni opucuklere bogar diyeceksiniz diye korktum bir an.Burada herkes esip gürlemiş de ben zannetmiyorum burada yazan herkesin yazdıkları kadar asi olduklarını.
Bence kendisi de ilgi görmeden büyüdüğü için sana böyle davranıyor olabilir, mesela içeri götürdün kahvaltısını önüne koydun yanağını uzat hadi o kadar hazırladım öp bir tane de, ya da koyduğun zaman sen öp bir tane afiyet olsun de o zaman o da öper senin hosuna gittiğini görünce en azından teşekkür babında sen bir şey yaptığında öper sarılır falan.
Ben şu an eşime çorabımı giyindirttiriyorum, ayak masajı yaptırıyorum, su getir diyorum.Herhalde canım, içinden gelen istediğini yapar. Ama çorap çıkartmak bilmem ne, insan utanır yahu
Aglanacak halime guluyorum suan cok yasayin.cok bunaldim cok haklisinizTotosunu yikarsan seni opucuklere bogar diyeceksiniz diye korktum bir an.
Pardon ama eşinizin zihinsel bir özrü mü var ? Siz böyle davranırsanız tabi sizi kimse görmez hiç mi sizin canınızın hayatınız değeri yokHanımlar oncelikle herkese selamlar.Benim belki size cok sacma gelecek bir sıkıntım var.Neredeyse 1 yıllık evliyim.esim o kadar nazli ki nazlanmalari artık bazen cok geliyor.Surekli kendi nazlansin surekli kendine yapilsin istiyor surekli kendine ilgi gosterilsin istiyor.Ama bu gosterilen ilgiyi asla ilgi olarak gormuyor ne yapiyorsun ki diyor.Surekli getir gotur istiyor taksit taksit.kahvaltisina kadar oturma odasinda yapmak istiyor yemegi ayagina oturma odasina gelsin istiyor.ekmegi tost makinasinda isinsin istiyor.suyu mu da getir.corabimi da cikart.battaniye istemistim 10 dakika once.uslubu kotu degil ama surekli istegi bitmiyor her gun ayni.bizler de robit degiliz ki iyi oldugumuz gun oluyor kotu oldugumuz gun oluyor.yemegi susuz olmus yemegine su eklensin istiyor bir yandan patates kizartiyorum suyu alayim da ekleyim demeden demiyor.evde kalacak diye aklim cikiyor ne istegi bitiyor ne benimle ilgileniyor.dun babasinin yanina gidecekti sehir disina kahvalti yapmadan cikmis da aksama kadar basi agrimis keyif alamamis.surekli yeni gelin modunda benim nazlanmaya ilgi gormeye hic hakkim uok bisey dedim mi olay cikariyor ne yapacakmis benim icin ben ne yapiyormusum alti ustu bi patates kizartiyormusum misal.gelir ettafinda donerim seni seviyorum diye 10 kere soylerim ilgilenirim patlayana kadar of bile demem getir gotur ne isterse yapiyorum ama kendisi benimle asla ilgilenmez cunku bunlar ilgi gistermek bile degil onun nazarinda.Ben mi cok abartiyorum neden surekli esim yeni gelin gibu davraniyor beni goren neden yok
Totosunu yikarsan seni opucuklere bogar diyeceksiniz diye korktum bir an.
Ben şu an eşime çorabımı giyindirttiriyorum, ayak masajı yaptırıyorum, su getir diyorum.
Yaşasın hamilelik
Bana en son sen bir daha hamile kalma dedi![]()
Aynen, azıcık telkinde bulunsam şöyle yap böyle yap diye, annecim hoş geldin der eşim banaBen eşime çorap giyin deyince bile kızıyor ben çocuk muyum diye. Çorabını çıkarmaya kalksam ne olur bilemedim![]()
eger psıkolog sıze evet ıs yapmak sıze cok agır gelıyor dıyorsa buyuk ıhtımal bıze anlatmadıgınız baska seylerden oyle demıstırHaklisiniz da psikologa bile gittik.Psikologun bana tespitini duysaniz gulmekten olursunuz.Bana is yapmak agir geliyormus.Acaba gercekten boyle mi bana mi agir geliyor normal de diye bu yuzden yazmak istedim goruyorum ki bazen psikolog bile kisiyi anlamiyor